Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 19 januari 2019

Vita människor skeptiska om mordiska judiska läkares "vacciner"

Av Anders Leander - 19 januari 2019 22:01


Att känna oro för att injicera dig själv med mystiska ämnen är nu officiellt ett hot mot världen.

CBS News:
 Anti-vaccinationsrörelsen gjorde listan över Världshälsoorganisterns största hot mot global hälsa 2019. Organisationen sa att vissa människors motvilja eller vägran att vaccinera hotar att vända framsteg mot en mängd förebyggbara sjukdomar.

Vem hotar det med att vända framsteg?

Dessa anti-vaccin människor är terrorister! Hur vågar de diskriminera vad de släpper in i sina kroppar.

 "Vaccination är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att förebygga sjukdomar - det förhindrar för närvarande 2-3 miljoner dödsfall per år och ytterligare 1,5 miljoner kan undvikas om global täckning av vaccinationer förbättras", sa WHO i ett påstående.

 Effekterna av vad WHO kallad "vaccin tvekan" är redan signifikant. Till exempel har fall av mässling ökat 30 procent världen över de senaste åren, trots ett effektivt vaccin som kan förhindra det. WHO noterade att vissa länder som var nära att eliminera sjukdomen har sett en återuppkomst.

Tvekan är tillräckligt för att du ska bli ett hot för världen.

Du måste omedelbart acceptera att injicera dig själv av mordiska judiska fiendens läkare med vad det är som dessa laboratorier kommer upp med, vet du? Någon måste skapa efterfrågan på sina patenterade produkter.

 Anledningarna till att vissa människor väljer att inte vaccinera är komplicerade, WHO sa att man hänvisade till "självkänsla, olägenhet vid vaccinering och brist på förtroende" som huvudfaktorer. Trots att decennier av medicinsk forskning har visat att vacciner är både säkra och effektiva, fortsätter skeptiker att sprida felaktigt information online.

Ja det här är ett bra exempel på att försvara ett genomförande med fördelarna med ett koncept. De flesta som är bekymrade över vacciner räknar inte mot begreppet vacciner eller mot teoretiska åtgärder av vacciner. Vad som främst hävdas är huruvida de saker som finns i vacciner nuförtiden är säkra, om de har några biverkningar, vad de biverkningar är och huruvida de enskilda vaccinerna ges eller inte, eller vad de ska tvingas helt enkelt på människor för att läkemedelsföretag ska kunna göra vinst.

Det hävdas också att vacciner, även om de arbetar, är nödvändiga för sjukdomar som inte är dödliga och hur vaccinering mot icke-dödliga sjukdomar påverkar immunsystemet.

Det finns också några som hävdar att vacciner bara inte fungerar eller är mer benägna att ge dig en viss sjukdom än att skydda dig från det, men de är få i jämförelse och konvergerar med dessa vaccin-tveksamma människor i deras oro över säkerhet för vad som finns inom varje enskilt vaccin i varje enskilt fall. Det handlar inte om ideens säkerhet.

Det skulle vara mer produktivt att diskutera ämnet tänkande när det gäller "vaccinredienser" istället för "vaccination som ett begrepp och dess mekanismer för åtgärder".

Precis som vi undviker onödiga röntgenbilder och röntgenstrålar, bör vi undvika - om möjligt - att injicera oss med saker vi nästan inte vet något om.

 Världen planerar WHO att rama upp sitt arbete år 2019 för att orsaka livmoderhalscancer genom ökad användning av HPV-vaccinet. Fiendeorganisationen hoppas också att detta är året som överföringen av poliovirus ökar i sina två holdouts, Afghanistan och Pakistan. Förra året rapporterades färre än 30 fall av polio i båda länderna.

 WHO varnar också för farorna med influensa - ett århundrade efter influensapandemin 1918 dödade miljontals människor runt om i världen. "Världen kommer att möta en annan influensapandemi - det enda vi inte vet är när det kommer att slå och hur svårt det kommer att bli", säger rapporten. Författarna betonar vikten av att få en influensa skott varje år för bästa odling av viruset.

Och såklart skulle de vilja sälja dig mer vacciner.

Till och med ett årligt vaccin är inte toppkickess. Vänta tills de shillar för det månatliga skottet som om det saknas av en enda person, skulle det resultera i den totala förstörelsen av befolkningen av en av dessa laboratorieutvecklade sjukdomar.

De går helt och hållet för en beroendenivå som liknar vad diabetiker har för insulin.





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards