Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 17 december 2017

Bechir Rabani journalisten som lovade att avslöja multimiljardären George Soros

Av Anders Leander - 17 december 2017 20:45Bechir Rabani journalisten som lovade att avslöja George Soros, var en undersökande journalist, som gick undercover för att infiltrera våldsamma vänsteristiska grupper som Antifa.

 

 

 

 Bechir hittades död strax efter att han lovade att avslöja miljardären och globalist George Soros. 33-årige Bechir Rabani var en enormt populär svensk oberoende reporter, känd för sina djärva exposés.


Bechir hittades död i hemmet på fredag morgonen, enligt polisen var det under mystiska omständigheter" Han arbetade på en undersökning av den radikala vänsterns journalist Robert Aschberg och hans anslutning till George Soros som finansierar extremistiska organisationer som EXPO. Strax innan han dog, hade Rabani avslöjat att han skulle lyfta locket på masskorruption som kopplade George Soros och Expo ledamoten Robert Aschberg.

 

 

 

 


Bechir Rabani blev populär när han försökte konfrontera expressen's chefredaktör Thomas Mattson och journalist Diamant Salihu i sina hem i Stockholm. I augusti 2017 släppte Rabani en dokumentär "I skammens skugga" / "I skuggan av skam ", som beskriver våldsepidemien och farorna som de svenska flickorna står inför de muslimska invandrarna.

 

 

 


Han har också varit gäst på Red Ice Radio och talar om svensk sönderdelning och minoritetsregeln. I slutet av september 2017 infiltrerade Rabani en ANTIFA-demonstration i Göteborg och avslöjade de marxistiska plebs. I videoen ses de låga livsformerna som med hjälp av stenar för att kasta mot polisen och återvänder i panik när polisen långsamt marscherar mot dem.

Rabanis senaste projekt var en undersökning av Robert Aschberg, en judisk svensk journalist som bor i Stockholm och är styrelseledamot i Expo Foundation. EXPO har en antiracistisk grund med en av dess många destruktiva mål är registrering av högerfolk. Aschberg är också vän med Jacques Wallner - en man som år 1982 mördade en 21-årig svensk man i kallt blod, "för att han var rasistisk". Jakques Wallner belönades senare med ett arbete för Dagens Nyheter, efter han avtjänat sitt fängelse straff.


Robert Aschbergs farfar "den röda bankisten" Olof Aschberg hjälpte sin gode vän och massmördaren Joseph Stalin att tvätta de pengar som bolsjevikerna hade stulit från Ryssland före den ryska revolutionen. Det är främst detta arv som har gjort det möjligt för Robert Aschberg att stiga till sin nuvarande status. Robert Aschberg är också ett fan av Mao Zedong och hans styrande metoder.


En av Mao Zedongs principer var att bli av med människor innan de kunde bli influentia. Samma metoder används av Mossad mot palestinska opinionsledare. Enligt en tidigare Mossadagent Claire Hoy Victor Ostrovsky måste fienden förstöras innan de blir för inflytelserika.


Efter att Aschberg vägrade intervjuas av Rabani raderades Rabanis Facebook-konto inklusive alla chattmeddelanden, som i normala fall skulle förblivit synliga. Bechir Rabani skulle släppt information om Robert Aschberg och George Soros samma dag som han hittades död, men fick aldrig chansen.

 

 

 

 

https://samnytt.se/skarmdumpar-avslojar-facebook-redigerade-rabanis-meddelanden-i-efterhand/

 

 

Bechir Rabani var en etnisk palestinare, vars föräldrar flydde till Syrien 1948 och flyttade till Sverige på 1980-talet, och enligt pålitliga källor var Rabani frisk och stark  och led inte av några sjukdomar.

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

D

12 januari 2018 04:41

Fyra personer utförde själva mordet. En person jag känner till vet allt. Återkommer med mer info.

Anders Leander

16 januari 2018 07:57

Låter fint! Ja att han dog så påpassligt i en hjärtattack låter helt otroligt. Väntar med spänning med met info från dig.

 
JMM

JMM

26 januari 2018 15:59

Vad jag har förstått så var bechir fullt frisk. konstigt att han dog knall och fall.

http://jmm.nu/vila-frid-bechir-rabani/

http://jmm.nu/vila-frid-bechir-rabani

 
Ingen bild

D

11 juni 2018 21:26

Bechir Rabani sköts med hjärtattack pil i hans högra ben strax under knävecket. Pilen är två millimeter gånger tre millimeter, smälter helt i kroppen och lämnar en mycket liten röd prick. Vapnet är ljudlöst.

Her mer info men mördarna läser också detta...

Anders Leander

13 juni 2018 15:55

Tack för info D, har du någon säker källa på detta???

 
Ingen bild

D

15 juni 2018 12:42

Person (ej syskon) nära Bechir vet saker som borde komma ut, men väljer tyvärr tystnaden. Jag får info från person knuten till SSI NOA.

En annan mkt känd svensk visselblåsare/journalist blev också mördad av svensk polis med hjälp från Washington. Alla tror denna mig kända person dog "naturligt" pga sin sjukdom.

Har man ej sett det jag skriver om från insidan är det svårt att ta in.

Anders Leander

15 juni 2018 20:03

Hej D och tack för info. Ska se om jag kan få till något på bloggen om detta, när tillfälle ges. En fråga: Den andra som mördats, har den något namn?? Går det att få denna från SSI NOA att höra av sig till mig anonymt med mer info?? Tar gärna emot mer nyheter som rör Bechir.

 
Ingen bild

D

25 juni 2018 21:12

Washington hjälpte svenska SSI/RKP/NOA att mörda journalist (förgiftades med starkt virus som ger omedelbar cancer) som skapade stor panik hos justitiedepartementet åklagarväsendet och polisen för inte så länge sedan.

Rikskriminalens chefer i samförstånd med justitieministern är dem som beslutar om mord på besvärliga. Inte rikspolischefen och statsministern.

 
Ingen bild

Q

27 juni 2018 15:44

Svenska poliser inom SSI/NOA som mördade Bechir Rabani med Washingtons hjälp hotade Robert Aschberg pga Insider jakten på bl.a Leif Jennekvist https://youtu.be/F09ViC17ub4

Robert Aschberg är pga egen erfarenhet av hot från polischefer väl i förstådd med att svensk polis mördar besvärliga, visselblåsare, journalister och vittnen. Därför medskyldig till mord på Bechir Rabani.

*Hannes Råstam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Lördag 5 sept 14:36

Det är väldigt tyst nu ifrån alla dessa så kallade goda kändisar. Var är alla kändisupprop och namnlistor mot gängvåldet, att barn skjuts på våra gator, våldtäkterna, alla skol och kyrkbränderna? Var tog kändisarna vägen? Är de rädda för att g...

Av Anders Leander - Torsdag 21 maj 22:30

Senaste Uppdatering Maj 21, 20181. Carl BildtCarl Bildt is the Swedish diplomat, politician and served as the Prime Minister of Sweden from 1991 to 1994. He is politically affiliated with the Moderate Party and also served as the minister of foreign ...

Av Anders Leander - Tisdag 24 mars 00:30

För att stoppa coronavirusets spridning i sjukhus och andra byggnader så importerar Kina nu maskiner som sprejar ut kolloidalt silver och väteperoxid och som på mycket kort tid kan döda samtliga patogener i en lokal.           Ett fö...

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se