Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under september 2016

Av Anders Leander - 18 september 2016 18:30



Tidigare Haitis president av senaten talar ut och berättar sanningen om Clinton's Foundation på ett Trump arrangemang! Den tidigare presidenten sade att Clinton försökte köpa honom genom att muta honom. Hon försökte och vädjade till honom att gå med på deras uppgörelse.

 



 



Hon lurad Haitis folk. Han tillbringade 4 timmar med Bill Richardson och berättade att han bett Bill Clinton att inte invadera Haiti. En vecka senare ringde ambassaden honom och sade att Bill Clinton har en budbärare för honom.

 

Han kom och berättade för honom att han skulle underteckna ett avtal med Bill Clinton, gå med på hans uppgörelse och Clinton kommer att göra honom den rikaste mannen i Haiti. Men expresidenten sa att han är en principiell man och han kommer inte att sälja sig.

 

Expresidenten uppmanade bara Trump att be Hillary Clinton att offentliggöra granskningen av alla pengar de har stulits från Haiti 2010. Han förklarar det mycket detaljerat.

 

 

Källa:   theburningplatform 

 

 

Av Anders Leander - 18 september 2016 09:45



Spänningarna stiger efter helt nya läckta e-postmeddelanden från Colin Powell visar att vår värld är närmare kärnvapenkrig än vi tror.

 


   



"Israel har" 200 kärnvapen alla pekade på Iran ", säger USA: s förre utrikesminister Colin Powell i läckt privat e-post som har Washington på kanten. Detaljen är den senaste uppenbarelsen att ta sig ur en cache av läckt kommunikation.

 

USA: s förre utrikesminister visar informationen i ett e-postmeddelande som han skickade till en kollega förra året.

 

Israel har som policy och har aldrig talat öppet om vilken typ eller storlek av sina vapen.

 

 

 

Jeffrey Leeds

 

E-postmeddelandet skickades till affärspartner och demokratiska givare Jeffrey Leeds om israeliska PM Netanyahus tal till kongressen.

 

"I en privat e-post utbyte förra året läcktes den här veckan av en hackare, han diskuterade tidigare med utrikesminister Colin Powell Israels kärnvapenkapacitet med en vän, som säger att landet har 200 stridsspetsar.


Även Israel tros ha utvecklat kärnvapen sedan decennier, de har aldrig förklarat sig vara en kärnvapenstat . Förekomsten av dess vapenprogram anses vara sekretessbelagd information från både den israeliska och amerikanska regeringen.


Powell är inte den första på toppnivå amerikanska regeringstjänsteman att offentligt diskutera Israels kärnvapen. Tidigare president Jimmy Carter har sagt i intervjuer och tal att Israel har mellan 150 och 300 stridsspetsar.

 

Men frågan är inte tänkt att diskuteras öppet av dem som arbetar för den amerikanska regeringen och att hålla aktiva säkerhetsprövningar . Även medlemmar av kongressen rutinmässigt förmanades att inte ens nämna att det finns en israelisk kärnvapenarsenal, sade Avner Cohen, professor vid James Center för Nonproliferation studier vid Middlebury Institute of International Studies vid Monterey.

 
"Det är anmärkningsvärt att någon som Colin Powell har skrivit så mycket om Israels kärnvapenprogram . "Uppenbarligen var han invigd i denna fråga. Men USA: s regering har haft som en policy i sin politik att aldrig säga det. "
 
Cohen sade att amerikanska underrättelser om Israels kärnvapenprogram bär "toppnivå" klassificering. Som en indikation på ämnets känslighet, pekade han på det senaste fallet James Doyle, statsvetare vid Los Alamos National Laboratory i New Mexico, som förlorade sitt jobb efter att ha publicerat en vetenskaplig uppsats 2013 som inkluderade Israel på en lista över länder som antingen " besitter kärnvapen eller i allians med kärnvapenmakter . "
 
Powells läckta e-post, som var bland tusentals av hans meddelanden som skickats tidigare i veckan till webbplatsen DCLeaks.com ger foder för försvarare av Hillary Clintons användning av en privat e-postserver när hon tjänstgjorde som utrikesminister från 2009 till 2013. demokratiska president förvaltaren har infört vissnande kritik från republikanerna för att utbyta e-post med sina medhjälpare som innehöll känslig (C) myndighetsinformation . "
 
Kära medborgare, vi lever i spännande tider. Var medvetna om vad som händer. Vi behöver en stark ledare i USA en som Donald Trump för att leda världen ur den här röran!
 
 
 
 
Källa:     ilovemyfredom 
 
  
Av Anders Leander - 17 september 2016 15:30



Barack Obama har sensationellt berättat för CNN: s Wolf Blitzer att han inte kommer utrymma Vita Huset om Donald J. Trump väljs som den 45: e president i USA. "Riktiga diktatur fasoner" precis som Stefan Löfven som vägrar att avgå som statsminister om Alliansen blir större än de rödgröna, här hemma i Sverige.   

 

 



Den nuvarande presidenten hävdar att han är "fullt beredd" att ignorera folkomröstning om det innebär att han stoppar Trump, han har hittat, vad han tror är en föga känd kryphål som skulle tillåta honom att förbli ansvarig tills ett omval gjorts.

 
"Som president måste jag göra vad jag känner är i bästa intresse vår nation", förklarade han. "Om det amerikanska folket valde" Donald "då jag kommer att tvingas att vidta åtgärder som jag anser vara nödvändiga."

När du uppmanas av CNN ankare om han skulle förbli ansvarig president, Obamas svar var fast. "Jag står inte ner som president om det innebär fyra år av president Trump", sade han kategoriskt.

Presidenten fick frågan hur han skulle gå till, för att förhindra att miljardären Trump från att sväras in som president januari 20th, 2017. "Jag är beredd att ogiltigförklara våra medborgare röster och ta rösten ifrån dem "han erkände.
 
"Vänta, du är villig att anklaga det amerikanska folket att dom är oförmögna som väljare?"Ja, om nödvändigt "Jag kan inte låta honom få president stolen, med fingret så nära knappen.  Makten skulle gå  över hans huvud omedelbart. (" Han idiot förklarar härmed Trump") 
 
 
 
 
 
Obama  sa även han kommer att barrikadera sig själv och sin familj i Vita huset om det innebär att stoppa Trump familj från att ta över Vita Huset. "Jag har instruerat Secret Service att använda full kraft försvara Vita huset från Trump familjen. Joe har redan uttryckt sin vilja att dö flera gånger för att hålla dem utanför här. "

När detta ifrågasättas av Howard Stern, verkade Trump oberörda av presidentens hållning. "Oroa dig inte, vi kommer att sätta folk att reda ut honom få bort honom ganska snabbt."
 
 
 
 
 
 Källa:   24mediainfo
 
 
 
Av Anders Leander - 15 september 2016 10:00



Kommer du ihåg när Hillary sade att hon inte kunde komma ihåg vad bokstaven "C" stod för? Anteckningar från FBI kommer friska upp minnet:


"På frågan vad parentes" C "betydde innan ett stycke inom rubricerade e-post, uppgav CLINTON hon inte visste och kunde bara spekulera det refererar till punkterna markerade i alfabetisk ordning. CLINTON kunde inte säga säkert om parentes "C" används för del märkning hemligstämplade dokument. "

 



Hon hävdade också att hon aldrig skickat något märkt sekretessbelagda.
"Ingenting som jag skickas eller tas emot präglades sekretessbelagda. Ingenting har visat sig motsäger det. Det är det faktum. Det var det faktum när jag först sa det. Det är det faktum att jag säger det nu. "
Det var en stor fet lögn.


Wikileaks Julian Assange avslöjade han kommer att släppa tusentals nya kablar som undertecknats av Hillary Clinton. Vad som gör dessa kablar så speciell? De kommer också att ha ett stort fett "C" på dem, som markerat dem som klassificeras.


Wikileaks bekräftade Assanges intervju med Hannity via twitter.

 

 

 


Assange gjordes inte det. Han ifrågasatte FBI's integritet när det gällde att hantera Clinton utredning.


Det är mycket märkligt att det släpptes fredag eftermiddag innan Labor day helgen. Jag tror att det tar upp frågor om vilken typ av spel FBI försöker spela. Men Hillary Clinton säger att hon kan inte komma ihåg vad en "c" inom parentes står för. Alla i positionerna för regeringen och i Wikileaks vet att det står för "klassificeras konfidentiellt."

Han fortsatte sedan med att hålla upp ett av de undertecknade dokument med Hillarys signatur ett stort "C" inom parentes säger, "Och i själva verket har vi redan släppt tusentals kablar av Hillary Clinton. Här är hon, "Clinton," se, det är hennes signatur med ett "C" inom parentes direkt. Vi har tusentals exempel där hon själv har använt denna "c" inom parentes och undertecknat det. Och mer än 22.000 gånger att hon har fått kablar från andra med denna "c" inom parentes. "


Titta Assanges kommentarer här:

 

 


Hillary Clinton är en kriminell patologisk lögnare. Ännu värre är hennes lögner, som är livsfarliga för amerikaner. Det är dags att placera henne bakom galler. Hillary Clinton förtjänar att vara i fängelse. Hon har mycket blod på sina händer.

 


Källa:   tmn.today

 

 

Av Anders Leander - 14 september 2016 10:00


 

 

Dessa ISIS mördare är ett verk av Obama och Hillary Clinton samt CIA. De har tagit fram dessa brutala mördare och försett dem med vapen och förnödenheter.

 


Videon börjar med att visa ett montage av påstådda "spion" film, stulits från TV-program och filmer, inklusive vad som verkar vara ett klipp av Simon Pegg i Mission: Impossible - Rogue Nation.

Footage av tidigare ISIS avrättningar och nya terroristattacker som utförts av gruppen sedan visas. Filmerna innehåller ett fotografi av Eiffeltornet och bilder av efterdyningarna av nationaldagen terrorattack i Nice, Frankrike.

Resten av våld i videon visar män med sina halsar avskurna och hängde från köttkrokar. De män uppges vara "amerikanska spioner."

En nyligen passerat USA och Ryssland affär förhandlade en vapenvila i Syrien. Enligt CNN, USA: s utrikesminister John Kerry "sade pakten efterlyser den syriska regeringen och oppositionen att respektera en landsomfattande eldupphör planerad att träda i kraft vid solnedgången [idag]."

Vapenvilan kommer att ge en möjlighet för både Ryssland och den amerikanska koalitionen att rikta islamistiska miliser i regionen, särskilt al-Qaida affiliate Jabhat Fateh al-Sham, tidigare känd som Jabhat al-Nusra, och ISIS.

 
 
 
 

 

En ny video, som påstås släpptes av den islamiska staten med titeln "The Making of Illusion" kommer ut på den första dagen i den muslimska fastetiden för Eid al-Adha, och visar män som slaktas som lamm. Eid al-Adha firar när Allah stoppade Abraham från att offra sin son och gav honom ett lamm till slakt i stället.

Videon släpptes den 12 september från "Wilayat al-Khayr" aka Deir ez-Zor området Syrien.

 

  








Källa:     heavy.com/news




Av Anders Leander - 13 september 2016 09:30




Hillary Clintons 9/11 kollaps har tagit konspirationsteorier om sin hälsa till stora scenen. Medan hennes valkampanj kandidater först hävdade, att det var överhettning och sades  det att det var lunginflammation ; vissa läkare säger att det är mycket allvarligare - och dödligare än så eller är hon rent av redan död??

 

Hillarys hälsoproblem har orsakat heta debatter på båda sidor av det politiska spektrumet. Under de senaste veckorna har allmänheten sett som Hillarys hälsa har successivt blivit värre.

För bara några veckor sedan, hennes kampanj personal meddelat alla att Hillary var friska och mår bra. Att berättelsen förändrades gradvis som vi alla bevittnat hennes alltför hosta passar och även kramper.

Igår är vad som verkligen gjorde det ändå. En man fångade bilder av Hillary beslag upp och helt kollapsa innan de dras in i hennes kampanj fordon. Och till råga på allt utanför, som det hände, Betjänad förare av fordonet snabbt positionerat sig för att blockera ytterligare kamera bilder från att samlas.

Skadan hade redan gjorts om. Hela nationen bevittnat vad som hände och det finns inget sätt att de kan dölja det.
Nu ser det ut som historien har blivit ännu värre. Baserat på rogue rapporter, är det nu vår uppfattning att Hillary Clinton kan i själva verket antas vara död.

 

 

 

 

I videon nedan detaljer en medicinsk skola professor hur hon tror Hillary har subkortikal vaskulär demens och bara har ungefär ett år att leva. Hon ingår i ett läckt dokument från Hillarys journal. Detta förklarar symptomen på denna dödliga sjukdom och hur Hillary uppvisar alla symptomer av dem.




 

En annan teori är att Hillary Clinton har Parkinsons sjukdom. Dr. Ted Noel förklarar varför han tror att skandalen plågar den demokratiska kandidaten som gömmer sjukdom för allmänheten. Han förklarar också de symptom som Hillary har.

 

 

 

 


Det verkar verkligen skumt att Hillarys kampanj gömmer allvarliga nyheter om hennes hälsa. Hon hade även en ambulans i hennes kortege i Cleveland!

 

se video:

 

 

 

Kanske Hillary skulle eller måste fokusera på sin hälsa. Om hon är så sjuk som någon av dessa läkare säger, är valkampanjen inte var hon skulle vara eller är hon redan död???




Källa:    tmn.today

 

 


Av Anders Leander - 8 september 2016 09:00



Bill Clintons HIV hemlighet avslöjas, detta kan få Hillary Clinton's valkampanj på fall



 



Författare Darwin Porter och Danforth Prince har släppt en bomb rapport om den tidigare president Bill Clinton som kan hämmaa Hillarys kampanj!

 

I sin nya bok, Bill & Hillary: Så här är That Thing Called Love, författarna intervjua Clinton insiders som hävdar att Bill sov med så många kvinnor som Hillary Clinton har upprepade gånger tvingade honom att få ett HIV-test från läkaren. Detta beror på att tidigare presidenten "gillade oskyddad sex."

Och medan de första testerna kom tillbaka negativt, hiv och aids är ett pågående mysterium. Under årens lopp har både Clinton hållit sina journaler i hemlighet. Clinton har förklarat sin snabbt föränderliga utseende till sin hjärtkirurgi och "ny diet", men han har sett allt tunnare och svagare på Hillary's kampanj rallyn.

Som Rush Limbaugh menade, titta på Bill Clinton på valkampanj, Det ser ut som Bill Clinton's hälsa är på en snabb lutning. Bill Clinton är ungefär samma ålder som president George W. Bush. Men medan Bush ser frisk, Clinton blir bara äldre och svagare.

Även en tidigare Clinton Vita huset rådgivare medger Bill ser sjuk ut och en Tidigare Bill Clinton rådgivare och TV-personlighet Dick Morris tror att hans gamla chef inte ser och mår alltför bra i dessa dagar.
 
"Jag kände inte igen mannen som var på TV," sade Morris om Bill Clintons intervju med NBC News i en video som släpptes i måndags. "Han såg utmärglad ut, han var håglös, han var apatisk, och han talade mycket långsamt och var ännu långsammare i tänkandet!"

 

 

 

 

Här är en bild av Clinton som nyligen visades på CNN med en oförklarlig skada på hans panna. Väldigt konstigt:

 

 

 

 


Källa:    thepoliticalinsider
 

Av Anders Leander - 6 september 2016 22:15



Hillary Rodham Clinton är en Wall Street-backed  krigshetsare vars potential som president i USA i november utgör ett existentiellt hot inte bara amerikaner utan hela mänskligheten.

 

 

 

 Större nätverken runt om i världen har rapporterat att Hillary Clinton "borde ha känt" farorna kring 2012 terroristattack som dödade fyra amerikaner i Benghazi, Libyen, har utfärdat sin slutrapport.

 

Nätverk har rapporterat att en topp medhjälpare ignorerade de växande farorna på den amerikanska diplomatiska föreningen i Benghazi, som intelligens existerade visar en attack mot anläggningen var möjligt, enligt frisläppandet av 800-sidiga analys tisdag.

 

Dett innebär stora problem för Hillary Clinton och Obama administrationen som rapporten har släppts. Major News Networks rapporterar att "Clinton borde ha vetat om farorna till amerikanerna". I en domstol rum vi kallar detta brottslig försumlighet.

 

Källa:     statenation

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards