Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2016

Grimslövshärvan där Thomas Bodström – Dan Eliasson, Polisens vapenhärva där 30 mördades av regeringen

Av Anders Leander - 11 oktober 2016 09:00Justitieminister Morgan johansson (socialdemokraterna) mörkar fortfarande polisens vapenhandel till gäng, i den så kallade Grimslövshärvan som uppdagades 2001. 

 

 

 

 

 

Rikspolischef Dan Tore Eliasson, född 14 augusti 1961 i Skön i Medelpad, är en svensk jurist och politisk tjänsteman (socialdemokrat).


Eliasson har en jur.kand från Uppsala universitet. Han arbetade 1991-1995 som kansliråd vid Utrikesdepartementet och 1995-1998 var han politiskt sakkunnig hos justitieminister Laila Freivalds. Åren 1999-2001 var han ambassadör och internationell chefsförhandlare vid Justitiedepartementet, och 1 juni 2001 till oktober 2006 var han statssekreterare åt justitieminister Thomas Bodström.


Efter socialdemokratiska valförlusten 2006 tjänstgjorde Eliasson som tillförordnad biträdande chef på SÄPO där han ansvarade för analys och underrättelseverksamhet. I maj 2007 utsågs han till Janna Valiks efterträdare som generaldirektör för Migrationsverket. Från och med den 1 oktober 2011 kommer Dan Eliasson att vara generaldirektör för Försäkringskassan. Om sin egen migrationspolitiska ståndpunkt har han 2007 berättat att skulle det vara han “som personligen bestämde skulle säkert nästan alla få stanna.


Enligt förre justitiekanslern Göran Lambertz försökte Dan Eliasson på uppdrag av Tomas Bodström få Lambertz att sluta kritisera rättsväsendet: “Framför allt vid en träff med Bodströms statssekreterare Dan Eliasson i maj 2006. Där gjorde Eliasson klart att jag riskerade att justitieministern offentligt skulle ta avstånd ifrån mig om jag inte slutade att vara så hård i min kritik. Jag uppfattade det som en påtryckning.


Corruptio; Sista stycket är visserligen sant, men vad Göran Lambertz inte vill avslöja är det faktum att Lambertz började att kritisera rättsväsendet och polisens brottsprovokationer först EFTER det att corruptio-journalist avslöjat Sveriges största skandal (polisens vapenförsäljning), och efter att tidningen Världen Idag lade ut 25 artiklar, med början den 4 december 2004, kring polisens vapenförsäljning till gäng, brottsprovokationer och mörkläggning av bl.a Växjö vapenhärva.

 

Göran Lambertz började att kritisera polisen och rättsväsendet för att rädda sitt eget arsle då han mycket väl visste att han och hans kumpaner på JK avvisat flera klagomål mot Växjö Polismyndighet/Åklagarmyndighet/Tingsrätt, vilka lät sig styras av Bodström/Eliasson. Göran Lambertz är lika skyldig till vållandet av 30 personers död som utredarna i Växjö och Dan Eliasson/Thomas Bodström.

 

 

 Här är en låt med vår Rikspolischef Dan Eliasson:  "KNULLA I BANGKOK"

 

 

 

 

Det är fina gossar flera led tillbaka av våra folkvalda socialdemokrater och moderater samt poliser!!!!

 

 

 

 
ANNONS
 
Grimslövshärvan

Grimslövshärvan

13 januari 2017 15:48

Inblandade i mörkläggningingen av polisledningens vapenhandel till gäng:

Chefsåklagare Christer Johansson
Åklagare Yvonne Rudinsson
Justitieråd Göran Lambertz
Högsta domstolens chef Marianne Lundins
Regeringsrättens chef Sten Heckscher
Fd. rikskrimchef Therese Mattsson
Beatrice Ask
Thomas Bodström
Rikspolischef Dan Eliasson
Fredrik Reinfeldt
Fd. statsminister Göran Persson
Polischef Hans Emanuelsson
Polischef Bengt Adolfsson
Riksåkkagare Nils Rekke
Kriminalvårdens chef Nils Öberg (Fd. Justitiedepartementet.)
SVT chef Ulf Johansson (Fd. SMP chef)
Växjö tingsrätt Jan-Åke Jakobsson
Göta hovrätt Tomas Stahre
JO:s och JK:s alla chefer sedan 2002.

Plus 100 poliser åklagare domare justitiederåd till.

Alla dessa statsanställda kreatur sover gott om nätterna trots fler än 100 mord på sitt samvete!

http://grimslovsharvan.blogspot.se/2017/01/domare-tomas-stare-vid-gota-hovratt-lat.html?m=1

 
Ingen bild

Anonym

31 mars 2017 19:54

Jag och andra ser att maktens poliser raderar så mycket dem kan på nätet av de känsliga uppgifter som Corruptio bloggen lagt ut. Vore det påhitt så hade justitiedepartementet och rikskriminalpolisen inte lagt ned miljoner på att radera bloggarna.

 
Ingen bild

Anonymous

11 augusti 2017 13:57

Dygnet runt span i 12 år och kidnappad varje gång polisen och justitieministern vill mörka pedofiler inom åklagarmyndigheten polismyndigheten domstolsväsendet, samt pedofiler och barnporrtiölverkare knutna till SILVIA SOMMERLATH OCH CARL GUSTAF BERNADOTTE

http://www.bilddump.se/bilder/20170811135314-90.232.63.62.jpg

 
Anonym

Anonym

25 september 2017 17:06

STOPPADES HANNES RÅSTAM AV JUSTITIEDEPARTEMENTET OCH RIKSKRIM FRÅN ATT GRÄVA I GRIMSLÖVSHÄRVAN?
Vid flera tillfällen kontaktades vizzelblåsare RZ av SVT/UG... rikskrim stoppade möten varje gång. Direkt efter mediakontakt krävde rikskrim möte med RZ... "Vi kan inte tillåta att du avslöjar oss"

https://grimslovsharvan.wordpress.com/2017/09/24/stoppades-hannes-rastam-fran-att-utreda-regeringens-morklaggning-av-sanningen-kring-grimslovsharvan/

http://https://grimslovsharvan.wordpress.com/2017/09/24/s

 
David

David

26 november 2017 19:25

För dem som vill förstå hur gripandet av visselblåsare i december 2014 har koppling till rörelsen #metoo skyddade våldtäktsmän pedofiler, Fredrik Virtanen Aftonbladet TV3 Polisen Regeringen Åklagarmyndigheten Expressen EXPO

http://www.trolljagarna.wordpress.com/2017/11/19/robert-och-richard-aschberg-skyddar-fredrik-virtanen-trolljagaren-robban-aschberg-ar-en-van-av-pedofiler-och-valdtaktsman/

http://www.trolljagarna.wordpress.com/2017/11/19/robert-och-richard-aschberg-skyddar-fredrik-virtanen-trolljagaren-robban-aschberg-ar-en-van-av-pedofiler-och-valdtaktsman

 
Dan

Dan

14 december 2017 15:58

Ingen tillfällighet att SVT:s Ulf Johansson blir chef över Uppdrag Granskning. UG har utav justitiedepartementet/Rikskriminalpolisen förbjudits att gräva i Grimslövshärvan. Ulf Johansson mörkade grova brott åklagare Yvonne Rudinsson/Christer Johansson begår i utredn. i Grimslövshärvan (sök åkl. Birgitta Fernqvist polis Jerlebo på nätet) sedan 2001 då Ulf Johansson var Smålandspostens direktör. Rikspolischef Dan Eliasson var den som utav Thomas Bodström sändes ut till åkl. Rudinsson/Johansson för att styra utredningen i Grimslövshärvan så att INGEN av polisens infiltratörer ( vilka sålt 2000 vapen till gäng) blandas in i utredningen. Växjö tingsrätts domare förbjöd advokat Fagrenius att ställa frågor som rör polisens infiltratörer och mc-gäng.

https://www.svt.se/kultur/medier/ulf-johansson-blir-ny-chef-for-uppdrag-granskning

SVERIGES STÖRSTA SKANDAL SOM ÄNNU EJ FÅTT SE DAGENS LJUS!

http://https//grimslovsharvan.wordpress.com

 
Dan

Dan

21 december 2017 01:22

Dem som mördade och förtalar Megafonernas Bechir Rabani är samma personer som försökte mörda RZ (som av okunniga kallas Corruptio) 2005/2006/2007/2016/2017 och som grep RZ i Skåne den 1 dec. 2014, och som grovt förtalar RZ.

Mördarna:
Morgan Johansson
Henrik Malmquist
Dan Eliasson
Medhjälp till mord:
Alla i media och ansvariga ministrar, polischefer, åklagare, JO, JK, som hjälpt polisens lönnmördare att karaktärsmörda offren.

Diktatur behövee korrupta journalister när mord ska utföras.

Grovt förtal:
Aftonbladet Jan Helin Aschberg Anders Johansson.
Expressen Thomas Mattson.
TV3 Ansvariga Trolljägarna Stockholm London Oslo.
Carlos Paulsson.
Henrik Malmquist.
Yngve Rydberg.
Ingemar Welander.
Anders Perklev.
Morgan Johansson.
Dan Eliasson.
Anders Ygeman.
Elisabet Fura.
Anna Skarhed.

http://https://aschbergochmakten.wordpress.com

 
Ingen bild

David

21 maj 2018 13:09

Lägg märke till att makten nu raderar flitigt på nätet det som är till Aschbergs nackdel nu strax innan Trolljägarna (säsong 3) börjar.

https://tvahundrasekunder.wordpress.com/tag/robert-aschberg/

https://trolljagarna.wordpress.com/tag/internetcensur/

Osv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Onsdag 2 jan 05:45

Även de mest aggressiva cancerformer som har spridit sig har återförts med bakning soda cancerbehandlingar. Även kemoterapi är giftigt för alla celler, det är den enda åtgärd som onkologer använder i sin praxis att nästan alla cancerpatienter.   ...

Av Anders Leander - Tisdag 1 jan 18:00

Varför håller våra politiker, läkare, media, tyst om hur farligt det är att vaccinera oss. Varför förbjuds inte detta gift som dödar massor av människor i hela världen. Varför vill dessa globalister som Bill Gates att alla skall vaccineras???   T...

Av Anders Leander - 31 december 2018 16:33


      Gott Nytt År till alla läsare här på Anders Leander i Mönsterås                   ...

Av Anders Leander - 27 december 2018 21:09

  SVT lurar tittarna och hotar sanningssägare med fängelse Vill ha åtta miljarder för att sprida sina lögner.   Många är arga på SVT som försökt lura sina tittare om det Islamiska terrorattentatet mot två unga skandinaviska kvinnor i Marocko. ...

Av Anders Leander - 4 december 2018 03:11

Dr Dean Burke förklarar hur Fluoride i vattnet är Mord, Fluoride är det mest cancerframkallande giftet av alla! Bröstcancer är en direkt orsak som Fluoride framkallar, samt att tandkräm med Fluoride också är en bidragande orsak! "Själv renar jag mitt...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

43 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se