Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 3 april 2014

Islamister samlade pengar till välgörenhet – att spränga otrogna i luften

Av Anders Leander - 3 april 2014 12:45

Ett gäng brittiska muslimer samlade ihop pengar på gatan för den existerande organisationen Muslim Aid. De fick ihop £33 000 (ca 352 000 kr). Men istället för välgörande ändamål tänkte de använda pengarna till att bygga bomber och spränga oskyldiga britter i luften.


 

Terroristerna, som planerade ett än större attentat än det som inträffade i London 7 juli 2005, dömdes till långa fängelsestraff. Ledaren Irfan Naseer tillsammans med kumpanerna Irfan Khalid och Ashik Ali planerade att detonera bomber i åtta ryggsäckar, som skulle skapa enorm skada i tättbefolkade områden. De insamlade pengarna ska nu gå till organisationen Muslim Aid, skriver Daily Mail. Man tycker att pengarna istället kunde gått till en fond för terroroffer och deras anhöriga.

Genuina hjälporganisationer varnar också för att insamlade pengar kan gå direkt till terroristerna i Syrien. Storbritanniens Charity Commission varnar för att insamlade medel genom de största hjälporganisationerna, bl a Röda Korset, Oxfam och Save the Children, kan falla i händerna på terrorister.

”Mycket pengar samlas ihop som går till Syrien, en del av dem går utan tvivel till extremister,” säger organisationens ordförande William Shawcross. ”Det är mycket svårt för hjälporganisationerna att fastställa det.”

Peter Clarke, f d chef för antiterroristenheten vid londonpolisen bekräftar detta.

När man väl kommer in i dessa svåra och farliga områden är det mycket svårt för hjälporganisationerna att hålla koll på vart pengarna slutligen tar vägen. Det är ett skuggland där medel kan komma på avvägar.

Han varnar också för att terrorister kan utge sig för att arbeta för erkända organisationer, som ovan, eller starta egna med mörka syften.

Vi vet att det förekommer bedrägeri vid hjälporganisationer av terrorister, men sannolikt kommer vi aldrig att få reda på hela sanningen. Vi måste bara försöka stoppa så mycket vi kan.


Länk till: Artikel
DET ÄR FINA GOSSAR DESSA ISLAMISTER

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se