Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under oktober 2016

Av Anders Leander - 1 oktober 2016 15:15



TEL AVIV - Enligt ett e-post mail har enligt uppgift skickats till Hillary Clinton från tidigare Clinton Vita husets medarbetare Sidney Blumenthal, som citerar en underrättelsekälla som ger information om hur "rika sunni islamister i Saudiarabien" finansierat 11 september, och attacken mot USA speciella uppdrag i Benghazi 2012.



 



De läckta e-postmeddelanden publicerades av Russia Today, som säger att det överlämnades ett e-postmeddelanden från Blumenthal AOL konto av en hackare som använder alias "Guccifer."

 

"Enligt Guccifer rapporten" hackades Blumenthal i mars 2013. Guccifer har sedan identifierats som Marcel Lazar Lehel, en rumänsk hacker som nu avtjänar ett sjuårigt straff för dataintrång i räkenskaperna för rumänska regeringstjänstemän.


De påstådda PM'en rör information om Blumenthal som påstår att han inhämtade dessa om Benghazi attack och gisslankrisen januari 2013 en gas komplex i Amenas, Algeriet.


En påstående från Blumenthal's e-post från 16 februari 2013, riktat till Clinton citerade källor "med direkt tillgång till den libyska nationella regeringen, liksom de högsta nivåerna av europeiska regeringar, och västerländska underrättelse- och säkerhetstjänster."


E-postmeddelandet sa att informationen kommer från "extremt känsliga källor och bör hanteras med försiktighet."
E-postmeddelandet citerar en "individ med känslig tillgång" anger information som tillhandahålls av franska säkerhetstjänster indikerade att finansieringen för både Benghazi och Algeriet attacker "har sitt ursprung från rika sunni islamister i Saudiarabien."





"Under juli och augusti 2012, har dessa finansiärer tillhandahållit medel till AQIM kontakter i södra Europa, som i sin tur passerade pengar till AQIM agenter i Mauretanien."
AQIM hänvisar till al-Qaida i islamiska Maghreb.


"Dessa medel har så småningom lämnas till Ansar al Sharia och dess allierade miliser i Benghazi regionen" för att stödja attacken, uppger e-postmeddelandet. Ansar al Sharia tar på sig ansvaret för Benghazi attacken.




Källa:     truthfeed



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards