Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 2 november 2016

Detta är nog det bästa tal någonsin som Trump gjort

Av Anders Leander - 2 november 2016 09:30



Detta är nog den bästa video du någonsin kommer att få se med Donald Trump, en video där han pratar om hur makteliten sänker USA, korruption, girighet, makt m.m. Hur han kommer att förändra landet Amerika till folkets bästa, om han väljs som president. 





Många börjar misstänka att en militärkupp är på gång i USA. Den stenrika eliten ser tydligt sitt imperiums snabba sönderfall. De har blivit desperata, ett historiskt jordskred är på väg. 


80 miljoner människor bor i Turkiet drygt 100 miljoner i Filippinerna. Land efter land är på väg att frigöra sig från USA:s förlamande grepp. Jordens sista militära supermakt är snabbt på väg att haverera, USA faller verkligen fort.

Vår rädsla inför ett maktskifte är ingenting mot den rädsla som finansmaffian på Wall Street känner, de är panikslagna. Hur länge ska man kunna hålla tyglarna på guld och silver? När tappar de kontrollen av priserna på ädla metaller? Hur länge ska förtroendet för amerikanska statsobligationer och andra former av statsskuldväxlar hålla?

 

Hela västvärlden kommer att braka ihop när dollarn faller. Blodsugarna på Wall Street är livrädda. USA:s översittarpolitik skapar hat. Det Amerikanska presidentvalet har fått hela världen att tappa hakan. Ingen har nog upplevt något liknande.

 

 

 

 

Donald Trump pratar i huvudsak om politik, och att Hillary Clinton hanterat mycket känslig information genom sina mejl. Ingen politiker har anklagats för något liknande tidigare. Statshemligheter har läckt som ett såll. Trump har metodiskt tagit upp denna fråga i delstat efter delstat. FBI har tvingats att starta en ny utredning om Hillarys ”privata mejl”. Detta är ett riktigt politiskt bombnedslag.

 

 

Hillary Clinton utreds för brott mot rikets säkerhet, Hillarys valmöten är nästan folktomma medan Trump drar enorma folksamlingar. Hillarys presidentvalskampanj har avstannat och Trump ångar på som ett skenande ånglok. Hillary visar sig knappast offentligt under den avslutande presidentvalskampanjen, ingen kollar på hennes politiska tal som lagts ut på nätet medan  miljoner kollar in på Trumps tal.

 

 

 


Ingen köper heller hennes senaste bok ett riktigt bokfiasko utan dess like,Trump leder i hennes egen hemstat med cirka 30 procent. Lika väl hävdar landets press att hon vinner valet, det måste vara världens i särklass mest korrumperade press som fortsätter att pumpa ut lögnen om att Hillarys seger är given. Världen gapar åt hur Amerikansk slaskmedia pumpar ut lögner.


Om Hillary Clinton förklaras som vinnare trots att nästan alla förstår att valet är riggat, vad händer då, en militärkupp?? Kommer provokatörer lejda av CIA att skjuta skarpt på amerikanska poliser, kommer de att försöka skapa upplopp i flera amerikanska städer?? Kommer Obama att deklarera om nationellt nödläge, kommer militär och polis att sättas in för att avväpna det amerikanska folket.


USA kommer att förvandlas till en öppen militärdiktatur, förbereder den neokonservativa falangen i USA en sådan kupp?? är planerna ett storkrig som kan förverkliga drömmen om en unipolär värld med ett amerikanskt världsherravälde. I allafall så har Trump blivit huvudmotståndare till denna plan. Trump går i spetsen för att göra USA starkt igen, ta tillbaka landet åt folket.

 

Trump vill samarbeta med Ryssland, han vill samarbeta med Kina i rymdforskningen. Han vill stoppa maktelitens krigsplaner till varje pris, och kommer vi att få uppleva en kupp i USA? kommer det att försökas avväpna det amerikanska folket för att upprätta en militärdiktatur i landet? Kommer den planerade kuppen att genomföras eller kommer Trump att klara av att sätta sionisterna på plats? Snart kommer vi att bevittna ett mirakel, och om sex dagar kommer Facit.

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards