Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 21 juli 2018

Fakta om Läkemedelsindustrin & Vacciner - Bota cancer!

Av Anders Leander - 21 juli 2018 16:33


Läkemedelsindustrin & Vacciner

 

 



Bedrägerierna inom läkemedelsindustrin och vården är många, så är också vacciner. Det har blivit en riktig kassako och dagens vaccin är bara för att göra människor sjuka och tjäna mer pengar. De var aldrig meningen att bota några sjukdomar, det var mer förebyggande eller preventiv behandling för att förhindra sjukdomar. Och idag finns det inte längre några sjukdomar förutom sjukdomarna som vacciner och läkemedel ger dig. Polio har i stort sett utrotats, och vetenskapsmän menar att det är vaccinerna som orsakar dom poliofall som rapporteras.

 

Och man använder således vacciner för att "stoppa" eventuella epidemier som man själva planterar eller sätter igång. Detta är ingenting annat än avpopulation och är vad världens största "välgörenhetsorganisation" Bill & Melinda Gates Foundation aktivt ägnar sig åt.
BIll Gates som en stor investerare i Monsanto, hyrde Bollywoodaktörer för att främja genetiskt modifierade bomullsfrön till analfabeta bönder och oralt poliovaccin. Och man har efteråt blivit stämda av flera länder i tredje världen för att ha orsakat tusentalals dödsfall och förgiftat miljoner av människor.

Vacciner idag innehåller väldigt lite eller inga vacciner alls. När man producerar ett vaccin framställer man det på biologisk väg, och man kan odla det från ägg eller från levande vävnad. Detta är en mycket tidsödande process med väldigt stora omkostnader, därför drygar man ut vaccinerna för att att möta produktionsvolymerna. Det blir både billigare och man behöver inte tillsätta lika mycket vaccin och alla blir nöjda. Det stora problemet med vacciner är dock att man blandar i kemiska "adjuvanter" som har massor av skadliga biverkningar.

 

Generellt sett skapar alla kemiska ämnen i kroppen vävnadsskador, i synnerhet om det injiceras och ges till individer med ej fullt utvecklat immunsystem. Och allt fler barn utvecklar nu autismspektrumstörningar och andra vaccinationsskador som ger upphov till livslångt lidande helt i onödan. 1980 var ett av 10.000 barn drabbade, idag är 1 av 50 barn utsatta, och det vekar spegla vaccinprogrammen som 1980 gav 8 doser till idag 50 doser som ges med flera injektioner samtidigt.

Kemikalierna fungerar som batterikablar till bilen, och kickstartar immunsystemet och inte vaccinet som man kan tro. Det är främmande ämnen som kroppens immunsystem klarar sig mycket bättre utan, och tillsätts i vacciner för att ge biverkningar och tjäna mer pengar. Det hämmar också individens medvetande eftersom det attackerar hjärnan som är bryggan mellan kroppskomplexet och själen som är allvetande och ser igenom allt. Varje individ svarar olika på den giftcocktail som ges av läkare, och det är inte ovanligt med reaktioner som leder till svåra utvecklingsstörningar eller dödsfall. Generellt sett har det en negativ påverkan på längre sikt, och många av barnen kommer att lida av effekterna 15-20 år senare eftersom kemikalierna stannar kvar i kroppen. Man talar heller inte om att vacciner odlas från epitetsceller som har stor förmåga till celldelning. Och det är mycket vanligt att det utvecklar cancerceller i vävnader som sedan bildar tumörer från defekta epitelceller med särskilda virusformer.

Ett klassiskt exempel är H1N1 viruset, när regeringen "förväntade" sig en epidemi, och man lekte följa John med hela det Svenska folket. Det går ut på att en person utses att vara "John" och de övriga skall sedan efterlikna "John" i allt vad denne gör. John i det här fallet var smittskyddsinstitutet som spred skräck i befolkningen genom massmedia, som sover i samma säng som läkemedelsbolagen och den Svenska regeringen. Den 24 April 2009 planterades H1N1 i Mexico City och debatten fick snabbt spridning som planerat. En månad senare klassade WHO utbrottet som en "pandemi", och runt vecka 42 började spridningen av den nya influensan H1N1 ta fart i Sverige. Efterföljande veckor fördubblades antalet "bekräftade fall" av smittskyddsinstitutet, och man tvingade fram en massvaccinering.


Vad man inte talade om är att läkemedelsjätten Glaxo Smith Kline började förhandlingarna med den Svenska regeringen redan i början av året 2009. Och man diskuterade märkning och pris på varje dos, vaccinet registrerades senare under namnet Pandemrix.
Circka 10 miljoner doser vaccin levererades varvid cirka 6,1 miljoner doser kom att användas. Pandemrix innehåller en adjuvans för att ge en kraftigare immunförsvarsrespons, och i denna ingår skvalen, DL-a-tokoferol, och polysorbat 80. Pandemrix innehåller även kvicksilverföreningen tiomersal som "konserveringsmedel". Mycket vanliga biverkningar var bland annat smärta, rodnad, svullnad eller lokal förhårdnad vid inektionsstället, huvudvärk, trötthet, feber, muskelvärlk och ledverk.

Ett så litet land som Sverige kan helt enkelt inte säga nej till en konstgjord pandemi iscensatt av världshälsoorganisationen (WHO). Eftersom det kan få konsekvenser som leder till handelsstopp av nödvändiga råvaror, eller att den Svenska kronan faller i värde. Vaccinationsprogrammen för barnen idag är som försäkringsbolagen, de är där för att sälja dig en försäkring mot någonting som du inte vet kommer att inträffa.
Vaccinerna fungerar inte och ovaccinerade barn har visat sig vara friskaren än vaccinerade barn. Och det blir genast mycket uppenbart varför vaccinerna är där, eftersom sjukvården inte kan erbjuda någon behandlig till fullt friska barn. Eller varför regeringen ej tillåter barnen att gå i skolan, och stiftar lagar som förbjuder hemundervisning säger en hel del.

Eftersom chansen är stor att man börjar se igenom bedrägeriet och ett "utbildningssystem" som aldrig var där för att utbilda någon. Vaccinerna har istället visat sig vara väldigt effektiva att dumma ner människor till medgörliga medborgare som accepterar allting som ges till dem, utan att tänka själva eller ställa några frågor. Vilket gör att föräldrar idag mot betalning lämnar över sina barn till statlig indoktrinering. Eller att 6.1 miljoner Svenskar nu sover ännu djupare efter Pandemrix kvicksilverlösning börjat verka, och befinner sig i sammstämmig trans. Dom "goda nyheterna" är att regeringen på senare år försöker driva igenom obligatorisk vaccinering, och det görs bara när folket inte längre frivilligt låter vaccinera sina barn.

Ett sunt tecken på att allt fler nu börjar vakna upp i medvetande och ifrågasätta systemet. Och man börjar förstå att det finns en spirituell komponent, och en högre medveten person kan inte kontrolleras på samma sätt. Det enda som botar på planeten är faktiskt människans immunsystem och våran egen kropp. "Låt mat vara medicin" som Hippokrates sa, han talade aldrig om några vacciner, men däremot att maten kan användas för att hålla kroppen i trim. Och för att hålla dig frisk behöver immunsystemet underhållas varje dag, annars kommer fienden attackera dig.



Ett tips till alla:

 

Bittra Aprikoskärnor angriper och dödar cancerceller utan att det blir några biverkningar, plus att det stärker imunförsvaret! Man äter 10-15 aprikos kärnor varje dag, inte fler!

 

Bittra Aprikoskärnor innehåller cyanid- men i en kemisk bunden form (Amygdalin eller B-17 som i rimliga mängder inte kan skada människor.

 

Det finns ett enzym som heter beta-glukosidase och det kan lösa upp den kemiska bindningen och frigöra både cyaniden och Benzaldehyden. Detta enzym finns nästan enbart i cancerceller. När amygdalinet kommer i kontakt med en cancercell så frigörs alltså både cyanid och Benzaldehyd. Dessa båda ämnen är tillsammans mer giftiga än summan av de båda ämnena var och för sig. Man får en så kallad synergieffekt - och cancercellen dör.

 

Livsmedelverket skrämmer oss för att äta aprikoskärnor "för dessa kan innehålla cyanid" vilket inte alls är farligt i rimliga mängder.

 

Finns att köpa i hälsokost butiker!

 

 

Dela gärna!

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards