Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg den 13 mars 2016

Av Anders Leander - 13 mars 2016 07:30



Killen som upptäckte Hillarys privata e-postserver kommer till USA. Kommer han att vittna? Kan detta vara slutet för Hillary? Om hon hade en pantsuit med Svastikor det under nästa debatt, skulle hennes anhängare bry sig??

 

 

 

 

 

Jag tror inte det ... Läs om detta "Guccifer" killen ändå. Jag måste tro att han har mer henne än han säger. Guccifer, den ökända rumänska hacker som hackar e-postmeddelanden av kändisar och amerikanska topptjänstemän, kommer att utlämnas till USA, efter att ha förlorat ett fall i sitt hemlands högsta domstol.


Reuters rapporterar att Lehel kommer till USA under en 18-månaders utlämningsorder , efter en begäran från de amerikanska myndigheterna. Uppgifter om utlämning har inte offentliggjorts, dock.

 

 

 

 


Marcel Lehel, en 42-årig hackare mer känd under sitt pseudonym "Guccifer" har uppnått ryktbarhet när han släppte ett mail med bilder av målningar av förre president George W. Bush, inklusive ett självporträtt i ett badkar. Han hackade också och publicerade e-post från kändisar som Leonardo DiCaprio, Steve Martin och Mariel Hemingway.

 

 

 

 

 

Kanske framför allt, för att Lehel var den första källan för att avslöja Hillary Clintons felaktiga användning av ett privat e-postkonto när hon var statssekreterare, som FBI utreder som en potentiell fara för den nationella säkerheten.

I mars 2013 hacker släpptes till RT och flera andra nyhetskanaler de fyra minnesanteckningar som hade skickats till Clinton från hennes tidigare politisk rådgivare Sidney Blumenthal. De PM innehåller information om den 11 september 2012 attackerna på den amerikanska beskickningen i Benghazi, Libyen, samt januari 2013 gisslandramat i In Amenas, Algeriet.

Justitiedepartementet har ännu inte uttalat sig, personligen tvivlar jag på att de bryr sig om Bush målningar eller Leo. Kan det vara att värma upp för Hillary? Vi kan bara hoppas.

 
 
 
 
 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards