Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 21 april 2016

Av Anders Leander - 21 april 2016 09:45




ISIS avrättade 250 kvinnor i Mosul som vägrade att bli sexslavar under gruppens "sexuell jihad" Offren hade alla blivit tillsagda att acceptera "tillfälliga äktenskap" till soldater. De som vägrade order avrättades.

 

 ISIS har genomfört dödandet av 250 kvinnor i Mosul för att de vägrade att bli sexslavar under gruppens "sexuell jihad". Offren hade alla fått order om att acceptera "tillfälliga äktenskap" till soldater i terrorgruppen norra Irak fäste. Men när de vägrade den så kallade sexuella jihad, blev de slaktade - ibland tillsammans med sina familjer, enligt en tjänsteman från Kurdistan Democratic Party.

 

 

 

 

Mamuzin berättade för AhlulBayt nyhetsbyrån att "åtminstone 250" avrättningar har hittills utförts av ISIS i staden "för att de vägrade att acceptera bruket av sexuell jihad, och ibland flickor också för att de avvisa sin underkastelse av USCIS begäran.'
En annan tjänsteman, från Kurdistans patriotiska union, hävdade att kvinnor hade utegångsförbud från att gå ut ensam i Mosul och måste vara helt täckta medan de var i offentlighet.

 

De är inte heller tillåtet att välja sina makar. Mosul har varit under extremisterna kontroll sedan 2014. Nyheten om avrättningarna kommer fram i Turkiet av misstänkta ISIS soldater nära staden nära Bashiqa militärförläggning.



 



I december sade Turkiet det hade skickat hundratals soldater till Bashiqa att skydda turkiska militära personal som deltar i utbildning irakiska soldater. Vid den tiden, sade en högt uppsatt turkisk tjänsteman att upp till 300 soldater och 20 stridsvagnar var utplacerade där, även om ett obestämt antal drogs tillbaka efter USA: s påtryckningar för att avsluta sin inblandning med Bagdad.

Samma månad som ISIS militanta attackerade lägret, sårade fyra soldater, och försökte igen i januari även den turkiska militären stödjer dem, med Ankara hävdar 18 ISIS jihadister dödades. Bagdad förnekat blankt påståendet.

Turkiet säger att deras trupper tränar irakiska styrkor att kämpa emot ISIS extremister men Bagdad har anklagat Ankara för att använda utbildning som en förevändning för att öka sitt inflytande i norra Irak.

I oktober avslöjades det att mer än 500 Yazidi kvinnor och unga flickor fördes bort av ISIS soldater när de stormade Sinjar regionen - också i norra Irak - i augusti 2014 slaktades mer än 5000 män.

Dussintals har drivits till självmord av soldater som misshandlade dem, enligt de människor som riskerar sina liv för att rädda dem.






Källa:     dailymail

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards