Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 20 maj 2016

Hur Trump reagerade när 200 Gulfkrigare "Marines" var strandsatta och behövde flyg hem

Av Anders Leander - 20 maj 2016 12:45



En berättelsen du aldrig sett eller hört i massmedia. När korpral Ryan Stickney och 200 av hans kolleger från Marines var beredda att återvända till sina familjer efter Operation Desert Storm 1991 tvingades  de att vända sig till en överraskande källa för skjuts hem: Donald J. Trump.

 

 

 

 

Stickney (till vänster), var en gruppledare i ett TOW sällskap av ett marint reservat baserad i Miami, FL och tillbringade cirka sex månader i Saudiarabien under Gulfkriget mellan 1990 och 1991.

På hans enhets återkomst till USA, den fd marin soldaten säger att gruppen tillbringade flera veckor dekomprimering på Camp Lejeune i North Carolina innan de kom tillbaka till Miami.

Stickney påminner om att ett misstag hade gjorts inom en logistikenhet och att ett flygplan inte var tillgängliga att ta Marines hem på det planerade avresedatumet.

Detta-enligt Stickney-är där Donald Trump kommer in.

"Det sätt på vilket berättelse berättades för oss var att Mr Trump fick reda på det och skickade sitt flyg för att ta hand om oss. Och det var allt vi visste ... .Jag minns och frågade "Vem är Donald Trump?" Jag visste verkligen inte något om honom ", sade den förre Marine soldaten.

Korpral Stickney knäppte en bild för att minnas dagen efter
Hannity.com that Mr. Trump did indeed send his plane to make two trips from North Carolina to Miami, Florida to transport over 200 Gulf War Marines back home.">Trump kampanj, har bekräftat att Mr Trump faktiskt sände sin plan för att göra två resor från North Carolina till Miami, Florida för att transportera över 200 Gulfkriget Marines tillbaka hem. Ingen ytterligare information gavs.

Marine soldaten säger att han och hans familj är till denna dag tacksamma för Trumps vänlig gest. "Det kanske inte verkar så mycket för de flesta människor, men det var mycket viktigt för ett gäng burk huvuden och framför allt deras familjer som väntade på dem på den heta asfalten."

Stickney säger att hans far var med i Koreakriget en veteran och tidigare Eastern Airlines kapten-påstod sig ha aldrig sett en 727 varv runt och tanka så snabbt. Hans far var så glad och uppskattar Mr Trump gjorde för att hjälpa.  Han sade att han skulle flyga Trump gratis att tacka honom för vad han gjorde.

Sticky säger att i hans 28 år av public service, har han ännu inte sett denna typ av stöd för trupperna från någon av de andra kandidaterna som ställer upp för presidentvalet "Jag har inte sett en Clinton eller Sanders plan, eller något annat för den delen som skickades för att stödja trupperna. "

 

 

Källa:     americafreedomsfighter

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards