Anders Leander i MÖNSTERÅS

Här kan du fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

clara

25 januari 2015 20:29

hej jag är vädigt rädd för krig i Sverige. finns det chans att det kommer bli krig i Sverige iår. och allt snack om att ryssland ska bomba Sverige är det sant eller inte

Anders Leander

25 januari 2015 20:47

Hej Clara
Det blir inget krig i Sverige i år så du behöver inte vara rädd. Om Ryssarna kommer så vill dom nog ha norra Sverige där vi har våra malmgruvor. Du kan vara helt lugn Clara.

Däremot kan det bli inbördeskrig på grund av våra så kallade politiker som styr och ställer här i Sverige. Men vi hoppas att det inte blir så utan att de tar sitt förnuft tillfånga, så vi slipper det.

 
Ingen bild

Micke

6 december 2014 23:32

Bra Leander bara ge dom jävlarna.

Mvh
Micke

Anders Leander

7 december 2014 12:57

Hej!

Tack Micke, försöker så gott jag kan!

 
Ingen bild

Patrioten88

19 juli 2014 00:47

Hej ANders! Du är en riktigt cool kille och jag kommer faen rösta på dig i kommunvalet!!! jag undrar bara vad du tycker om den kulturmarsistiska propagandan som kallas manga eller anime.. ja känner många vita svenskar som har blivit helt besatta av dessa japanesiska serier och har blivit helt tokiga om att sverige int ehar någon kultur. Ja har märkt att andra sverigevänliga bloggar helt ignorerar denna anti-vita propaganda som trycks ner i våra blågula trutar. jag hörde tillocmed någon som sa att den bästa filmen var någon svattvit kines skit från 30talet...vad har hänt med vårat land??! sen lyssnar folk på korean pop.... vårat land är helt ute

//en modig själ

Anders Leander

28 juli 2014 21:21

Känner tyvärr inte till något om denna kulturmarsistiska propagandan som kallas manga eller anime.. så jag kan tyvärr inte svara på din fråga.Vad som hänt med vårat land, det kan man undra! Inte är det till det bättre iallafall. Alla röster till kommunvalet är välkommna så tack på förhand.

 
Ingen bild

Gustav

2 juni 2014 11:49

Hej igen!
Skulle jag inte kunna få din emailadress? Jag har en bunt med fall från just din landsända. Denna typ av uppgifter brukar vara kända lokalt och att googla hjälpte inte.

Mvh Gustav

Anders Leander

2 juni 2014 12:25

Min email finns på min presentation på bloggen

 
Ingen bild

Gustav

1 juni 2014 15:58

Detta är min mailadress

gustavfrigolit@gmail.com

Anders Leander

1 juni 2014 22:24

*

 
Ingen bild

Gustav

1 juni 2014 15:54

Hej!

Vi är några som Expo-manér har upprättat en lista över 7-klöverpolitiker som dömts för brott:

https://docs.google.com/document/d/1xO_kruy8hgikQBZ3KYJfpjN2RNXUiP-i3HFJVz84zL8/edit#

Nu såg jag att du känner till två personer som skulle kunna platsa på listan - Reidar Ek (m), och Chatrine Pålsson Ahlgren (Kd).

http://sdmonsteras.blogspot.se/2014_02_05_archive.html

Vi skulle alltså behöva mer info om dessa mål, så att man kan ta hjälp av tingsrätten.
När skedde detta? Vad blev straffen? Finns det tidningsartiklar om detta?

Dessutom finns det andra fall som inträffat i samma geografiska område, som du kanske vet någonting om.

Mvh Gustav

Anders Leander

1 juni 2014 21:54

Hej!

Kommer inte ihåg när det var, du får googla deras namn och leta i Barometern och Östra Småland. Tippar på att det var cirka 2 år sedan.

 
Ingen bild

Eva

13 maj 2014 13:59

Är du på riktigt?
Menar du på fullt allvar att det ska gå att ta dig och dina åsikter seriöst när du i ena stunden säger att du skiter i vad som hänt i världshistorien genom tiderna, för att du inte var där? Nej men du har ju inte varit med om det men du har väl ändå ett rörligt intellekt där du kan ta till dig saker du får berättade för dig?
Det verkar ju inte vara så svårt att snappa upp allt annat som har med massinvandring och muslimernas övertagande av världssamfundet, för det har du väl inte heller upplevt?
Eller har du märkt av mycket massmord och avrättningar av kristna här i Sverige där du bor?

Samt ditt fördömande av muslimers kvinnosyn, hur står det till med din egen, då tänker jag främst på att du har lagt upp någon länk på din sida där det inte är så fina ordlag om en viss kvinna. Är det ok för att hon inte är ättling av de gamla vikingarna eller hur tänker du där?

Anders Leander

13 maj 2014 22:44

Jag lever nu och vad som hänt i världshistorien kan jag inte göra något åt och tänker inte debattera det med dig. Jag är Nationalist och för mig är mitt land och svenskarna viktiga för mig. Denna vansinniga invandring som 8-klövern håller på med imponerar inte på mig. Jag har sett mycket elende i världen och det är inget som jag vill att vi skall behöva uppleva här i Sverige. Vi har vår kultur och den skall vi vara rädda om, och inte blanda in en sjuk islamistisk ideologi.

Du nämner mord och avrättningar, den senaste veckan har 6 människor mördats i Sverige. Var inte orolig så fort dom får islamistiska lagar i Sverige kommer åtskilliga kristna huvuden att rulla. I nästa val kanske det sitter en islamist som statsminister och då kommer det att hända saker.

Om en viss kvinna, för det första är det inte mina ord utan jag refererar till en artikel på en blogg. Angående hennes uttalande var det inte så smart om hon sen är ättling till de gamla vikingarna spelar ingen roll, det var ett mycket korkat utfall från hennes sida.

 
sverige

sverige

6 maj 2014 16:26

Vad mer exakt menar du med att man inte behöver komma hit med sin "muslimska skit". Bör inte alla ha den rätt att ha den religion man vill ha eller är uppvuxen med? Hur tror du Sverige kommer klara sig utan invandring som just nu i dagens samhälle är en stor del av både produktion och en ökad BNP för Sverige...
Jag, som för övrigt inte håller med om din syn på politik och invandring, tycker du har mycket fel i det du säger och det skrämmer mig att ni faktiskt har så många anhängare som ni har. Jag ber om ursäkt men jag tror på ett Sverige som inte har politiker som hatar utan som är välkomnande till alla!
Tack för din tid!!

http://?

Anders Leander

7 maj 2014 09:33

För det första islam är ingen religion utan en sjuk ideologi där deras tro är att kristna skall dödas för att det enbart skall finnas islamister. Varför kommer dom hit?? Varför söker dom sig inte till ett annat muslimskt land?? Jo därför att dom får inga bidrag i andra länder. Hur mycket invandring har dom till exempel i Polen eller andra öststats länder??? Dom har knappt ingenting för där får dom inga bidrag!!

Deras kvinnosyn är så fruktansvärt sne att man blir mörkrädd. Ex. en kvinna som blir våldtagen anses skyldig för våldtäkten och bestraffas med stening till döds eller stympas på olika sätt. Barn blir bortgifta vid 9 års ålder och utsatta för dom mest perversa saker. Detta tycker du vi ska ha i Sverige? Det är skrämmande att det finns sådana människor som dig som förvarar detta.

Angående invandringen till Sverige så kommer vi utan problem att kunna klara oss utan dessa raketforkare från dessa mena länder. Detta mena folk med ett IQ på 60 har vi ingen nytta av, sänk istället pensions åldern och låt de yngre börja arbeta, istället för att de skall gå arbetslösa och kosta samhället en massa pengar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 april 2014 21:28

Anders Leander... Vad EXAKT skiljer er från SD?
Ni kallas för Nazister, har det någon verklig grund?
Synen på Judar och Förintelsen?
När är man svensk?
Adopterade barn, hur är det med dem?

Ser fram mot korta och raka svar.

MVH Hulda mk1

Anders Leander

7 april 2014 21:34

Hulda mk1

Vad som skiljer oss från SD? Svar: Skulle det kunna vara invandrings politiken!

Ni kallas för nazister skriver du! Svar: Det är något tidningar och media hittat på. Jag är inte mer nazist än dig Hulda mk1, jag har till och med ett fadder barn, förmodligen mer än vad du har Hulda mk1

Angående judar och förintelsen så bryr jag mig inte om judar och förintelsen är något som hände för länge sedan och jag var inte med, så jag har ingen synpunkt på det.

När är man svensk? En bra fråga, något du får fråga den det berör. Jag kan inte avgöra varje enskilt fall av alla som kommit till sverige.

Adopterade barn! Ja barnen kan tyvärr inte hjälpa att dom släpats hit av svenskar. Så där får vi ge dessa svenskar skulden som adopterat dem. Personligen tycker jag att man skall adoptera svenska föräldralösa barn i första hand.

 
Ingen bild

Tobbe Raggare

5 april 2014 21:29

Ställer du upp i kommunvalet i mönsterås?

Anders Leander

6 april 2014 08:01

Hej Tobbe!

Jo jag ställer upp i både kommunfullmäktige här i Mönsterås samt till riksdagsvalet.

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se