Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2016

Wikileaks bekräftar att Hillary Clinton sålt Amerika till sina största fiender!

Av Anders Leander - 6 oktober 2016 05:45



Det har avslöjats fantastisk data om Hillarys tidigare förflutna, du kommer inte tro på det här! Amerika kommer alltid att minnas denna dam för sin smygande konspiration!



 



Julian Assange, grundare av Wikileaks, och är en kontroversiell karaktärs figur. Det finns inget att förneka om dessa e-postmeddelanden som han har plockat fram är verkliga, och han är nu villig att avslöja Hillary Clinton.


Nu, meddelar han att Hillary Clinton och hennes utrikesdepartementet aktivt beväpnade islamiska jihadister , vilket inkluderar den islamiska staten (ISIS) i Syrien. Clinton har om och om igen förnekat dessa fall, inklusive bland olika artikulationer stunder under löfte innan USA senaten.


Wikileaks är på väg att bevisa Hillary Clinton förtjänar att bli arresterad:
Reagan organisation myndigheterna skulle ha velat säkra ankomsten av några amerikanska fångar, och efteråt ta fortsätter från vapenerbjudanden till Iran, att subventionera Contras i Nicaragua.


I Obamas andra period godkände utrikesminister Hillary Clinton transport av USA-tillverkade vapen till Qatar, en nation skyldig till Muslimska brödraskapet, och välvillig till de libyska radikaler, med ett slutmål att störta den libyska / Gaddafi regeringen, och efteråt leverera dessa vapen till Syrien för att lagra al-Qaida, och störta Assad i Syrien.


Clinton spelade huvudrollen i att sortera ut de påstådda "följeslagare Syrien" (annars känd som al-Qaida / ISIS) att backa CIA-körde revolt för administration förändring i Syrien.

Under löfte Hillary Clinton förnekade hon tänkte om vapensändningar amid öppna deklarationen i mitten av 2013 efter Benghazi psykologiska förtryck misshandel.
I ett möte med Democracy Now är Wikileaks Julian Assange för närvarande uttrycker att 1.700 meddelanden som ingår i Clintons mail och att dessa leder till Libyen och Syrien, och särskilt al-Qaida och ISIS.

 

 

 

 

 

Julian, vill också nämna något annat. I mars lanserades ett sökbart arkiv över 30.000 e-post och e-postbilagor som skickas till och från Hillary Clinton privata e-postserver när hon var statssekreterare. De 50,547 sidor av dokument spänner tiden från juni 2010 till augusti 2014; 7500 av de handlingar som sändes av Hillary Clinton själv. E-postmeddelanden har gjorts tillgängliga i form av tusentals PDF-filer av utrikesdepartementet US som ett resultat av en Freedom of Information Act begäran. Varför gjorde du det, och vad är viktigt, ur ditt perspektiv, att kunna skapa en sökbar bas?

Julian Assange: Tja, Wikileaks har blivit rebell biblioteket i Alexandria. Det är den enskilt mest betydande samling av information som inte finns någon annanstans, i en sökbar, tillgänglig, anförbar form om hur moderna institutioner faktiskt beter sig.


Och det har gått på för att ställa människor fria från fängelset, där dokument har använts i deras mål; hålla CIA ansvarig för överlämnanden program; mata in val cykler, som har resulterat i uppsägning av, i vissa fall, eller bidragit till uppsägning av regeringar, i vissa fall, tagit cheferna för underrättelsetjänster, försvarsministrar och så vidare.

 

Så, de Hillary Clinton e-post, de kopplar ihop med de kablar som vi har publicerat av Hillary Clinton, skapar en rik bild av hur Hillary Clinton uppträder i kontoret, men mer allmänt hur det amerikanska Department of State fungerar.

 

Så, till exempel, den katastrofala, absolut katastrofala intervention i Libyen, förstörelsen av Gaddafi regeringen, vilket ledde till ockupationen av ISIS av stora delar av landet, vapen flöden går över till Syrien, på skyndats av Hillary Clinton, till jihadister i Syrien, inklusive ISIS, i dessa e-postmeddelanden. Det finns mer än 1.700 e-postmeddelanden i Hillary Clintons samling, som vi har släppt, bara om Libyen.

 

 

 

 

 

Källa:     usinfonews


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards