Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2016

Gotlänningarna har fått nog av invandrare efter våldtäkten

Av Anders Leander - 9 oktober 2016 05:15



I Visby gruppvåldtogs en rullstolsburen kvinna av fem asylsökanden. Detta väckte folkets vrede och en spontan demonstration anordnades i Visby. Granskning Sverige ringer initiativtagaren till demonstrationen med syftet, och att få veta mer om vad som hände samt vad det är som gör att de inte längre är tysta.






Polisen har skickat specialenheter till Gotland för att lugna ner förbannade Gotlänningar, efter att en rullstolsbunden kvinna blev gruppvåldtagen av fem asylsökare.... Hon sägs ha "brutit ihop" efter händelsen.

 

I onsdags demonstrerade cirka 100 personer till stöd för kvinnan och man ska ha marscherat till den ledande gärningsmannens bostad. Enligt en av demonstranterna är hela Gotland i chock och många gråter.


Sen dess ska situationen ha eskalerat och nu har det skickats specialenheter dit. De fem männen anhölls först men sedan släpptes dom ur häktet på onsdagskvällen, enligt åklagaren håller inte anklagelserna då kvinnan inte gjorde tillräckligt med motstånd.


Men det är klart att hon inte gjorde det, hon sitter ju i rullstol. Hon KAN inte göra motstånd.

Målsägarbiträdet säger till Nyheter Idag: "Tyvärr hamnar brottsoffer i ett sämre läge om de inte har gapat, skrikigt, slagit, klöst och bitits. Dels på grund av sitt handikapp är hon inte tillräckligt fysiskt stark och inte tillräckligt stark för att kunna ta sig därifrån."


Och dels blev hon paralyserad. Rädslan hon upplevde gjorde att hon eventuellt gav upp och bara siktade in sig på att komma därifrån med livet i behåll. Hon mår nu fruktansvärt dåligt och känner sig förstörd som person. Männen själva hävdar att hon ville ha sex med totala främlingar på en toalett i flera timmar. Detta väljer åklagaren att tro på.


Så det borde inte komma som en överraskning att flera boende på Gotland blivit skitförbannade och hotat både åklagaren, utredaren, poliser och själva männen som är inblandade. Förövarna är inte ens kvar på Gotland längre, på grund av hotbilden mot dom. Vilket innebär att dom kan våldta på nytt vart dom än beger sig i Sverige.


Men ändå blir etablissemanget överraskade. Dom lägger mer polisresurser på svenskarna som har all rätt i världen att vara arga, än vad dom gör på att hålla våldtäktsmännen inlåsta från samhället. Och nu ser vi en hel drös av debattartiklar i Gotlands tidning om att folk måste lugna ner sig, allas lika värde, och att svenska män våldtar också.


Själv tycker jag det är på tiden att svenskarna blir förbannade och säger emot sina politiker på riktigt. En demonstration är bra. Allting är bättre än att man bara sitter hemma och är frustrerad över internet. Det enda våra politiker gjort hittills är att spotta vanliga människor i ansiktet.


Man snor folkets skattepengar, resultatet av ett livs slit, och använder dom för att bedriva en politik som gynnar alla förutom folket själva. Sen kallar man skattebetalarna rasister för att dom känner sig oroliga över att sjukhusen inte har plats till folk som behöver operationer, att de äldre lever bara snäppet bättre än tiggare, och att badhus & musikfestivaler helt plötsligt blivit osäkra platser för kvinnor.


Varför ska svenska medborgare bete sig bättre än svenska politiker? Att politikerna inte anses vara kriminella är egentligen bara en definitionsfråga. Deras handlingar är åtminstone omoraliska, i den högsta grad.

Det är inte rätt att ta lagen i egna händer. Det är därför politikerna borde lyssna på vanliga människor istället för att behandla dom som skit. Dom har gjort det under alldeles för lång tid nu.




Källa:     granskningsverige 


 

 
 
Ingen bild

s29

11 oktober 2016 23:11

Sverige har en medial kloakränna som inte ens skäms för att spy sitt skit över utsatta handikappade.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards