Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2021

AFA-ledarens hemliga adress avslöjad

Av Anders Leander - 10 oktober 2021 17:57

Av: Avmaskerat, Oktober 8, 2021

AFA-ledarens hemliga adress avslöjad

NYHET. Tack vare tips och traditionellt researcharbete så kan Avmaskerat idag avslöja den adress AFA-ledaren Tor Alsén uppehåller sig på.
Tor Alsén Stataregatan 2D
Avmaskerat kunde i veckan rapportera om polisens beslut att lägga ner utredningen mot den utpekade, brottsmisstänkta, AFA-ledaren Tor Alsén (850519-7833). Trots ett års polisiärt arbete vilket inkluderade flera husrannsakningar, DNA-tester, förhör samt övrigt spaningsarbete så var det inte tillräckligt för polisen att överlämna ärendet till åklagaren. Den 17 september meddelar Christian Petersson (AfS), som vid upprepande tillfällen utsatts för attacker i sitt hem från AFA, att utredningen lagts ner.

Insatsstyrkan griper Tor Alsén

Den första mars 2020 skickas det ut en order till polisen Storgöteborg om att utföra husrannsakan på två adresser. Den ena adressen går till den brottsdömde vänsterextremisten Axel Rosengren, där Tor Alsén falskeligen skrivit sig, och den andra adressen går till Tors riktiga hem. Tack vare tips och traditionellt researcharbete kan vi idag avslöja att adressen är:

Stataregatan 2 D lgh 1301, 417 15 Göteborg,
tredje våningen, första dörren till vänster.
Klockan nio på morgonen, den tolfte mars förra året, knackar det på dörren. Lars Sundström, som är en av tre som bor på adressen, öppnar och möts där av nationella insatsstyrkan. De frågar honom om han är själv i lägenheten, vilket han inte är. Tor, personen som polisen fått order att säkra, transportera och hålla förhör med, sover i ett av rummen.

Vi gick in i utpekat sovrum och säkrade Tor. Tor förflyttades sedan till soffan i vardagsrummet där en operatör från ISV bevakade honom. Efter en stund anlände en IGV patrull. Tor sattes i polisbilen och transporterades iväg.
Ville demonstrera mot krig ? döms för brott mot skyddslagen

Den person som öppnar dörren, Lars Sundström, är enligt polisförhören vän med Alsén. Alsén ska också enligt Skatteverkets uppgifter ha bott på just Stataregatan 2 D innan han skenskrev sig på sin första falska adress vilket var Egypten 172 i Hällingsjö.

Lars Sundström dömdes 2012 efter att han och sju andra olagligt tagit sig in på robotbasen Vidsel i Norrland, ett militärt övnings- och provområde. Sundström med kumpaner ville demonstrera ?mot krig?. Samtliga dömdes till dagsböter för brott mot skyddslagen (Luleå tr B 98-12).

Förutom Sundström och Alsén bor där också en man vid namn Karl Pettersson, vilket är det namn som skyltas vid portdörren (se bilder nedan). Om Pettersson hyser agg mot systemet eller sympatiserar med det terrornätverk Alsén upprätthåller är i dagsläget oklart.

Källa: avmarkerat.com

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2021 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards