Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 27 juni 2021

Svenska läkare om Covid-19: Finns ingen ökad dödlighet 2020 jämfört med 20 senaste åren

Av Anders Leander - Söndag 27 juni 07:01

SJUKVÅRD. Två svenska läkare bakom initiativet Bota Sverige genomförde igår kl 12:00 en presskonferens nära Folkhälsomyndigheten i Stockholm.

Initiativet kan liknas vid Sveriges svar på America?s Frontline Doctors som fått stor uppmärksamhet i USA. Målsättningen är att väcka en debatt kring en rad ovetenskapligheter i hanteringen av Covid-19-krisen i Sverige.

Läkarna är Hanna Åsberg, leg läk och specialist i allmänmedicin samt Glenn Dormer, leg läk.
Text och video: Torbjörn Sassersson, uppdaterad kl 20:06 | #BotaSverige

Läkarna slår fast följande 14 punkter i sitt öppna brev och NewsVoice kommenterar:

1. Det finns ingen signifikant ökning av de totala dödstalen under 2020 jämfört med de senaste 20 åren i Sverige. Kommentar: Dödligheten i Covid-19 har kraftigt överdrivits.
2. 2009 ändrade WHO definitionen av begreppet pandemi från att vara baserat på dödsfall till att istället baseras på smittfall. Kommentar: Det betyder att Covid-19-pandemin egentligen inte är en pandemi.
3. Under vinterhalvåret 2020-2021 har Folkhälsomyndigheten rapporterat nästan noll fall av influensa. Kommentar: Istället har dessa fall flyttats till kategorin Covid-19.
4. PCR-tester som körs i 35 cykler eller fler ger 97% falskt positiva svar. I Sverige körs 45-50 cykler. Kommentar: antalet smittfall har kraftigt överdrivits för att elda på pandeminarrativet.
5. Munskydd begränsar inte spridning av luftvägsvirus istället ökar de risken för bakteriella luftvägsinfektioner. Kommentar: friska människor som bär munskydd riskerar att bli sjuka.
6. Det finns ett tydligt samband mellan D-vitaminbrist och risk för sjukhusvård och dödsfall vid Covid-19. Kommentar: svensk sjukvård är ointresserad av att stärka immunförsvaret med närings- och vitamintillskott.
7. Läkemedlet Ivermectin fungerar för att förebygga och behandla Covid-19, men svenska läkare får inte skriva ut det.
8. Hydroxiklorokin, zink och Azithromycin är en effektiv kombinationsbehandling för Covid-19. Kommentar: dessa läkemedel stoppas över hela världen.
9. Nedstängningar (lockdown) har inget vetenskapligt stöd för att förebygga smittspridning av Covid-19. Tvärtom orsakar nedstängningar ekonomisk skada och ökad psykisk ohälsa samt fördröjd diagnostik av cancer och hjärt-kärl sjukdomar.
10. För övrigt friska barn dör inte av Covid-19. Det finns ingen anledning att utsätta barn för en experimentell injektion.
11. Covidinjektionen är en genterapeutisk injektion och inte ett vaccin i traditionell mening. Individen kan fortfarande bli smittad.
12. Vanligtvis tar det mellan 5-15 år att utveckla ett vaccin. Sedan februari 2021 har det observerats en ökning av antalet covidfall samtidigt som folk har fått covidinjektionerna.
13. Vi befinner oss nu i en kombinerad fas 3 och fas 4-studie i en läkemedelsprövning utan ett informerat samtycke från individen, vilket strider mot Nürnbergkommissionen.
14. Vaccinationspass kommer att leda till ett apartheid-system och ytterligare minskad individuell frihet. Kommentar: läs mer om skräckexemplet Israel.
?Vi [läkare] ska alltid försöka bota patienten. När vi inte kan bota, ska vi lindra. När vi inte kan lindra så ska vi trösta och framför allt får vi inte skada patienten. Bota Sverige kräver att covidinjektionerna upphör omgående i alla åldersgrupper? ? Hanna Åsberg, legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin och Glenn Dormer, legitimerad läkare
De två läkarna har även för avsikt att skicka in ett längre brev till Folkhälsomyndigheten och alla sjukvårdsregioner i Sverige kompletterat med vetenskapliga referenser. Se även deras sajt: BotaSverige.se
Text: Torbjörn Sassersson


https://rumble.com/embed/vgc2lb/?pub=4


Källa/Länk: info@highcrimes.org

 
 
corneliasrum

corneliasrum

Söndag 27 juni 09:31

God morgon Anders!

Fann precis din blogg och ser att ja publicerar ungefär samma information som vad du gör.
Tack för att också du försöker att sprida den viktiga information som massmedia undanhåller.
Ankie

http://corneliasrum

Anders Leander

Söndag 27 juni 14:01

Tack för dem orden Ankie, man vill ju försöka att informera så många som möjligt då vår slaskmedia inte gör sitt jobb. Men rättvisan kommer att segra. Ha en bra dag Ankie och fortsätt att skriva och upplysa så många som möjligt om vad som sker i vår värld!

 
Ingen bild

Författare

Tisdag 27 juli 21:06

Hej Anders.

Jag är författare och skriver en roman om en ung man med liknande tankar om samhället och systemets uppbyggnad som du har. Jag skulle vilja intervjua dig och

 
Ingen bild

Författare

Tisdag 27 juli 21:09

Hej Anders.
Jag är författare och skriver en roman om en ung man med liknande tankar om samhället och systemets uppbyggnad som du har. Jag skulle gärna vilja intervjua dig om du vill ställa upp. Kan jag kontakta dig någonstans, via mejl eller telefon?

Anders Leander

Onsdag 28 juli 23:20

Hej! Du kan skicka dina frågor via min mejl! Vad heter du??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 26 juni 17:38

The Office of Military Commissions on Tuesday convicted former President William Jefferson Clinton on charges of treason and child trafficking, but sentenced him to life in prison instead of death after he threw himself on the mercy of the court in a...

Av Anders Leander - Lördag 26 juni 17:13


25 juni 2021 Michael Baxter https://realrawnews.com/2021/06/upcoming-military-tribunals-revision-3/ Som många vet försöker jag hålla jämna steg med den plötsliga ökningen av militära tribunaler som håller Deep State-agenter för att redogöra för ...

Av Anders Leander - Måndag 15 feb 10:15


EN FACEBOOKGRUPP HAR LYCKATS FÅ 200 AFFÄRER ATT ACCEPTERA KONTANTER IGEN.           Facebookgruppen ”Bojkotta kontantfria affärer och restauranger” har redan över 123 000 medlemmar och grundaren Anders Sydborg hoppas på ...

Av Anders Leander - Lördag 13 feb 13:00


    Den 27 januari undertecknade Europarådet resolution 2361, som slår fast att vaccinationer i medlemsländerna inte få vara obligatoriska. Vidare får personer som inte är vaccinerade inte diskrimineras på något sätt. Detta stoppar effektivt ...

Av Anders Leander - Tisdag 9 feb 20:30


  Bill Gates, George Soros och flera medlemmar i familjen Rockefeller ansågs vara ansvariga för tillkomsten och spridningen av det kinesiska viruset, som har dödat tiotusentals småföretag och för alltid förändrat världen till det värsta.     ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

63 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se