Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2016

Sanningen, är äntligen avslöjat: Wikileaks har nu släppt en bomb om Hillary Clintons hälsa, Hon är nämligen döende

Av Anders Leander - 8 oktober 2016 17:00



Hillary har många många brister, men hennes största svaghet är hennes dåliga hälsa. Nu har vi ett bevis på att hon är döende av mycket farlig sjukdom som det inte finns botemedel för.



 

 

 

Wikileaks har varit Hillary Clinton värsta mardröm i månader, men den största bomben föll nu. De har släppts e-postmeddelanden som bekräftar om hur allvarligt sjuk Hillary Clintons är.


Hillary Clinton gick ut till NFL kommission under 2012 för att be om råd om att hantera sin sjukdom. Men detaljerna är ännu värre än så. Det har bekräftats att utrikesdepartementet personal under Hillary Clinton, blev tillsagd att forska fram nya läkemedel för behandling av Parkinsons sjukdom.


Varför skulle en statligt anställd på Hillarys utrikesdepartementet att forska detta ämne? Wikileaks rapporterar att som utrikesminister ville Hillary Clinton skicka sin verkställande personal i den statliga Dept.en att hjälpa till att forska på Provigil, en narkotikaklassad drog som brukar förskrivas till patienter som lider av Parkinsons, Alzheimers, och multipel skleros.


Provigil används ofta för att hjälpa dessa patienter hålla sig vakna och bromsa utökade anfall av sömn. Läkemedlet används också för att behandla narkolepsi. I en rad e-postmeddelanden som från augusti till oktober 2011, frågar Clinton och tar emot mängder av information från sin betrodda inre cirkel på drogen Provigil, inklusive biverkningar.

 

Clinton vägrar att släppa sina journaler för allmänheten. Förra lade Sann Pundit ut en $ 1.000.000 belöning på frisläppandet av hennes fulla sjukdomshistoria . Det ryktas att Clinton är lider av en uppsjö av medicinska åkommor, inklusive: demens, postkommotionellt syndrom, Parkinsons sjukdom, hjärntumör, hjärnskada, komplexa partiella anfall, och många fler påstådda krämpor.


Dessa e-mail bekräftar att Hillary Clinton är desperat och mörklägger allt för det amerikanska folket.



 



Flera läkare har uttryckt sin oro för allmänheten om Clintons tecken på Parkinson. Även Dr Drew är orolig. Hälsofrågor bör i allmänhet vara privata angelägenheter, men det amerikanska folket förtjänar att få veta om en potentiell Commander-in-Chief lider av allvarliga sjukdomar.

 

Det finns inget botemedel mot Parkinsons som tur är, och om Hillary Clinton har en hjärna att tänka med hoppar hon av loppet nu för att inte bli USA's nästa president.  Bättre hon stannar hemma och skriver en dåliga bok. För vi har ju Donald Trump som kommer att bli en fantastisk president för USA.

 

 

Källa:    donaldtrumpnews

 

 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards