Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under maj 2016

Av Anders Leander - 7 maj 2016 15:00



Hur mycket mygel ska vi behöva tåla? Det här är allvarligt, när en före detta socialdemokratisk partiledare begår bedrägeri, och partiet (S) gör inte ens ett fördömande ingen åtgärd vidtas. Kulturdepartementet borde polisanmäla myndighetschef Sahlin.

 

Hon tycker att det är häftigt att betala skatt. Det är ett av de mest uttjatade flosklerna från Mona Sahlin, tomma ord som staplats på varandra om och om igen. Mona hamnade hos Fogden igen, för obetalda skatter och sociala avgifter. Så mycket för det där häftiga med att betala skatt.

 



   



Regeringens nationella samordnare Mona Sahlin, skrev på ett falskt intyg så hennes livvakt skulle kunna köpa en lyxig bostad för 10 miljoner. Sahlins tidigare livvakt hade inga säkerhetsuppdrag på pappret, frågan är då vad hade han för uppgift???

 

 

 

 

 

 


Mona Sahlin arbetar på regeringens uppdrag för att motverka våldsbejakande extremism och leder ett sekretariat med åtta anställda. När en i personalen, en polisinspektör och tidigare livvakt, skulle köpa en bostadsrätt för tio miljoner kronor på exklusiva Solsidan i Saltsjöbaden gick Mona Sahlin i god för hans inkomster.

 

 

 

 


Om lönen han har från regeringskansliet, så har jag skrivit fel. Den är på 43.000 kronor och sen betalar jag honom sedan en tid tillbaka 60.000 kronor i månaden för att hjälpa mig med mina säkerhetsbedömningar inför framtiden. Samtidigt kommer det fram att hon haft skattekrav på omkring 200.000 kronor som gått till kronofogden. Senast i helgen som var 215.000 kronor i skatteskulder hos kronofogden.

 

Enligt Mona Sahlins skattekontoutdrag för det senaste året. Där framgår det att hon inte betalat någon lön eller arbetsgivaravgifter som privatperson, för någon anställd.

 

Den första maj överlämnade skatteverket 190.000 kronor som krav på Sahlin till kronofogden. Därefter har hon den 3 maj betalat in 150.000 kronor på skattekontot, medel som gått till att avbetala på skatteskulden.

 

Dessutom ska hon ha betalat in 28.000 direkt till kronofogden. Det betyder att Mona Sahlins skatteskuld hos kronofogden nu ligger på cirka 38.000 kronor.

 

 

 

 

 


Tidningen kan dock visa att hon betalat skatt och arbetsgivaravgift för sin privatanställda före detta livvakt - först efter att Expressen började ställa frågor till henne.

 

 

 

 


Är det regeringen eller staten som betalar till ditt företag och du betalar honom?
-Nej, nej, jag får inga mer pengar från staten än min egen lön.

 

Mona Sahlins ersättning för uppdraget som ordförande för nationella samordnaren är, enligt regeringskansliet, 81,360 kronor per månad före skatt.

 

 

Mona Sahlin: "Jag har varit 40 år i politiken men aldrig varit så bekymrad som nu 

 


Hur har du råd att betala en person så här mycket pengar? Det handlar ju om nästan 80 000 kronor i månaden?

 

 

 


-Är det knepigt att en person hjälper mig med säkerheten? Som av olika skäl har en hög lön? Och att mitt behov av det är högt?


Vet regeringskansliet om att du betalar din före detta livvakt och kommittémedlem privat också?
-Jag säger inte mer än så här, säger Mona Sahlin.

 

Åklagare vid Särskilda åklagarkammaren, har inlett en förundersökning om osant intygande. avslöjandet är ”mycket oroande”. Om intyget har skrivits uppsåtligen fel kan det röra sig om så kallat osant intygande – ett brott som kan ge upp till två års fängelse för Mona Sahlin. Grov trolöshet mot huvudman + urkundsförfalskning + osant intygade + medhjälp till bedrägeri + myndighets missbruk + korruption. Min fråga då varför fördes hon inte bort i handfängsel?

 

Lika inför lagen! Jag känner mig bestulen på de skattemedel som jag betalt.

 


 


 

 



Uppdatering:   Senaste Nytt:  Mona Sahlin avgår som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism efter Expressens avslöjande. På onsdagen informerades också kulturdepartementet om att det fanns ett ärende hos polisen gällande Mona Sahlin.




Källa:     svenskmedia



Av Anders Leander - 7 maj 2016 14:30



Ungerns grundlag förbjuder ”islamisering” och tvingar regeringen att bekämpa ”massinvandring” som hotar landets kultur, meddelade premiärminister Viktor Orban på måndagen enligt nyhetsbyrån AP.

 

 

 

Foto_: Dailystormer

 

 

 ”För att vara tydlig och entydig: Islamisering är konstitutionellt förbjudet i Ungern”, förklarade Orban i parlamentet.

 
Han tillägger:
-”Vi har rätt att välja vem vill leva med eller inte”.
 
Ungern har på den senaste tiden försökt att stoppa massinvandringen vid sina södra gränser med taggtrådsstängsel, för att flyktingar inte ska kunna ta sig till ”rikare nationerna i västra Europa. Över 40.000 har flytt genom Ungern 2015 enligt räkningar, och Orban vill få ner till det till 0.
 
 
 
Källa:      abcnyheter
 
 
Av Anders Leander - 7 maj 2016 08:15



Kommer ni ihåg den stora branden i Sverige för några år sedan? Sverige vägrade släcka den med rysk hjälp, och där en människa omkom.
Ryssland har riktiga monster till flygplan som släcker skogsbränder med god effektivitet. Nu har Canada fått ett likadant erbjudande av Ryssland att släcka branden.



 



Kommer Canada också låta sin befolkning dö som Sverige gjorde? Ottawa kommer att granska Rysslands erbjudande om att få hjälp i hanteringen av Alberta löpeld. Ottawa kommer att granska Rysslands erbjudande om att hjälpa Kanada i hanteringen av Alberta löpeld, berättade Public Safety Kanada talesman Mylene Croteau RIA Novosti på fredagen.

"Vi kan bekräfta att vi har fått ett brev från Ryska federationen att erbjuder sin hjälp", säger Croteau. "Vi kommer att se över detta erbjudandet som mottagits från Ryssland och kommer att svara på dem i sinom tid." På torsdag, Rysslands minister för civilförsvaret, nödsituationer och katastrofhjälp Vladimir Puchkov sade att Moskva var redo att skicka brandbekämpnings flygplanen till Kanada för att ta itu med Albertas löpeld.

Talesmannen konstaterade att den kanadensiska regeringen har en mekanism för ömsesidigt brandbekämpning stöd med andra nationer, inklusive vissa särskilda avtal.

"Kanada har ingen formell överenskommelse med Ryssland för detta ändamål". "Denna internationella stödet förvaltas av regeringens Operations Centre i samarbete med ett antal departement och myndigheter, och arbeta med provinser och territorier som behöver hjälp."

En skogsbrand nära Fort McMurray, en stad som ligger i Kanadas oljerika västra provinsen Alberta upptäcktes sent på söndagen, och som håller på att spridas till staden. På onsdagen förklarade Alberta undantagstillstånd som antalet evakuerade överträffade 80.000 Minst 1.600 byggnader har påverkats av branden.

Enligt myndigheterna är över 1110 brandmän, 145 helikoptrar och 138 stycken av tung utrustning bekämpa bränderna.
De senaste rapporterna i media tyder på att bränderna i provinsen har spridit sig över ett område på 328,2 kvadrat miles som motsvarar c:a 850 kvadratkilometer. 

 

 

Källa:      sputniknews

 

 

Av Anders Leander - 6 maj 2016 08:00



En advokat i Kalifornien vill ha en folkomröstning om att legalisera avrättning av homosexuella och förbjuda stöd till HBTQ-rättigheter. Statsåklagaren kan inte göra något för att stoppa förslaget.

 

 

 

 

 

Advokaten Matt McLaughlin har lagt fram förslaget ”Sodomite Suppression Act” som skulle tillåta avrättning av den person som vidrör en annan person av samma kön med syfte att ha sexuellt umgänge. Avrättningen skulle ske med ett skjutvapen eller ”annan passande metod”, skriver San Francisco Chronicle.


McLaughlin vill också straffa dem som stödjer HBTQ-rättigheter med en miljon dollar i böter, fängelse i tio år och landsförvisning samt förbjuda att ”homosexuell propaganda” distribueras till minderåriga.

 

Homosexuella skulle heller inte få inneha offentliga ämbeten, vara anställda av staten eller få tillgång till statliga bidrag. Enligt McLaughlin är det bättre att homosexuella avrättas än att ”vi alla dödas av Guds vrede”.

Inte första kontroversiella förslaget

Eftersom han har betalat de administrativa kostnaderna måste statsåklagaren nu förbereda förslaget och skicka det vidare till nästa instans. Lyckas McLaughlin samla in 365.000 underskrifter till sitt stöd inom 180 dagar går det vidare till folkomröstning i november 2016.

 

Vid det skedet kan dock Kaliforniens högsta domstol kliva in och stoppa förslaget med hänvisning till att det strider mot statens lagar. 2004 la McLaughlin fram ett förslag om att göra Bibeln till obligatorisk litteratur i Kaliforniens skolor.

 

Källa:     svt



Av Anders Leander - 5 maj 2016 05:45



Jag vill börja här med att säga att jag har inga problem med hur amerikanska medborgare använder sina pengar i någon (laglig) sätt som de finner lämpligt. Det är deras pengar trots allt, och som en konservativ tror jag inte att regeringen eller jag skulle ha något att säga i hur dessa pengar spenderas .

 

 

 



Allt detta sagt, jag föraktar liberalt hyckleri - och den här berättelsen handlar om liberalt hyckleri.

Daily Caller News Foundation nyligen avslutat en utredning om statssekreterare John Kerrys ekonomi och vad de hittade var chockerande . Tydligen, sekreterare Kerry, som länge har ställt sig liberaler mot det sätt som rika spara och investera sina pengar, ofta demagoguing de rika för att använda skatteparadis för att skydda sina pengar från regeringen, har hycklande varit att använda sig av samma taktik.

 
En DCNF undersökning har bekräftat att den tidigare Massachusetts demokratisk senator och hans miljardär hustru, med hjälp av en komplicerad uppsättning av Heinz familjen truster, har investerat "mer än $ 1 miljon" var i 11 separata offshore konton - främst hedgefonder i Caymanöarna.

Investeringarna gjordes under både Kerry ambetstid i senaten och i sin nuvarande position som landets främsta diplomat.

Trusterna kanaliseras miljontals dollar under årens lopp i olika offshore investeringsinstrument genom en Heinz förtroende som kallas "Heinz Family blandas Alternative Investment Fund."

Två andra stiftelser verkar ha satts upp av Heinz familjen sedan Kerry utsågs av president Barack Obama i 2013 för att lyckas Hillary Clinton som utrikesminister. En heter "HFI Intermediate Fund II" och andra så kallade "HFI Utdelning Investments." HFI står för Heinz Family Investments.

En annan Heinz förtroende, som kallas "HP Imperial" investerar i företag i hela Asien, inklusive statliga företag inom Folkrepubliken Kina. Det är ett intressant beslut av Heinz familjen, med tanke på Kerry nuvarande arbetsuppgifter.

Totalt arbetar Heinz förmögenhet sex olika stiftelser.

Även liberala väktare är upprörda av dessa avslöjanden, Susan Harley den liberala kongress Watch sade, "Jo jag säger att det inte ser bra ut på något sätt. Det finns alltid en fråga om huruvida det är skatteflykt eller skatteundandragande.
 
Man förväntar sig att regeringstjänstemän ska upprätthålla lagen. Dessa människor måste hållas enligt samma normer som alla andra ... Med tanke på vad president Obama har sagt, det låter inte som han skulle vara till förmån för den typ av beteende så långt som människor i hans kabinett. "

Förmodligen skulle Kerrys beteende rubba även presidenten själv. Obama fördömde nyligen bruket att använda skatteparadis för att skydda sina pengar.
 
 
 
Källa:     eaglerising 
 
 
 
Av Anders Leander - 3 maj 2016 08:15



Medan censurera inlägg milt kritisk mot feminism, har Facebook vägrade att ta bort en sida med titeln "mörda Donald Trump" hävdar att det inte bryter mot företagets "gruppstandarder ".

Efter en Facebook-användare rapporterade sidan Facebook svarade med att säga att det skulle ta några ytterligare åtgärder.

"Vi gick igenom den sida du rapporterade för att ha ett trovärdigt hot om våld och fann det inte bryter mot våra gruppregler ", säger meddelandet.

 

Så sammanfattningsvis: Uppmana till mord på Trump är bra, med argumentet att hans anhängare är inte rasistiskt - vilket inte är bra.

 

 

 



Det sociala nätverket är också mindre tolerant anmärkningar som är kritiska till den migrerande tillströmningen närvarande översvämmas Europa.

Förra året träffade Facebook VD Mark Zuckerberg med Tysklands förbundskansler Angela Merkel för att arbeta på ett system för att censurera och fina tyskar för "främlingsfientliga " Facebook inlägg om invandrare. Programmet, som syftar till att bekämpa "hatpropaganda" är också övervakas av vänsteraktivisten Anetta Kahane, en tidigare medlem av den östtyska Stasi.

 

 

 



Som det tidigare rapporterats, tog det Twitter strax under 6 månader för att ta bort ett konto med titeln "Kill Trump", medan företaget har varit märkbart mer pro-aktiva när det gäller att censurera konservativa för att ha fel politik.

 

 

 

 Källa:      redflagnews




Av Anders Leander - 2 maj 2016 09:30


Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov ger Sverige en varning för att gå med i Nato

 

 

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov 



• Om Sverige går med i Nato kommer Ryssland att agera. Hur det kommer att ske måste beslutas av det militära etablissemanget.

• Det var Sverige, inte Ryssland, som frös relationerna mellan våra länder.

• De baltiska länderna har inte visat någon tacksamhet till Ryssland för att frigöra dem utan våld. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov sade detta i en exklusiv intervju med en svensk dagstidningen.

 
Det är en sak att ha neutrala grannar, en annan att ha grannar som är medlemmar i Nato. Ryssland kommer därför att vidta militära åtgärder om Sverige väljer att gå med i Nato. Varningen utfärdades av Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov.
 
Utrikesminister Sergej Lavrov säger att Baltikum har inte visat någon tacksamhet till Moskva för att ha låtit dem "gå i frid" efter Sovjetunionens sammanbrott.

Vilka motåtgärder kan vara lämpliga är en fråga för Rysslands militära styrkor för att bestämma:
Det är en fråga för våra militära styrkor, försvarsdepartementet och generalstaben.
 
 
När Rysslands utrikesminister ger en intervju är det mesta strikt kontrollerad. Stolarna måste anges på ett visst sätt. Reporterns frågor lämnas i god tid i förväg. En anställd kollega har utarbetat underlag för svar som ministern ger.

Fotografering instruktioner är lika noggranna: Inga bilder kan tas under själva intervjun, utom under de inledande minuterna, då k
an bilder tas ut före eller efter intervjun?
 
Lavrov pekar ut Litauen som den «mest aggressiva, Russophobic landet» och sade att det driver Nato i en «anti-ryska riktning.

 
 
Källa:       Kirburnews
 
 
 
Av Anders Leander - 2 maj 2016 05:45



Den ledande socialdemokraten Jens Orback erkänner i en inspelning att Sverige i framtiden får en muslimsk majoritet.

 

 



 


Han talar om för oss vad vi måste göra om vi vill känna oss lite säkrare då vi blir en minoritet. Men han är inte säker på att vi kan känna oss säkrare, han bara hoppas det blir så. Det krävs, enlig Orback att vi mottager muslimerna med öppna armar och accepterar deras lagar och primitiva kulturdrag.

Det låter som att han kräver en total underkastelse, så vi kan "gå lite säkrare i framtiden." Ledande politiker erkänner, indirekt, planer att göra muslimer till en majoritet trots risker.

Inspelningens bakgrund:
http://www.friatider.se/youtube-censu.

Orback försökte nyligen förneka det han sagt, han sade att det var "olustsigt" att folk påpekade det han sagt. Istället så bekräftade han det han sagt där nyckelorden är
"..någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt ja då går vi lite tryggare.";
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jen.

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte som de stora tidningarna gör. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrottslighet vilket är vilseledande och en falskt verklighetsbeskrivning.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande.

 

Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.

 

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards