Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 13 juli 2018

Av Anders Leander - 13 juli 2018 02:41

 


Kopierat från flödet. Detta lades upp i gruppen Blåsipporna. Fantastiskt rörande inlägg.

Som före detta Socialdemokrat skall jag vara helt ärlig. Jag tycker faktiskt synd om många äldre Socialdemokrater som känner sig tvingade att stå bakom sina politikers uttalanden fast de känner att det är något fel.

 




Idag kommer de mest häpnadsväckande utspelen från Socialdemokraterna och det går bara inte att få ihop det, ena dagen är Sverige tryggt nästa är det otryggt, höjd pension, nej det blir lägre, ja till 9000 asylsökande fast de redan fått avslag, ingen höjd bränsleskatt, höjd bränsleskatt osv.

Det är inte du som håller på att bli tokig, vi är väldigt många som upplever samma sak som du, och ditt sunda förnuft har inte svikit dig. Det är något på gång inom Socialdemokratin.

 




Socialdemokraterna har gjort oändligt mycket bra för Sverige, det kan ingen ta ifrån dem, så är det och det skall vi alla vara tacksamma för. Men det gäller Socialdemokratin fram till 1990-talet. Dagens politiker har inget med den gamla Socialdemokratin att göra, det är därför du inte känner igen dig. Den nya politiken går ut på att rasera folkhemmet, tryggheten och välfärden i globalismens namn, nu är det nya tider då gamla löften bryts och nya löften ges, men till andra människor. Så ser tyvärr verkligheten ut idag.

Men det går att ändra på, vi är många före detta Socialdemokrater som nu lämnat (S) därför att vi inte längre kan försvara dess politik, det går bara inte längre.

Det var faktiskt inte svårt, gjorde inte ont, och vi blev inte mobbade. Tvärt om så blev vi vänligt mottagna utav Sverigedemokraterna som många före detta Socialdemokrater anser är det nya Folkhemspartiet där man har respekt och talar med alla, det är äkta trygghet.

Sverigedemokraterna tar vid där Socialdemokratin slutar.

Ole Thronborg

 

 

Senaste från Regeringen Löfven är, att Sveriges regering kräver mer afrikansk invandring till Europa. Uppenbarligen agerar den röd-gröna regeringen som efterblivna byfånar. I en normal stat hade Löfen, Fridolin, Annika Strandhäll, Fritzon, Annie Lööf, Margot Wallström, Morgan Johansson, m fl, hämtats av män i vita rockar!



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards