Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 19 maj 2016

USA: Oklahoma har precis gjort ett stort drag om att försöka sänka Obamas makt

Av Anders Leander - 19 maj 2016 08:30



Färre än 8 år, har president Barack H. Obama vunnit många segrar för hans progressiv agenda: Obamacare , högre skatter och en utökad illegal invandring kris som orsakats av olaglig verkställande order.
Obama har gjort så mycket skada i Amerika, att landet aldrig kan återhämta sig.

 

 

 

 

En stat har fått nog, och kämpar nu tillbaka, Oklahoma! Ett tillstånd där Obama inte vunnit i en enda kommun sedan 2012, och som har tagit snabba åtgärder genom sin delstatsparlamentet och som vill se till att ta bort Obamas tyranni. Strömmen av frågor som sträcker sig från religiös frihet, vapen, invandring, och mycket annat.

 

Det här är otroligt!

 

Till exempel, tjänstemän i Oklahoma ville få igenom en ändring för att placera de tio budorden vid främre ingången till State Capitol trots högljudda protester från både Obama-administrationen och ACLU.

Oklahoma lagstiftare tog också ett modigt beslut mot Obamas anti-gun politik genom att slå fast "att medborgare i oklahoma" har rätten att bära vapen och transportera dem i sina fordon."

Dessutom har tjänstemän infört en lag för att spärra illegala invandrare och deportera dem till sina hemländer. Detta djärva beslut flög i ansiktet av Obamas okonstitutionella verkställande åtgärder för amnesti.

Lagstiftare i Oklahoma gjorde det också så att DNA-prover från illegala invandrare alltid lagras i Oklahoma databasen, vilket i sin tur gör det lättare att identifiera och därmed utvisa brottslingar som olagligt kommer in landet.

 

Ännu mer fantastiskt var att Oklahoma införde en lag beordrar att alla körkort tentor skall skrivas på engelska och inga andra språk. Vissa kan kalla denna lag rasistiskt, men vi kallar det sunt förnuft.

Oklahoma har förklarat sig som en suverän stat, och de är villiga att använda sina befogenheter för att slå tillbaka mot Obama-administrationen. Nu är det klart att Oklahoma sätter ett exempel för hur andra stater kan stå upp mot den ständigt växande federala regeringen. Det är dags att trycka tillbaka den.

Obama är en president ... Inte en kung.



Vänligen dela gärna om vad Oklahoma gör för att stoppa den maktgalna Obama. Dela med dina vänner på Facebook och Twitter! Vi kan göra detta i Sverige också, Löfven är inte heller kung, utan tyvärr folkvald som statsminister, lika maktgalen som Obama. Glöm inte att:

 

"All offentlig makt i Sverige utgår från folket" och riksdagen är folkets främsta företrädare.




Källa:      thepoliticalinsider

 

 

 
 
Ingen bild

Kristina Olsson

19 maj 2016 14:46

Hej!
Tack för en bra blogg!
Det kunde man ju tro om subban Hillary, att hon är homofil också. Hur ska det här sluta Obama har pojkvän och Hillary är lesbisk, Påven är pedofil!! Oj Oj Oj!! Vad mer???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards