Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 30 april 2015

Kalla en terrorist för en terrorist

Av Anders Leander - 30 april 2015 09:30



Än så länge förknippas Sverige med SAAB, Volvo, ABBA, IKEA och läckra blondiner. Många européer och amerikaner ÄLSKAR Astrid Lindgren. Om de kommer till Sverige och ser en röd stuga med vita knutar för första gången... De tror knappt sina ögon. De ÄLSKAR Sverige med sina röda stugor med vita knutar, de ÄLSKAR Astrid Lindgrens sagor.


Men om ISLAMISTERNA tillåts härja som de gör så är den här klassiska bilden av Sverige snart slut. ÖVER 300 ISIS-MEDLEMMAR ÄR SVENSKA MEDBORGARE. Vi skulle ALDRIG tolerera att nazister gjorde på det sättet!


Men vi låter ISLAMISTERNA göra PRECIS VAD DE VILL, för att flata svenskar är så rädda att bli kallade islamofob. Det är dags att kalla en spade för en spade, och en terrorist för en terrorist! Geniet Naomi Abramowicz säger sanningen i följande artikel:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ledare 25 april: Snart kommer Sverige inte längre att förknippas främst med ABBA, IKEA och sexiga blondiner. Tids nog kommer vi att nå internationell ryktbarhet för att vi råkar vara ett av de länder i Europa med flest antal våldsbejakande islamister per capita. Enligt Säkerhetspolisen har ungefär 300 personer stridit för Islamiska Staten, (IS), i Irak och Syrien



  

I krig. Islamister kan inte jämföras med frivilliga i finska vinterkriget. Här en finsk soldat vid slaget vid Salla

vintern 1939-1940   Fotograf: TT /GP



Inte helt oväntatär Sverige det land i Norden som är sämst på att hantera den våldsbejakande islamismen. Vi saknar fortfarande tillräcklig lagstiftning och det förebyggande arbetet är ännu i sin linda. Det konstaterade terrorismforskaren Magnus Ranstorp i Uppdrag Gransknings program ”Jihad i Göteborg” (22/4).


Göteborg har blivit norra Europas terrorhuvudstad. En betydande del av de svenska jihadisterna kommer från stadens nordöstra förorter. Det har tagit alldeles för lång tid för kommunen att ta itu med problemen. Först i fjol började det preventiva arbetet.


Terrorforskaren Peder Hyllengren sade i en intervju i Göteborgs-Posten att Göteborg numera är den stad i Sverige som har kommit längst (22/4). Det säger en hel del, ty Göteborg har en hel del arbete framför sig. Något som märktes allt för väl i Uppdrag Granskning, där det uppdagades att en av kommunen anställd tjänsteman liknade de som strider för IS med dem som deltog i finska vinterkriget. Det är en grov felbeskrivning. Men det är inte första gången liknelsen görs.


De som åkertill Syrien och Irak för att strida för IS deltar inte i ett frihetskrig. De ansluter sig till en samling bestialiska mördare som dödar alla som de upplever vara sina fiender. Det är deras rekryter väl medvetna om, på grund av organisationens propaganda på sociala medier. De vet att de förväntas lemlästa och mörda oskyldiga civila.


Det är dags att kalla en spade för en spade och en terrorist för en terrorist. Att tassa runt på tå löser inga problem. Samma typ av osäkerhet och relativisering av mördare hade aldrig skett om det hade gällt nynazister i stället för våldsbejakande islamister. Då hade det funnits upprop på kultursidorna och mängder av debattartiklar hade skrivits om att samhället måste ta avstånd från våldet.


Men allt för många räds att tala klarspråk gällande de våldsbejakande islamisterna. Det offentliga samtalet uppmuntrar knappast till det eftersom att det finns en stor risk att man döms ut som islamofob eller anklagas för att stigmatisera en utsatt grupp.


Egentligen är det de som sopar problemet under mattan som bidrar till att underblåsa hotfulla stämningar mot muslimer. Deras undanfallenhet gör att islamofober kan hävda att ingen vågar tala om det.


Att se det hot som terroristerna utgör, mot såväl Sverige som resten av världen, innebär varken att man hatar muslimer eller att man uppmuntrar till rasism. Det är att se sanningen i vitögat.




Källa:    Bohusläningen




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards