Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 26 januari 2019

Varför har och vill globalisterna förgifta oss??? Detta har pågått i 40 år?

Av Anders Leander - 26 januari 2019 15:00


Enligt en forskarrapport klassificeras nu fluor som ett utvecklingshämmade nervgift och har placerats i samma grupp som bly, arsenik och metylkvicksilver.

 

 

 

 

 

 

Fluor anses nu tillsammans med 10 stycken andra kemikalier inneha utvecklingshämmade egenskaper som bidrar till den enorma ökningen av autism, ADHD, dyslexi och andra kognitiva nedsättningar som har skett de senaste årtiondena.


Detta är viktigt eftersom fluor ingår i de flesta tandvårdsprodukter samt tillsätts i dricksvattnet på flera håll i välden, i båda fallen med argumentet att det skulle vara bra för tänderna. Klassificeringen i The Lancet är förhoppningsvis ett steg på vägen mot en framtid helt utan tillsatt fluor i produkter som är avsedda för människor.


Helt säkert är att det inte behövs något fluor för en bra tandhälsa.
Ett argument är att det är så lite fluor i tandvårdsprodukter att det inte gör något om man inte sväljer. Detta argument är falskt och det finns numera bevis som styrker det.
Det spelar ingen roll hur försiktig du är när du borstar eller hur lite fluortandkräm du använder. Fluor tas upp av slemhinnorna väldigt snabbt och transporteras sedan vidare ut i kroppen via blodet.


Men fluor har vi väl alltid haft i tandkrämen, och tandläkaren säger ju att det är bra för tänderna?!
Jo, och som barn här i Sverige så fick vi under några år fluor-skölj i skolan också, och då var det tvång. Tyvärr innebär inte detta att fluor är ett bra medel. Det gör bara sveket och lögnen större mot oss här i Sverige samt resten av världen.

 

Enligt den undersökande journalisten Christopher Bryson, författare till The Fluoride Deception, var det ett trick av PR-folket som sponsrades av industrin att tillföra stora mängder natriumfluorid i vatten- och livsmedelsystemen för att lätta på bördan av att bli av med giftigt avfall. Fluor var nämligen nödvändigt för bearbetning av anrikat uran.
Pro-fluor-propagandan började under Manhattanprojektet för att skapa den första atombomben under 40-talet. Det gällde att övertyga arbetarna och ortsbefolkningen där det största kärnkraftverket låg i Tennessee, att fluor inte bara var säkert utan att det även var bra för barnens tandhälsa.


I början på 50-talet fortsatte Edward Bernays, fadern till reklamen, att lägga fluor i vattenförsörjningen som ett experiment för att skapa ett mänskligt samtycke. Sedan plockade AMA upp detta och godkände natriumfluorid för tandhälsan som ett tillägg i vattnet. De få avvikande hälsostudierna och rapporterna blev vanligen krossade. De få rösterna avfärdades som kvacksalvare oavsett deras meriter. Sedan fanns det garanterat massa ”bevis” i form av påhittade studier och annat för att stärka lögnen och hålla oss borta från sanningen. När sedan fluoret blev godkänt av samma korrupta folkgrupp som framställer skiten, så vips så användes fluor i allt från tandkräm till mat och kastruller och godis m.m
Det är svårt att undvika fluor idag, men det går.


Vi som ett samhälle har blivit överflödat av fluor produkter, som jag går in på lite mer i detta länkade inlägget, och om man inte tar reda på lite egen information och gräver runt lite, så kommer man aldrig få veta hur vida utsträckt denna lögn egentligen är. Vi har blivit gigantiskt grundlurade, och ju mer fluorprodukter vi intar desto svårare kommer vi ha med att förstå det.
Fluor har även den otäcka förmågan att förkalka vår älskade tallkottkörtel, något som är förödande för vår kropp och som jag skrivit mer ingående om i inlägget: Tallkottkörtelns superfunktion. Till råga på allt så har det även bevisats att fluor sänker ditt IQ, vilket definitivt borde höja en dels ögonbryn lite.

 

 

 


 För att kunna fortsätta expandera som en mänsklighet så är det nog otroligt viktigt att göra oss av med detta IQ-sänkande och cancerframkallande nervgift.
Fluor minskar vår förmåga att tänka, både som enskilda individer och som samhället i stort. Enkelt förklarat så gör fluor oss dummare samtidigt som det minskar vår förmåga att fungera optimalt som människor. Det värsta med detta kan jag tycka, och det är väl precis som alla så kallade konspirationsteoretiker har sagt, är att allt detta har varit planerat, förmodligen in i minsta detalj och med något specifikt ändamål i sikte.
Ett ändamål som inte har ett smack att göra med ”friskare tänder”. Kikar man runt lite kring detta ämne, exempelvis via google, då kommer man se att dom negativa effekterna av fluor har varit kända sedan länge. Redan så tidigt som 1943 visste man om hur fluor påverkar kroppen negativt, att det inte har några som helst positiva effekter på tänderna och att det skapar cancer i våra kroppar. Trots detta så börjar det användas.





Varför? Varför säljer man lögnen så hårt och varför vill man att en hel värld ska inta fluor i så stor skala? Varför vill man orsaka så mycket skada till så många?


Det är väl här alla teorier börjar hopa sig. En del skriker att det är illuminati, eller ”new world order” som planerar att minska ned på mänskligheten. Har även hört teorier om att det är för att göra oss till fogliga små slavar som inte tänker fritt, är lugna och lydiga och låter ”eliten” göra det dom vill.


Personligen vet jag inte vad jag ska tro, men allt handlar förmodligen om pengar. Istället för att dumpa avfallet (fluoriden) som hade kostat en hel del pengar, så hittade man ett sätt att sälja den genom vilseledande och rakt felaktig marknadsföring. Men lyckades lura ”oss” att fluor var bra för oss, och kunde på så sätt sälja skiten till den ovetande massan. ”Bra för tänderna” – jo tjena!

 

 

 

 
 
Amor

Amor

26 januari 2019 21:23

Hej och Tack för fin blogg och information.
MVH
amor
kommer att skriva på biomecanique och länkar med Er blogg
http://biomecanique.bloggplatsen.se/
Tack igen

http://klockor.bloggplatsen.se

Anders Leander

27 januari 2019 09:54

Tack!

 
Ingen bild

Chellie

9 mars 2020 23:44

Hej Anders..tack för ditt inlägg ang fluor.Jag slutade med fluor för ca 3-4 år sedan och märker en klar förbättring i hjärnan. Försöker själv med att upplysa andra om hur farligt fluor är.

Anders Leander

13 mars 2020 14:59

Hej Chellie! Mycket bra att du upplyser folk om hur farligt det är. Jag gör det samma när jag får tillfälle!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards