Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 17 december 2017

Bechir Rabani journalisten som lovade att avslöja multimiljardären George Soros

Av Anders Leander - 17 december 2017 20:45Bechir Rabani journalisten som lovade att avslöja George Soros, var en undersökande journalist, som gick undercover för att infiltrera våldsamma vänsteristiska grupper som Antifa.

 

 

 

 Bechir hittades död strax efter att han lovade att avslöja miljardären och globalist George Soros. 33-årige Bechir Rabani var en enormt populär svensk oberoende reporter, känd för sina djärva exposés.


Bechir hittades död i hemmet på fredag morgonen, enligt polisen var det under mystiska omständigheter" Han arbetade på en undersökning av den radikala vänsterns journalist Robert Aschberg och hans anslutning till George Soros som finansierar extremistiska organisationer som EXPO. Strax innan han dog, hade Rabani avslöjat att han skulle lyfta locket på masskorruption som kopplade George Soros och Expo ledamoten Robert Aschberg.

 

 

 

 


Bechir Rabani blev populär när han försökte konfrontera expressen's chefredaktör Thomas Mattson och journalist Diamant Salihu i sina hem i Stockholm. I augusti 2017 släppte Rabani en dokumentär "I skammens skugga" / "I skuggan av skam ", som beskriver våldsepidemien och farorna som de svenska flickorna står inför de muslimska invandrarna.

 

 

 


Han har också varit gäst på Red Ice Radio och talar om svensk sönderdelning och minoritetsregeln. I slutet av september 2017 infiltrerade Rabani en ANTIFA-demonstration i Göteborg och avslöjade de marxistiska plebs. I videoen ses de låga livsformerna som med hjälp av stenar för att kasta mot polisen och återvänder i panik när polisen långsamt marscherar mot dem.

Rabanis senaste projekt var en undersökning av Robert Aschberg, en judisk svensk journalist som bor i Stockholm och är styrelseledamot i Expo Foundation. EXPO har en antiracistisk grund med en av dess många destruktiva mål är registrering av högerfolk. Aschberg är också vän med Jacques Wallner - en man som år 1982 mördade en 21-årig svensk man i kallt blod, "för att han var rasistisk". Jakques Wallner belönades senare med ett arbete för Dagens Nyheter, efter han avtjänat sitt fängelse straff.


Robert Aschbergs farfar "den röda bankisten" Olof Aschberg hjälpte sin gode vän och massmördaren Joseph Stalin att tvätta de pengar som bolsjevikerna hade stulit från Ryssland före den ryska revolutionen. Det är främst detta arv som har gjort det möjligt för Robert Aschberg att stiga till sin nuvarande status. Robert Aschberg är också ett fan av Mao Zedong och hans styrande metoder.


En av Mao Zedongs principer var att bli av med människor innan de kunde bli influentia. Samma metoder används av Mossad mot palestinska opinionsledare. Enligt en tidigare Mossadagent Claire Hoy Victor Ostrovsky måste fienden förstöras innan de blir för inflytelserika.


Efter att Aschberg vägrade intervjuas av Rabani raderades Rabanis Facebook-konto inklusive alla chattmeddelanden, som i normala fall skulle förblivit synliga. Bechir Rabani skulle släppt information om Robert Aschberg och George Soros samma dag som han hittades död, men fick aldrig chansen.

 

 

 

 

https://samnytt.se/skarmdumpar-avslojar-facebook-redigerade-rabanis-meddelanden-i-efterhand/

 

 

Bechir Rabani var en etnisk palestinare, vars föräldrar flydde till Syrien 1948 och flyttade till Sverige på 1980-talet, och enligt pålitliga källor var Rabani frisk och stark  och led inte av några sjukdomar.

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

D

Fredag 12 jan 04:41

Fyra personer utförde själva mordet. En person jag känner till vet allt. Återkommer med mer info.

Anders Leander

Tisdag 16 jan 07:57

Låter fint! Ja att han dog så påpassligt i en hjärtattack låter helt otroligt. Väntar med spänning med met info från dig.

 
JMM

JMM

Fredag 26 jan 15:59

Vad jag har förstått så var bechir fullt frisk. konstigt att han dog knall och fall.

http://jmm.nu/vila-frid-bechir-rabani/

http://jmm.nu/vila-frid-bechir-rabani

 
Ingen bild

D

Måndag 11 juni 21:26

Bechir Rabani sköts med hjärtattack pil i hans högra ben strax under knävecket. Pilen är två millimeter gånger tre millimeter, smälter helt i kroppen och lämnar en mycket liten röd prick. Vapnet är ljudlöst.

Her mer info men mördarna läser också detta...

Anders Leander

Onsdag 13 juni 15:55

Tack för info D, har du någon säker källa på detta???

 
Ingen bild

D

Fredag 15 juni 12:42

Person (ej syskon) nära Bechir vet saker som borde komma ut, men väljer tyvärr tystnaden. Jag får info från person knuten till SSI NOA.

En annan mkt känd svensk visselblåsare/journalist blev också mördad av svensk polis med hjälp från Washington. Alla tror denna mig kända person dog "naturligt" pga sin sjukdom.

Har man ej sett det jag skriver om från insidan är det svårt att ta in.

Anders Leander

Fredag 15 juni 20:03

Hej D och tack för info. Ska se om jag kan få till något på bloggen om detta, när tillfälle ges. En fråga: Den andra som mördats, har den något namn?? Går det att få denna från SSI NOA att höra av sig till mig anonymt med mer info?? Tar gärna emot mer nyheter som rör Bechir.

 
Ingen bild

D

Måndag 25 juni 21:12

Washington hjälpte svenska SSI/RKP/NOA att mörda journalist (förgiftades med starkt virus som ger omedelbar cancer) som skapade stor panik hos justitiedepartementet åklagarväsendet och polisen för inte så länge sedan.

Rikskriminalens chefer i samförstånd med justitieministern är dem som beslutar om mord på besvärliga. Inte rikspolischefen och statsministern.

 
Ingen bild

Q

Onsdag 27 juni 15:44

Svenska poliser inom SSI/NOA som mördade Bechir Rabani med Washingtons hjälp hotade Robert Aschberg pga Insider jakten på bl.a Leif Jennekvist https://youtu.be/F09ViC17ub4

Robert Aschberg är pga egen erfarenhet av hot från polischefer väl i förstådd med att svensk polis mördar besvärliga, visselblåsare, journalister och vittnen. Därför medskyldig till mord på Bechir Rabani.

*Hannes Råstam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 13 juli 02:41

  Kopierat från flödet. Detta lades upp i gruppen Blåsipporna. Fantastiskt rörande inlägg.Som före detta Socialdemokrat skall jag vara helt ärlig. Jag tycker faktiskt synd om många äldre Socialdemokrater som känner sig tvingade att stå bakom sina p...

Av Anders Leander - Torsdag 12 juli 05:10

Last Update May 22, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign affairs ...

Av Anders Leander - Onsdag 11 juli 15:00

Socialstyrelsen: Medelklassvenskar måste sälja sin bostad innan de kan få socialbidrag           Vid en lågkonjunktur eller ekonomisk kris kan svenskar som tillhör medelklassen komma att behöva att använda sociala skyddsnät. En gran...

Av Anders Leander - Onsdag 11 juli 04:06

BONNIER VILL STOPPA FOLKOMRÖSTNINGAREfter att det brittiska folket röstat fel i förra veckans folkomröstning om EU-medlemskap ifrågasätter de stora Bonnier-tidningarna nu själva idén om att över huvud taget låta folket avgöra politiska frågor. ...

Av Anders Leander - Tisdag 10 juli 12:49

  Här är ett tydligt bevis på vad media håller på med, lura och bedra hela europa med flyktingar som drunknar. Allt för att vi ska tycka synd om dem, och mata dem med pengar genom alla dessa Hjälp organisationer.   Det TV och media har gjort ä...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

42 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se