Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 11 juli 2019

5G tester pågår förfullt

Av Anders Leander - 11 juli 2019 20:30 

Ni som bor på dessa orter kan väl hålla lite koll på vad som händer, om inte annat för er själva. Exempelvis människor, fåglar m.m hur många fler som blir sjuka och drabbade av denna strålning av 5G.

 

Som säkert många vet så är 5G strålning mycket farligt för människor och djur. Det skulle var intressant att vet hur många människor och djur som blir drabbade av cancer i dessa städer där dessa tester pågår.

 


Vanliga symtom av strålning


Mobilstrålning och elektromagnetiska fält ökar risken för att drabbas av ohälsosymtom. Vanligt är sömnsvårigheter, onormal trötthet, huvudvärk, koncentrations- och minnesproblem, nedstämdhet, brännande hud och utslag, ångest, stresskänsla och tryck över bröstet. 5G Technologin är linkad till Cancer, Hjärt problem, Diabetes, Alzheimer’s, och död.

 


Mer om vanliga symtom på dessa länkar:


 

 

Ni so bor i dessa städer håll koll:

 

Göteborg

Kista

Stockholm

Borås

Alingsås

Linköping

Umeå

Luleå

Eskilstuna Det är väldigt konstigt att inte Israel som själva har kommit på dessa genialiska uppfinningar inte använder sig av varken 5G eller Chemtrails??? Det är för mig obegripligt att våra politiker tillåter 5G som gör människor och sjuka, i värsta fall dör man. Detta är bevisat att det är farligt för alla levande varelser. Småfåglar dör som flugor där 5G testats, om jag inte minns fel så var det i Österike eller Schweiz.

 

Det är otroligt att inte fler i detta landet "Sverige" protesterar mot 5G eller är folk omedvetna om det eller urbotat korkade om hur farligt det är?

 

Till er som skiter i det vill jag bara säga "Fortsätt att vara positiva, vi ses på andra sidan!

 

 

 

 

 

 
ANNONS
 
ParabOle

ParabOle

4 augusti 2019 20:29

Visste ikke at det er SÅ farlig - HUFF, da!

http://www.parabole.bloggplatsen.se

Anders Leander

4 augusti 2019 20:45

Det er meget farligt

 
Bo Rhönnstad

Bo Rhönnstad

16 augusti 2019 11:35

Det en svensk Strålsäkerhetsmyndighet inte helt förstår. Teknisk dokumentation behövs för att bevisa att produkten är tillverkad enligt kraven i direktivet och ett av kraven bland många är bland annat att riskanalys görs FÖRE.
Dokumentation om alla produkter krävs som bevis där ett av kraven är att riskanalys görs FÖRE. Tillämpning av maskindirektivet, produkters, maskiners styrsystem, funktionssäkerhet, teknisk dokumentation, tillämpning av standarder, utvärdering (verifiering, validering) av produkters styrsystem även bilaga IV maskiner, stöd för riskanalys och riskbedömning, riskanalys och riskbedömning av produkter, granskning av teknisk dokumentation.

Det ett svenskt Arbetsmiljöverk inte förstår.
Strålningskällor ska alltid märkas:Information om strålningskällor om någon tillverkare, installatör anser sig kunna installera en produkt på en arbetsplats, boendemiljö, skolmiljö och liknande där vi exponeras av en mikrovågsstrålning.
Enligt strålskyddslagen ansvarar verksamhetsutövaren för att strålningsverksamheten är säker. Varningsskyltens syfte är att fästa uppmärksamhet för en strålrisk.

Skylten ska vara sådan att också en person som inte är insatt förstår den.

Åren 1976-1979 testade och experimenterade vi i Sverige med mikrovågsteknik. Dels med mikrovågsugnar och dels med stora rum för att driva ut fukt ur trädmaterial. Mycket beroende på att den mikrovågstekniken stoppades kan man tacka för de rapporter som kom in där man inte längre fann en säker utveckling av mikrovågstekniken, då avsett för isolerade miljöer. Samt att den tidens ingenjörer såg stora risker och brister och att det aldrig ens skulle kunna vara möjligt att skriva en teknisk dokumentation som kunde godkännas.Mänsklig förståelse är grunden för en giltig teknisk dokumentation.
Tillverkaren vill skydda sig själv.
Tillverkaren önskar skydda användaren och slutanvändaren.
Den personen som ansvarar för att sammanställa den tekniska dokumentationen vill skydda sig själv, användaren, slutanvändaren och naturligtvis tillverkaren.
Den tekniska dokumentationen är korrekt när dessa krav är uppfyllda och kan då godkännas.
”Om tillverkaren har tillräcklig kunskap om att en produkt innehåller ämnen som endast skadar särskilda personer och att de inte specifikt riktar sig till den personen, har tillverkaren begått ett allvarligt fel”.

Kan tillverkare ibland från andra länder än Sverige ha ansvar för mänskliga rättigheter?
Att på det sättet samverka till att individer som berörs av ett företags tillverkade produkter inte blir berövade på till exempel liv och hälsa.
I folkrätten är mänskliga rättigheter länders ansvar, de har anslutit sig till att genomföra internationella regler.
Dessa rättigheter finns till för oss alla och deras ultima ratio är att skydda oss individer från våra egna regeringar, och från varandra.
Men företag?
Vilket ansvar bär de?
Hur länge tar det innan avogt inställda regeringar börjar säga:
”inte vi, utan företagen har ansvaret”.
Vad händer då med själva folkrätten och de rättigheter som finns?

http://https://sites.google.com/site/5gingetbevis/home/la

 
Ingen bild

s29

Onsdag 29 jan 01:29

Jag tvilar på att dom använder Fluortandkräm och svininfuensavaccin i Israel heller.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 5 sept 14:36

Det är väldigt tyst nu ifrån alla dessa så kallade goda kändisar. Var är alla kändisupprop och namnlistor mot gängvåldet, att barn skjuts på våra gator, våldtäkterna, alla skol och kyrkbränderna? Var tog kändisarna vägen? Är de rädda för att g...

Av Anders Leander - Torsdag 21 maj 22:30

Senaste Uppdatering Maj 21, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign ...

Av Anders Leander - Tisdag 24 mars 00:30

För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal.           Ett fö...

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se