Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 2 januari 2019

Onkologer kommer inte att ordinera dig bikarbonat eftersom det botar cancer

Av Anders Leander - 2 januari 2019 05:45



Även de mest aggressiva cancerformer som har spridit sig har återförts med bikarbonat som cancerbehandlingar. Även kemoterapi är giftigt för alla celler, det är den enda åtgärd som onkologer använder i sin praxis att nästan alla cancerpatienter.

 

I själva verket, 9 av 10 cancerpatienter överens om att kemoterapi först utan att undersöka andra mindre invasiva alternativ. Läkare och läkemedelsföretag tjänar pengar på det. Det är den enda anledningen kemoterapi används fortfarande. Inte för att det är effektivt, minskar sjuklighet, dödlighet eller minskar någon specifik cancer frekvens. I själva verket gör det tvärtom. Kemoterapi ökar cancer tillväxt och långsiktig dödlighet och onkologer vet det.

 

 

 

 

 

 

 

För några år sedan, University of Arizona Cancer Center medlem Dr Mark Pageal fick en $2 000 000 bidrag från de nationella hälso institut för att studera effektiviteten med bikarbonat mot cancer behandling för bröstcancer. Uppenbarligen finns det människor ni vet som har förstått att natriumbikarbonat, samma saker som kan rädda en persons liv i akuten i ett hjärtslag, är en primär cancer behandlingsalternativ av den säkraste och mest effektiva slag.

Studier har visat att kost åtgärder för att öka bikarbonat nivåer kan öka pH-värdet i sura tumörer utan att uppställa pH i blodet och friska vävnader. Djurmodeller av mänskliga bröstcancer visar att oral natriumbikarbonat gör verkligen tumörer mer alkaliska och hämmar metastasering.

Baserat på dessa studier, plus det faktum att bikarbonat är säker och väl tolereras av världsberömda läkare som Dr Julian Whitaker har antagit framgångsrika cancerbehandling protokoll som en del av en övergripande näringsmässiga och immun stöd program för patienter som är handskas med sjukdomen.

Den Whitaker protokollet använder 12 g (2 rundade teskedar) av bikarbonat blandas i 2 dl vatten, tillsammans med en låg-Cal sötningsmedel som du väljer. (Det är ganska salt provsmakning.) Smutta på denna blandning under loppet av en timme eller två och upprepa för totalt tre gånger om dagen. En man hävdar att han har hittat ett botemedel mot cancer med bakpulver och melass och faktiskt framgångsrikt behandlade sin egen sjukdom med hjälp av bakpulver.

När det tas oralt med vatten, särskilt vatten med hög magnesiumhalt, och när den används Dermalt i medicinska bad, blir natriumbikarbonat en första linjens läkemedel för behandling av cancer, och även njursjukdom, diabetes, influensa och även den vanlig förkylning. Det är också en kraftfull buffert mot strålningsexponering, så alla bör vara upp till hastigheten på dess användning.

Allas fysiologi är under tung kärnvapenattack från starka radioaktiva vindar som omger norra halvklotet.

Dr Robert J. Gillies och hans kollegor har redan visat att förbehandling av möss med bikarbonat resulterar i alkalisering av området kring tumörer. Samma forskare rapporterade att bikarbonat ökar tumörens pH och även hämmar spontana metastaser hos möss med bröstcancer.

 

Vad är bikarbonat?

Bikarbonat är en vit kristallint fast som visas som fint pulver. Det kallas också matlagning soda, bröd soda och bikarbonat. Dess kemiska namn är natriumbikarbonat eller natrium karbonat.

Bikarbonat skiljer sig från tvätt soda (natriumkarbonat) även om de delar samma något salt och alkalisk smak.

Denna allmänt använda soda är vanligt upplöst i mineralvatten och används som en jäsningsmedel i bakning. Det fungerar som ett jäsningsmedel genom att neutralisera de sura komponenterna i smeten. Neutraliseringen frigör koldioxid och leder till "Raising" eller utbyggnad av bakade livsmedel.

Bikarbonat har också använts för att mjuka upp grönsaker och tenderize kött.

Som ett hushåll kemiska, bikarbonat används som rengöringsmedel. Det ingår i tandkräm av liknande skäl där det fungerar som en antiseptisk, syra-neutralisering, blekning agent och plack-ta bort agent samt en rengöringsmedel.

Andra vanliga personliga hygienprodukter där bakpulver kan hittas inkluderar deodoranter och schampo.

Bikarbonat och pH medicin

PH-värdet i våra vävnader och kroppsvätskor är avgörande och centrala eftersom det påverkar och speglar tillståndet i vår hälsa eller vår inre renhet. Ju närmare pH är att 7.35-7.45, desto högre är vår nivå av hälsa och välmående. Att vistas inom detta område ökar dramatiskt vår förmåga att motstå akuta sjukdomar som förkylningar och rökgångar samt uppkomsten av cancer och andra sjukdomar.

Hålla våra pH inom ett hälsosamt sortiment innebär också nödvändiga livsstil och kostförändringar som kommer att skydda oss på lång sikt medan användningen av natriumbikarbonat ger oss en Jump-Start mot ökad alkalinitet.

PH-skalan är som en termometer som visar ökar och minskar i syra och alkaliska innehåll av vätskor. Avvikelser över eller under ett 7.35-7.45 pH-intervall i det tätt kontrollerade blodet kan signalera potentiellt allvarliga och farliga symtom eller tillstånd av sjukdom.

 

 

Laetrile (vitamin B17) dödar också cancer, finns i Bittra aprikoskärnor

 

 


 

 

 

 

 

www.ortapoteket.se

 

 

 

 

Källa:  getholistichealth.com/

 

 

 
 
Ingen bild

Patrik

30 september 2022 12:39

Du missar det viktigaste med bikarbonat!
Det är ett helt naturligt ämne kroppen själv framställer för att neutralisera magsyran när den kommer ned i tarmen.
Problemet är att vi får brist på bikarbonat med den västerländska kosten som är full med kött och kött är väldigt tufft att bryta ned och då tar kroppen från skelettet för att försöka behålla ph nivån i kroppen!
Och vips har vi folksjukdomen benskörhet!
Och det är dessutom en uppsjö av tillstånd som hänger ihop med detta också.
Sedan det faktum att mjälten med för lite bikarbonat blir pro inflammatorisk och vips har vi nästa folksjukdom, kronoska inflammationer!
Med rätt bikarbonat i kroppen blir istället mjälten antiinflammatorisk!

Så sluta med kött och ta bikarbonatskurer ett par ggr om året.

Eftersom bikarbonat neutraliserar magsyra går det inte att ta det på ett bra sätt utan att magen kommer vara lite hård, och tar du det för länge kommer det istället få negatia konsekvenser för ph vördet i kroppen fast åt andra hållet.

Balans är bäst!

Men viktigaste att förstå, bikarbonat är något livsviktigt för och att är något kroppen framställer själv! Ät rätt så behöver man inget tillskott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards