Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 7 juli 2017

S: "Vi skulle inte ens samarbeta med SD för att rädda landet"

Av Anders Leander - 7 juli 2017 17:30



Nu har finansminister Magdalena Andersson (S) gjort ännu ett korkat uttalande i Almedalen.

 

Enligt Andersson skulle Socialdemokraterna aldrig samarbeta med SD. "Inte ens om det handlade om att rädda landet ur en djup kris", säger hon i Aftonbladets partiledarutfrågning.

 

 

 

 

 

I Almedalen har finansminister Magdalena Andersson (S) gjort flera konstiga uttalanden. Bland annat har hon påstått att Sverigedemokraterna är ett farligt parti för Sverige som skulle sänka landets ekonomi. I en intervju med TV4 Nyheterna kallade Andersson SD för en oseriös aktör när det gäller att hantera landets finanser.


Vidare har hon sagt att hon vill se den 19-åriga popdrottningen Zara "Jag hatar killar" Larsson som Sveriges statsminister. Men hon har också gått så långt som att säga att hon aldrig någonsin skulle samarbeta med Sverigedemokraterna. Inte ens om det behövdes för att rädda landet från undergång.


Det är i Aftonbladets partiledarutfrågning som hon fäller de hårda orden. "Vi kommer aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna". Säg att Sverige befann sig i en djup kris. Och behövde göra något liksom väldigt viktigt för att rädda landet. Ja, då skulle man inte utesluta några konstellationer, utom med Sverigedemokraterna, säger Magdalena Andersson.


Enligt Magdalena Andersson utesluter däremot inte Moderaternas ekonomisk-politiske talesperson Ulf Kristersson ett budgetsamarbete med SD. Men själv kommer hon alltså aldrig vidröra Sverigedemokraterna, oavsett hur djup samhällskrisen blir.

 

Man börjar undra om socialdemokraterna är riktigt friska i huvudet??? Dom låter hellre landet gå under än att rädda det!!!

 

 

Källa:      FT

 

 

 
 
Ingen bild

s29

8 juli 2017 22:39

Vore Magdalena rökare och fick diagnosen KOOL,så skulle hon antagligen börja kedjeröka.Det verkar inte vara mycket realism i den skallen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards