Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under februari 2017

Av Anders Leander - 20 februari 2017 07:00



Vad vänstern misslyckats med att ta hänsyn till, är den dolda kostnaden för alla papperslösa invandrare i landet. Enligt en ny studie kan Trumps  mur spara nästan $ 64 miljarder under de närmaste 10 åren.

 

 

Vänsteranhängare i USA är ute och cyklar som vanligt och hävdar att president Trumps gränsmur kan kosta amerikanska miljarder dollar vilket är helt fel.

 

 

 

 

 

 

Ett nytt centrum för invandrings studiers rapport tyder på att president Donald Trumps  mur längs US-Mexiko gränsen skulle kunna spara amerikaner nästan $ 64 miljarder under de närmaste 10 åren om den stoppar hälften av alla förväntade papperslösa invandrare till USA.

Steven Camarota, studiens författare, gick Cheryl Casone på "Efter Bell" fredag för att diskutera sina beräkningar.

Camarota, chef för forskning vid Centrum för invandringsforskning, sa att ett befintligt organ för forskningen uppskattar den finanspolitiska effekten av papperslösa invandrare baserat på deras utbildningsnivå, som tjänstemän typiskt kan precisera.

 

"När du vet utbildningsnivån av illegala invandrare, sätter du in den och du kan komma med en uppskattning", säger Camarota.

Studien uppskattar också att varje amerikansk medborgare betalar ca $ 75.000 under sin livstid  med hänsyn till den illegala kostnaden för invandringen.

 

 

 

 källa:     redstatwatcher





Av Anders Leander - 19 februari 2017 19:30



Mia Marie Pope, som var en high schools vän till Barack Obama (aka Barry Soetoro) på Hawaii under 1970-talet, säger att Obama identifierade sig som en utlänning i high school och var känd som en lögnare och Crack-rökande bög.






Källa:     jewsnews

Av Anders Leander - 18 februari 2017 20:15




Vita huset Framställning att arrestera George Soros Träffar Shocking Mileston. Vita huset petition med titeln "Utfärda en internationell arresteringsorder för George Soros" har officiellt gått viral.

 
 
 
 
 
Sedan den 21 januari, har en framställningen av att arrestera Soros samlat fantastiska 50.000 underskrifter.

Här är vad den säger:
George Soros är ett hot mot den fria världen och står i vägen för att göra Amerika stort igen. Han är skyldig till följande brott:

1) Finansiellt stöd öppen uppvigling i större amerikanska städer som resulterar i miljontals dollar i skador på egendom samt förlust av liv.
 
2) Försök att manipulera demokratiska val genom att donera miljoner dollar till sina föredragna kandidater.
 
3) syftar till att inskränka amerikansk suveränitet. I hans egna ord: "Det största hindret för en stabil och rättvis världsordning är USA ... Ändra [det] attityd och politik i USA är fortfarande min högsta prioritet."
 
4) Är en valuta manipulator. Soros inledde en brittisk finanskris genom dumpning 10 miljarder pund, tvingar devalvering av valutan och få en miljard dollar vinst.
 
 
Du kan skriva under den internationella petitionen här:   Skriv under
 
 
 
 
Källa:    thetruthdivision
 
 
 
 
Av Anders Leander - 18 februari 2017 10:00




Den tidigare Pennsylvania justitiekansler Kathleen Kane, är en demokrat, som vanärat får nu lära sig en läxa och får gå den hårda vägen. Kane dömdes till 10-23 månader i federalt fängelse för att ha olagligt avslöjat detaljerna i en grand jury undersökning för att genera sin politiska rival.

 

 

 

 

 

Kane dömdes också till ytterligare 8 års skyddstillsyn. Domare kommer övervaka fallet, domaren Wendy Demchick-legering sade den långa prövotiden är nödvändigt på grund av Kanes uppenbara motivation att begå brottet - hennes ego.

 

Domare Wendy Demchickon anklagade förre justitieministern att anta en "off head" "av med era huvuden" mentalitet när hon sprang för statens toppbrottsbekämpande organ, och kallade Kane en politisk "NYOMVÄND" som misslyckats med att göra övergången från förkämpe som tjänsteman efter att hon tillträdde posten som justitieminister.

 

"Detta fall handlar om vedergällning och hämnd mot de som hon uppfattade som fiender, som hade generad henne i pressen."Kanes advokater har kommenterat till allmänheten att när hon betalat $ 75.000 borgen, kommer hon att överklaga domen. Kane och hennes advokater hävdar också att hon redan har uthärdat tillräckligt straff för hennes brott, utanför rättsväsendet, genom att förlora sin karriär, lag licens, och anseende.

 

"Mot bakgrund av sin enorma fall från hennes rena kriminalregister, och hennes yrkesmässiga prestationer är det inte nödvändigt. För en tidigare justitiekansler och med ett team av (troligen dyra) advokater, visar detta argument fantastisk okunnighet om rättssystemet.
Förlusten av sitt jobb och anseende är inte en verklig form av juridiska straff. Det är nästan som att Kane inte inser hon störde en jury utredning.
 
 
Nu när Kane har degraderaderats och står inför ett hotande fängelse straff, några av hennes medarbetare har kommit fram att kommentera hennes andra beteenden i regeringsställning. Erik Olsen, tidigare Chief ställföreträdande justitiekansler under Kane, hävdar hon skapat en "terror zon" på kontoret via "ett mönster av systematiska Nixonian spionage. Kane bör inte bara skämmas för sina handlingar, eftersom de är moraliskt och etiskt korrupta, men också för att hon försummat att överväga sina barns liv, och hur de skulle påverkas om hennes brott upptäcktes.
 

Det är problemet med dessa korrupta regeringstjänstemän, oavsett om det är någon i toppen, som typ Hillary Clinton, eller till och med en liten-leaguer som Kathleen Kane - Så tror de, att de är för smarta och listiga för att någonsin åka fast och fängslas. Kanske något för våra svenska politiker och domare att tänka på. Rättvisan hinner ikapp, även om det går trögt.

 

 

Källa:     uschronicle

Av Anders Leander - 17 februari 2017 10:45



EU:s President kastar in handduken – erkänner att EU unionen är död. Detta beskedet att EU nu är över ledde enligt uppgift till en twitterstorm av lycka i Storbritannien.







EU talesman Martin Schulz säger att Ungerns statsminister Orban som jobbar emot EU kan leda till att EU kommer att kollapsa. Det är som ett virus som kan komma att bli slutet för EU enligt Schulz, detta en kamp för EU att överleva. EU kommer att falla sönder eftersom populismen stiger.

  

Efter Brexit, kommer sedan Geert Wilders i Holland till makten och Marine Le Pen i Frankrike sedan kommer det att gå fort med Eu's kollaps. Geert Wilders är mest känd för sin kritik av EU och islamism och religionen islam, och Marine Le Pen är en stor motsåndare till EU och den vansinnes invandringen som EU och länder som Tyskland, Sverige m.fl håller på med.

Kommer Geert Wilder och Marin Le Pen till makten i Holland och Frankrike sedan kommer det att gå väldigt väldigt fort med EU's kollaps, och då gäller det för alla dessa EU medlemsländer att fort komma ur Eu's klor eller kommer det sista landet som utträder EU att få betala alla skulder EU's medlemsländer har.  

 

Vi behöver alltså här i Sverige, kräva vår regering om att få rösta för ett utträde ur EU ett "SWEXIT" eller kommer Sverige och vi folket iframtiden få det mycket mycket svårt, vi kommer att hamna långt under Greklands ekonomi. Frågan är om inte Sverige då kommer bli ett U-land och kommer förmodligen aldrig mer att resa sig upp till det land som det en gång varit.




Av Anders Leander - 9 februari 2017 14:45



SD-ledaren Jimmie Åkesson är beredd att kompromissa i partiets hjärtefråga – invandringspolitiken. Strategin väcker oro i partiet enligt Ted Ekeroth, som är andre vice ordförande i SD Syd.

 


 

Ted Ekeroth & Jimmie Åkesson


Nu kommer kritik mot partiledningen och denna gång handlar det om SD:s hjärtefråga - invandringen. Förra helgen deltog Jimmie Åkesson i en intervju där han meddelade att han kan tänka sig att stödja en moderat statsminister även om den gör upp med Socialdemokraterna om invandringspolitiken.


Men alla inom SD gillar inte att man är beredda att kompromissa i hjärtefrågan enligt Ted Ekeroth. Han har under en längre tid noterat en förskjutning i argumentationen från riks i en allt mer liberal riktning. Det har pågått ett bra tag nu, och det finns en risk att man tappar kompassriktningen ifall man är allt för inriktad på att nå regeringsmakten.


Ted Ekeroth, som är ordförande för SD i Lund, har länge varit en välkänd profil inom partiet. Tillsammans med sin bror har han varit en av partiets hårdaste kritiker av islam genom åren, Enligt Ted Ekeroth får bara Sd en chans, viker SD ner sig är 30 års arbete kört.


Flera personer inom SD har gett Ted Ekeroth mothugg, en av dem är partisekreteraren Richard Jomshof, Som påstår att Ted Ekeroth skriker som en brunstig alfahanne, och är oförskämd. Men att han kan stå där och skrika i sin hörna. Det kommer att bli ganska ensamt där enligt Richard Jomshof.


Enligt Jomshof är det bra att Åkesson är tydlig med att SD kan tänka sig att sätta sig ned med andra partier. Vi måste ju hitta en öppning för ett samarbete, det är bättre att börja med några små steg än inga alls. Men Jomshof säger också att partiet inte får gå för långt och sälja sig för billigt.
 
Åkessons politiske sekreteraren Mikael Eriksson, skriver i en kommentar att Ted Ekeroth ”verkar ha missförstått Jimmie Åkessons resonemang. Det har aldrig varit tal om att ändra vår egen invandringspolitik.

Ett annat alternativ nu istället för Sverigedemokraterna är det nybildade partiet "Alternativ för Sverige" Uteslutna SDU-politiker startar ett nytt parti och bakom detta nya initiativ står namnkunniga personer som Gustav Kasselstrand och William Hahne.

 

 

William Hahne -  Gustav Kasselstrand - Jessica Olsson 

 

 Partinamnet man vill registrera är ”Alternativ för Sverige” (AFS) och bakom denna ansökan står alltså dessa två unga herrar vid namn Gustav Kasselstrand och William Hahne. Jessica Ohlson är också ett starkt namn som också kan förknippas med SDU och som vi säker får räkna med framöver.



Av Anders Leander - 9 februari 2017 09:15




Basa-fisk Pangasius filéer säljs i form av frysta filéer över hela Europa och är ohälsosam, rent av skadlig.

 

 

Detta till ett mycket billigt pris, vilket är varför den är så populär. Dock är denna fisk från Vietnam av mycket låg kvalitet och kan äventyra din hälsa!

 

 

 

 

 

 

Basa-fisk (Pangasius filéer) odlas nära Mekongfloden i Vietnam, en av de mest förorenade floderna i världen. Fisken odlas i pooler som innehåller höga halter av toxiner och bakterier som hamnar i köttet.

 

 

 

 

Förutom detta kan fisken innehålla tungmetaller , klorat, isomerer, hexaklorbensen och andra skadliga föreningar. USA har förbjudit import av Basa-fisk på grund av de höga nivåerna av föroreningar i köttet samt på grund av misstanke om att det kan innehålla antibiotika.

 

 

 

 

 

Basa-fisk Pangasius filéer är mycket ohälsosamt och matas med avfall som kan skada din hälsa.

 

 

 

 

 

Fisken är näringsmässigt bristfällig och innehåller inte omega-3 oljor eller andra viktiga näringsämnen som borde finnas i fisken. Det kan vara okej i smak, men Basa fisk är mycket farlig för hälsan, vilket är varför du bör undvika den.

 

 

 

 

Källa:    mumsigast.se

 

 

 

Av Anders Leander - 6 februari 2017 13:00




Hitler nominerades till fredspriset 1939, samma år som andra världskriget skulle bryta ut, då nominerade den svenske socialdemokraten Erik Brandt nazistledaren och diktatorn Adolf Hitler till Nobels fredspris.

 

 


 

Socialdemokraten Erik Brandt & Adolf Hitler


 

Erik Brandt var socialdemokrat och satt i riksdagens första kammare 1938–1942. Erik Brandt menade inte att nomineringen skulle övervägas på allvar, enligt Nobelprisets officiella hemsida. Han var en övertygad antifascist och hans nominering som skickades till Det Norske Stortings Nobelkomité dryper av ironi.


Nomineringen var en "satirisk kritik" av att några riksdagsledamöter nominerat Storbritanniens dåvarande premiärminister, Neville Chamberlain, till Nobels fredspris – en nominering som Erik Brandt betraktade med stor skepsis. 

 

 

 

 


Många uppfattade inte ironin och nomineringen möttes av kritik. Erik Brandt drog tillbaka den i ett brev daterat den 1 februari, fem dagar efter att den lanserats. Socialdemokratin och Stefan Löfven med sina bruna rötter bör sopa rent framför sin egna dörr innan de anklagar andra partier och folkvalda politiker för att vara nazister och rasister.




Källa:   dn



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards