Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 21 juni 2015

Hänt i Sverige avslöjar: Erik Ullenhag går på psykofarmaka!

Av Anders Leander - 21 juni 2015 12:15




Vi har tidigare avslöjat att integrationsminister Erik Ullenhag är av zigensk härkomst, att han förfalskade sin kandidatexamen samt är förståndshandikappad, att han smugglade khat för att köpa somaliska röster, att han är produkten av inavel samt att han låg med sin syster av misstag.




  




Nu sällar sig ännu ett avslöjande till listan, för vi har nämligen funnit att vår integrationsminister går på starka psykofarmaka på grund av sina psykiatriska diagnoser, och många frågar sig om han ens borde få vistas ute i samhället!


En anonym källa inom Stockholms landsting tipsade oss tidigare i veckan om något vi inte känt till förrän nu. Det är nämligen så att Erik Ullenhag går på tung psykofarmaka, den sort som vanligtvis bara ges schizofreniker och andra grava psykfall! Även om många av oss har frågat oss om inte Ullenhag nog är lite galen trots allt, har den allmänna uppfattningen ändå varit att han är psykiskt frisk.


Den uppfattningen måste nu revideras, för vi har kommit över ovedersägliga bevis som klart visar att Erik Ullenhag är allvarligt psykiskt sjuk och att han därför går på läkemedel för detta.


Det kanske inte kommer som någon överraskning för er läsare. För att vara ärliga så har vi själva också misstänkt detta rätt länge, men har inte gått ut med misstankarna då vi ser mycket allvarligt på det här med förtal. På redaktionen skulle vi inte ens drömma om att påstå något vi inte kan backa upp med fakta! Och dessa fakta har nu ramlat i våra knän, fakta som svart på vitt bevisar att Erik Ullenhag är psykiskt otillräcklig.


Visserligen kan man fråga sig om Ullenhags psykiska sjukdom får honom att stå ut vidare mycket i mängden. Liksom, om man skulle hårdgranska våra riksdagsledamöter så skulle säkerligen minst 300 av dem ges allvarliga psykiatriska diagnoser. Vi har psykopater, narcissister, paranoida personligheter, hypokondriker, bipolära hysteriker och mycket annat.


En normal person måste känna sig rätt marginaliserad i den psykakut vi kallar Riksdagen! Men dessvärre har vi bara ledamöternas uppträdande att gå på, vi har inte tillgång till mer ingående information än så.


Sann vår journalistheder kan vi helt enkelt inte gå ut med påståenden om att en viss individ skulle lida av en viss psykisk störning, hur mycket personens beteende än övertygar oss om detta. I detta fall har vi dock nu bevis, varför vi väljer att offentliggöra det hela.


För den som är obekant med olanzapin och haldol så är de i alla fall neuroleptika – mycket kraftfulla läkemedel som ges till de mest psykiskt sjuka av oss. Personer med diagnoser som paranoid schizofreni, manodepressivitet och så vidare. Vi har inte fått ut någon journalföring om Ullenhags psykiska hälsa, men då han bevisligen fått dessa medel utskrivna kan han inte vara annat än mycket psykiskt sjuk.


Som kan ses refereras det också till en psykos på receptet. Kan detta möjligtvis vara Ullenhags vanföreställning att det svenska samhället behandlat zigenarna och andra parasitära minoriteter illa? Det skulle inte förvåna oss, för man måste vara bra verklighetsfrånvänd om man får för sig det.


Vi ska bestämt gräva mer i detta ärende och se om vi kan få fram Ullenhags läkarjournal, information om om och när han blivit tvångsinlagd i psykvården och liknande saker. För det kan helt enkelt inte tolereras att vi har psykpatienter i Riksdagen, än mindre i regeringen!




Källa:    Hänt i Sverige




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards