Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 28 januari 2017

Av Anders Leander - 28 januari 2017 14:15




USA:s nye ambassadör till EU, Ted Malloch, säger att EU är som Sovjetunionen och att EU borde läggas ner och skrotas. Han säger också att euron kommer att kollapsa.

 

 


 

 

Donald Trump sannolika val för ambassadör till den Europeiska unionen har föreslagit att han vill skrota EU. BBC2 frågade man, Ted Malloch varför han ville bli USA: s ambassadör till EU. Han säger att han är uppenbarligen inte ett fan av Bryssel, och att han hade en tidigare karriär där han hjälpte till att störta Sovjetunionen. Så kanske det finns en annan union som behöver skrotas.


Han hänvisade också till EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker som en "mycket tillfredsställande borgmästare i Luxemburg, där
Juncker var premiärminister i Luxemburg mellan 1995 och 2013.

 

Ambassadör Malloch sade också president Trump ogillar idén om EU-integration. "Han gillar inte en organisation som är supernational, som är icke-valda, och där byråkraterna löper amok, och inte är en riktig demokrati. Malloch sade också att han tror att euron snart kommer att kollapsa.

 

Primeminister Theresa May som på fredagen var den första utländska ledare att besöka USA: s nya president Trump i Vita huset. Man hoppas att mötet förnyar relationen mellan Amerika och Storbritannien.

 

 

 

Primeminister Theresa May and President Donald Trump

 

 

Överst på dagordningen var förberedelser för ett frihandelsavtal mellan Storbritannien och USA efter att Storbritannien har utträtt ur EU. Men de båda ledarna kommer också att diskutera säkerhets utmaningar, bland annat Syrien, Ryssland och hotet från islamistisk terror.

 

 



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards