Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2016

Amerikansk cyberattack mot den ecuadorianska ambassaden i London för att stoppa Wikileaks

Av Anders Leander - 18 oktober 2016 11:15




Den amerikanska regeringen lanserade en cyberattack mot den ecuadorianska ambassaden i London för att förhindra Julian Assange från att släppa ytterligare Wikileaks e-post för att skada.

 

 

 

 

 

Wikileaks avslöjade sent söndags kvällen att Assanges internetlänk hade varit "avsiktligt avskuren av en konventionsstat " och att "lämpliga beredskapsplaner " hade aktiverats, vilket leder till förslag att detta är början av cyberkrigföring som Joe Biden meddelade på fredagen.

 

 

 

 

 

I en intervju för NBC: s Meet The Press Biden förklarade att Förenta staterna förbereder sig för att "skicka ett meddelande" i vedergällning för Wikileaks släppt e-postmeddelanden som har generad Demokratiska partiet och utsatta tvivelaktiga metoder och vad många tror är korruption för det styrande partiet.


"Vi skickar ett meddelande," Ska Mr Biden sagt till Chuck Todd som intervjuade honom. "Vi har kapacitet att göra det."

 

"Han vet det", tillade Mr Biden. "Och det kommer att vara vid den tiden vi väljer. Detta dramatiska påstående WikiLeaks organisationen lämnat lämnas oförklarat - det ökade en uppsjö av rykten som redan hade utlösts på grund av tre kryptiska tweets postat av Wikileaks tidigare på dagen.

De tre tweets var rubricerades "pre-engagemang 1: John Kerry", "pre-engagemang 2: Ecuador" och "pre-engagemang 3: UK FCO", den senare ser ut att hänvisa till den brittiska utrikes & Commonwealth Office.


Varje tweet följdes sedan av en serie siffror och bokstäver, vilket många på sociala medier tror att de var en "död mans switch" avsedd att automatiskt frigöras om Assange dödas och oförmögen att utföra en vanlig check-in.



 


Wikileaks verkar åtminstone ha gjort en "pre-engagemang" om att släppa statssekreterare John Kerrys e-post, och det finns en övertygelse om att Wikileaks och Assange att det bara är att komma igång. Mellan dags datum och valdagen den 8 november, förväntas Wikileaks att släppa mer än 40.000 e-mail om Clinton, kanske i omgångar eller släppa lite varje dag.


Med insatsen så hög, finns oro för Assange att nå en Fever Pitch på internet. Rykten virvlande att Julian Assange hade dödats efter att ha ätit en förgiftad vegan måltid som fördes till sitt rum av Pamela Anderson.
Twitter-användare inte bara spekulerar om huruvida Assange var levande eller död - de trodde att de visste vem hans påstådda mördare var liksom: En viss Baywatch bomb som var blond.


Det hela började när Anderson betalade Assange för ett besök på lördag vid Ecuadors ambassad i London, där han har gömmer sig sen mer än fyra år tillbaka.


I händerna hade hon två påsar från Pret, en populär smörgåsbutiks kedja baserad i Storbritannien. Anderson, är en stark förespråkare för djurens rättigheter, berättade senare British Press Association och att hon tog Assange "på en trevlig vegan lunch."

 

 


"Han sa att jag torterade honom med att ge honom vegan mat," skämtade hon".

 
 
 Anderson betala Assange för ett besök på den ecuadorianska ambassaden i London på söndag.
 
 
Men många på Twitter tog Andersons skämt på allvar - och de skrattar inte.
"Lita inte på obekräftade rapporter om Assange lever. Clinton maskinen är kapabel att skicka en dubbelgångare ", skrev en användare. "Arrestera Pamela Anderson NU", tillade de.

"FÅ Assange under jorden," en användare med namnet Rosa Marzullo som frenetiskt twittrade till medborgare journalisten James Albury. "Hur vet vi att Pamela Anderson inte är skickad för att förgifta honom?" Roosh V, en kontroversiell neomasculinity bloggare, twittrade ut en artikel om Anderson och Assanges lunch. "Om han är död, skulle jag ha att livsmedel testat maten först, tillade han. 
 

 
 
 
 
 
Källa:       yournewswire
 
 
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards