Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 1 februari 2020

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken - VARFÖR?

Av Anders Leander - 1 februari 2020 15:00



Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKAR, VAKNA!!!


Sjätteklassare på fyra orter i södra Sverige ska under två års tid ingå i ett experiment där de får tillsatt fluor i mjölken. Syftet är att undersöka hur väl metoden förebygger hål i tänderna. Användandet av fluor är dock omtvistat och nu ifrågasätts experimentet då fluor är ett nervgift som vi inte vill att våra barn skall få i sig.

 

På fyra orter Sydsverige ska 360 tolvåringar under två års tid delta i ett experiment där en del av dem får fluorkapslar i sin mjölk. Tanken med forskningen är att få svar huruvida fluor i mjölk kan få förekomsten av karies att minska - och även på vad händer med bakterierna i munnen om man dricker mjölk med fluor.


Hälften får fluor och hälften vatten
Undersökningen genomförs med hjälp av sjätteklassare i Färjestaden, Alvesta, Halmstad och Sölvesborg och leds av forskare på odontologiska fakulteten på Malmö högskola.
Deltagarna får kapslar som de ska ta med ett glas mjölk på kvällen. Hälften av deltagarna i undersökningen får kapslar med fluor som de ska ta tillsammans med ett glas mjölk på kvällen, och hälften får kapslar med vatten. Jag förväntar mig att du som förälder och som älskar dina barn stoppar detta vansinniga projekt, och inte tillåter att dina barn blir förgiftade.


Forskningsförsöket upprör många
Experimentet, som leds av tandvårdshögskolan i Malmö, har dock upprört många eftersom fluor är ett omtvistat ämne. En av dem är hälsorådgivaren Mia Hagenmalm som bland annat skriver bloggen Riktig mat & hälsa:

– Nej, usch, det låter inte som något bra experiment. Fluor är inte bra och något vi ska försöka frångå. Vi får i oss fluor ändå, bland annat via i vattnet i dricker, säger hon och fortsätter:
– Visst är fluor effektivt för att motverka karies men det är också ett nervgift vi inte mår bra av.


På vilket sätt mår vi inte bra av fluor?
– För det första bryter det ner enzymer i våra kroppar, sedan påverkar det hjärnan negativt och kan leda till demens. Det förstärker även problematiken vid ADHD, asberger och autism och påverkar sköldkörtelproduktionen eftersom det slår ut jod. Det påverkar även immunförsvaret eftersom det bryter ner bildningen av antikroppar för att det är så starkt oxiderande. Dessutom ökar fluor risken för benskörhet plus att själva ämnet i sig är cancerframkallande. Nej,

vi får i oss så mycket fluor via dricksvattnet ändå så man ska inte tillsätta det ytterligare i tandkräm.


Fick fluorskador
Hon berättar att hon själv har fått skador på sina tänder, små vita fläckar, orsakade av fluoret.
– Min tandläkare kallar det i alla fall för fluorskador. Vi fick ju skölja med flour i skolan, hade så kallade "fluortanter". Och vi bodde även på ett ställe på Gotland där det troligtvis var höga halter i dricksvattnet.


"Helt ofarligt"
Margareta Elfvin, tandläkare på folktandvården i Färjestad, tycker dock inte att det är något att oroa sig över.
– Att dricka fluor i så här små mängder, som de som får fluor i sin mjölk gör, är helt ofarligt enligt Elfvin, Vilket är skit snack enligt mig!


Experten: "Fluor är oerhört nedbrytande och hämmar bildning av antikroppar"
Även näringsexperten och föreläsaren Zarah Öberg hyser viss skepsis mot fluor. Hon har tidigare uttalat sig i Kurera angående ämnet:
– Det finns en hel del studier som stödjer teorier om att fluor kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift. Senare tids studier visar även på koppling mellan fluor och barns utveckling i hjärnan. Fluor bidrar även till hämmad sköldkörtelproduktion då det, liksom klor, tar över platsen från jod i våra sköldkörtelhormon. Det finns även studier som visar att fluor är oerhört oxidativt, alltså nedbrytande, att det hämmar bildning av antikroppar och att det på så vis skapar autoimmuna


Vi ifrågasätter sällan
Hon menar även att det är så inarbetat inom tandvården att det sannolikt är på samma sak med fluor som med vissa läkemedel inom sjukvården och viss mat inom matindustrin.
– Med andra ord, vi tror att allt det som säljs i butikerna är bra och ifrågasätter sällan det som presenteras till oss.
Det kanske vore det lämpligt för tandvården och myndigheterna att se över alla de studier som visar att fluor inte gör någon skillnad och att det är giftigt. På så vis kan de göra en ny bedömning om huruvida nyttan överväger negativ påverkan.




Källa:   kurera.se




 
 
Ingen bild

s29

29 februari 2020 02:25

Fluor är tockside waste,giftigt avfall,och ingenting annat.Det är ett avfall från aluminiumtillverkningen .Vad tror ni själva, skulle Tekomatorp som grävde ner skiten önska att dumskallar och korrupta skitstövlar betalade för att få er att äta dyngan.eller tror ni dom skulle ta sitt ansvar. Hur många av er läsare tror att judar har amalgamfyllningar och använder fluor?

Anders Leander

29 februari 2020 12:40

Rätt svar är nog ingen!

 
Ingen bild

s29

29 februari 2020 02:28

Dom började med fluortanter redan på 60talet.

Anders Leander

29 februari 2020 12:39

Helt riktigt s29

 
Ingen bild

s29

12 september 2020 02:14

Ni som läser här,undrar ni inte varför ingen jävel vill ifrägasätta vad jag säger.Jag är en vanlig Svensk korkad knegare,så hur läskigt kan det va att ta en debatt.

 
Ingen bild

eneger

19 november 2020 19:18

Till S29 "Fluor är tockside waste", är du helt bränd eller? Lär dig Engelska eller skriv på Svenska.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards