Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2016

Av Anders Leander - 13 april 2016 09:46



En muslimsk man i Egypten dödade sin fru eftersom hon läste Bibeln och sedan begravde han henne med sin baby och en 8-årig dotter. Flickorna blev levande begravda!

 

 





Fann flickorna vid liv efter 15 dagar

Han rapporterade sedan till polisen att en farbror dödade barnen. 15 dagar senare dog en annan familjemedlem. När de gick för att begrava honom, fann de två små flickorna under sanden - levande!
 
Landet är upprörd över händelsen, och mannen kommer att avrättas. 

Den äldre flickan fick frågan hur hon hade överlevt och hon säger: 

Jesus kom till dem varje dag

- En man klädd i skinande vita kläder, med blödande sår i händerna, kom varje dag för att mata oss. Han väckte min mamma så hon kunde sköta min syster.

Berättade om Jesus i Egyptisk TV

Hon blev intervjuad på egyptiens nationella TV, med en muslimsk kvinna som nyhetsankare. Hon sade offentligt på TV: 

- Det här var ingen annan än Jesus, eftersom ingen annan gör sånt här!

Ett riktigt mirakel

Muslimer tror att Isa (Jesus) skulle göra detta, men såren visar han att han verkligen blev korsfäst, och det är också klart att han är vid liv! Men det är också uppenbart att barnet inte kunde dikta upp en berättelse som denna, och det finns inget annat sätt som dessa barn skulle ha överlevt utan ett riktig mirakel.

Muslimska ledares svårighet

Muslimska ledare kommer att ha svårt att lista ut vad man ska göra med detta. Med Egypten i centrum för media och utbildning i Mellanöstern, kan du vara säker på att den här historien kommer att sprida sig. Kristus vänder fortfarande världen upp och ner! 

Vänligen, dela den här historien. Jesus är Herre och Han är kung för evigt! Amen.

 
 
 
Källa:   apg29
 
 
Av Anders Leander - 13 april 2016 09:15



Israeliska soldate har börjat med folkmord på palestinier. Det kan analyseras efter att ha sett en video där man kan ha synpunkter att begrava barn i Palestina. De ber om nåd, men de har ingen nåd för Palestinier och deras barn. De begravde dem brutalt och grymt.

 

 

 

 

Frågan var är de så kallade människorättsorganisationer som började gråta när de ser något fel i Palestina. De började att vakna upp när de märker som regeringen i varje muslimskt land inte fungerar bra när det gäller mänskliga rättigheter. De vaknar även upp för rätten av djur men tyvärr inte för palestinier.

 

 

 



Om de ens märkte om de nuvarande villkoren i Kashmir där Indien deltar att störa och förstöra mot sin vilja. Människorna i Palestina vill vara en del av Israel från första dagen men inte Indien då de inte följer reglerna för FN-organisationen.

 

Beteenden av dessa länder var oförskämd redan men efter händelsen av 9/11, fick de grymmare och började göra politik mot palestinska folket. I Israel, började regeringen med folkmord, men inga organisationer gör något för att stoppa dem. Alla var upptagna med sina egna intressen.

 

 

 

Källa:     thenews

 

 

Av Anders Leander - 12 april 2016 22:31


Vi börjar med 2016 med en väldigt bra nyhet, en ny botemedel mot cancer. Det är NYMeta som skriver om ett bär som dödar cancerceller. Daily Mail har också skrivit en artikel om detta.


Även om det spenderades flera miljoner i laboratorier och forskning för att att komma fram till något som kan döda cancerceller, gick en grupp forskare i Australien från laboratorierna och ut på skogen i norra Queensland, där de upptäckte ett mycket effektivt anti-cancer-bär som gav mycket goda resultat i tester som gjordes.


Bäret heter “Fontainea picrosperm.” Den växer bara i norra Australien, och forskarna bestämde sig för att ta en närmare titt på denna frukt.


 


De kallar den EBC-46. Bäret kommer från ett så kallat Blushwood-träd, utvecklades till en medicin av den medicinska forskningsinstitutet QIMR Berghofer.


 


Resultaten efter att ha testat det mot cancer var förbluffande.


 


En hund som hade en tumör på nosen fick behandlingen. Inom 15 dagar efter behandlingen med EBC-46, var tumören borta. Det fungerade snabbt. De har funnit att 5 minuter efter behandlingen dödas cancercellerna.

 

 

 


Normala behandlingar av tumörer med andra läkemedel visar resultat först efter flera veckor. Detta läkemedel har visat sig gå längre än tidigare behandlingar i chockerande sätt.


Även om dessa resultat är otroliga, är de begränsade till att fungera för dem som befinner sig ett tidigt skede. Cancer som har spridit sig i kroppen är svårt för medicinen för att döda, åtminstone för nu.


Om studierna och de kliniska prövningarna ger goda resultat kommer självklart EBC-46 att hjälpa många människor.


”Kemoterapi används fortfarande eftersom att det är väldigt effektivt för många människor. Men EBC-46 kan kanske användas på människor som av någon anledning inte blir hjälpta av kemoterapi, eller för äldre patienter vars kroppar inte klarar av ännu en kemoterapi-behandling”, säger Boyle enligt Daily Mail.


Dessutom är Blushwood-träd extremt sällsynt och mycket svårt att odla. Men de jobbar med att odla mer av trädet, och forskning pågår. På lång sikt vill QIMR Berhof Medical Research Institute procudera medicnene av bären i stora mängder.


Dela de här fantastiska nyheterna med dina vänner och låt oss hoppas att Dr. Boyle gör fler framsteg!

 


Se video nedan:








Källa:   viralking



Av Anders Leander - 11 april 2016 10:45



Irakiska militären visar en dockor som är fyllda med sprängämnen och som är placerade inuti leksaker av ISIS islamister. Dockorna fylls med sprängämnen innan kläderna sätts på igen, och säljs till shiamuslimska barn.

 

 

 

 

 

Säkerhetsstyrkor i Bagdad desarmerade och förstörde 18 dockor med sprängämnen som har varit dolda inuti ihåliga kroppar av barnleksaker. Det var en del av en ISIS bomb komplott mot Shia pilgrimer.


Planen var att sprida dockan med bomber på vägen mellan den irakiska huvudstaden och Karbala, där miljontals shiamuslimer är inställda på att gå, under den årliga pilgrimsfärden för Arbaeen i december månad.

 

Nu är väl Mona Shalin och Stefan Löfven (S) ja hela 7-klövern med Batra (M) i spetsen nöjda när deras gullgossar från ISIS är så påhittiga och dödar små barn och även vuxna i deras omgivning.

 

 

 

Av Anders Leander - 10 april 2016 00:13



BLUFFMÄTNINGAR !!! Vi bevittnar just nu en av de största bluffarna i modern svensk politik som drivs av de två partierna S och M tillsammans med de svenska opinionsundersökningsföretagen.

 

 

 

 


 I de senaste mätningarna basunerar man ut att SD för första gången minskar och att M tar tillbaka väljare och tävlar med S om att vara Sveriges störste parti. Det är inte frågan om annat än "riggade" mätningar....och tro mig, det kommer att förr eller senare läcka ut och avslöjas.

 

Det finns just nu två utländska företag som också gör mätningar i Sverige, det är Sentio från Norge och YouGov från England. Deras resultat är det motsatta, SD får mer är 25% och är Sveriges störste parti !!!

 

Det kan helt enkelt inte skilja 10% i mätresultat för SD mellan de utländska o de svenska opinionsmätningsföretagen !! Om verkligheten börjar manipuleras på det här viset i Sverige är vi inne på en för landet mycket farlig och destruktiv väg !!

 

 

Källa:   left4photo

 

 

Av Anders Leander - 9 april 2016 09:00



Med den senaste utgåvan av Hillary Clintons e-post från Wikileaks, allmänheten vet nu exakt hur North Atlantic Treaty Organization (NATO) gick från en kollektivt försvars organisation till den nya Barbary Coast Pirates of imperialism.

 

 

 

 

Under 2011 libyska upproret, passerade FN: s säkerhetsråds resolution 1973, som krävde ett eldupphör och auktoriserad militära åtgärder för att skydda civila liv. En koalition bildas, centrerad kring Nato med 17 mars 2011 som passerar i resolutionen. Dess syfte - en så kallad "flygförbudszon" över Libyen.

Ironin att USA-dominerade Natos militära organisation skulle beröras med "skydda" arabiska civila är alltför uppenbar eftersom USA är landets mest ansvarig för att ha dödat arabiska civila.

 
De verkliga orsakerna till attacken har behandlats mest direkt av USA: s berömda reformerade "ekonomisk hitman" John Perkins.

 
Perkins påpekar att attacken mot Libyen, som attacken mot Irak, har att göra med makt och kontroll av resurser, inte bara olja, men guld. Libyen har den högsta levnadsstandarden i Afrika. "Enligt IMF, är Libyens centralbank 100% statligt ägda. IMF bedömer att banken hade nästan 144 ton guld i sina valv", skrev Perkins.

 

Nato gick in där som moderna Barbary Coast pirater - för att plundra Libyens guld. Ryska medier, förutom Perkins, rapporterade att Pan-Africanist Qaddafi, tidigare ordföranden för Afrikanska unionen, hade förespråkat att Afrika använder guldet så gott om i Libyen och Sydafrika för att skapa en afrikansk valuta baserat på ett guld dinar .

"Det är viktigt att under månaderna som hänvisade till en FN-resolution som tillät USA och dess allierade att sända trupper till Libyen, Muammar al-Qaddafi var öppet förespråkar skapandet av en ny valuta som skulle konkurrera med dollarn och euron. I faktum är att han kallade på afrikanska och muslimska länder att ansluta sig till en allians som skulle göra denna nya valutan, guld dinar, deras primära form av pengar och utländsk valuta. de skulle sälja olja och andra resurser till USA och resten av världen bara för guld dinarer.

Uppenbarelse i E-post till Hillary Clinton

Wikileaks har släppt en icke US Department of State dokument som skickades till Hillary daterad April 2, 2011, nyckel Clinton medhjälpare Sidney Blumenthal bekräftade att Perkins hade rätt och angrepp Libyen. Detta hade ingenting att göra med Gaddafi som var ett hot mot USA och Nato och allt med plundringen av hans guld.

 
"Gaddafis regering hade 143 ton guld, och ett liknande belopp i silver Under slutet av mars, 2011, då dessa flyttades till Sabha (sydväst i riktning mot den libyska gränsen till Niger och Tchad), detta flyttades från valven i libyska centralbanken i Tripoli, "rapporterade Blumenthal till Hillary Clinton.

 
Blumenthal påpekade att syftet med Gaddafi ädelmetall: "Detta guld ackumulerades före dagens uppror och var avsett att användas för att upprätta en panafrikansk valuta baserat på den libyska gyllene dinar Planen har utformats för att ge fransktalande afrikanska länder. med ett alternativ till den franska francen (CFA).
 
" Blumenthal stavar ut orsaken till NATO: s attack och Frankrike kejserliga plundring, "franska underrättelsetjänstemän upptäckte denna plan strax efter den aktuella upproret började, och det var en av de faktorer som påverkade president Nicholas Sarkozys beslut att Frankrike gick till attack mot Libyen." Det fanns fem skäl till Frankrikes olagliga krig med Nato mot Libyen.
 
Sarkozy försökte enligt Blumenthal att,
a. En önskan att få en större andel av libyska oljeproduktionen,
b. Öka franska inflytandet i Nordafrika,
c. Förbättra sin interna situationen i Frankrike,
d. Ge den franska militären möjlighet att hävda sin position i världen,
e. Adress oro hans rådgivare över Gaddafi långsiktiga planer på att ersätta Frankrike som den dominerande kraften i fransktalande Afrika. "
 
Enligt nykolonialism gynnas de efter andra världskriget under perioden av kalla kriget, vi föredrog att muta olika afrikanska ledare att hjälpa oss att plundra sitt lands resurser. USA naturligtvis, dödade några panafrikanska ambitioner samt potensiella ledare som Patrice Lumumba.

Denna highjacking av arabiska och afrikanska resurser och slakt av Arab civila är en mångårig plan för tas fram av neokonservativa i USA. Projektet för nytt amerikanskt århundrade (PNAC) har haft en "hit lista" över arabländerna och föga hänsyn till arabiska olycksoffer.
 
General Wesley Clark skrev i "Vinnande moderna krig" som "När jag gick tillbaka genom Pentagon i november 2001, en av de ledande militära stabsofficerare hade tid för en chatt. Ja, vi är fortfarande på rätt spår för att gå mot Irak, sade han . Men det fanns mer. Detta diskuteras som en del av en fem år lång kampanj planen, sade han, och det fanns totalt sju länder som börjar med Irak, sedan Syrien, Libanon, Libyen, Iran, Somalia och Sudan.

Vad vi bevittnat i Libyen var det ett gammaldags 19th century imperialismen - avsiktlig plundring av en suverän nationalstats resurser med mer kraftfulla västerländska conquistador.
 
 
 
Källa:    sott.net
 
 

 

Av Anders Leander - 9 april 2016 08:15



Amerika är på randen till en katastrof och några mycket specifika och snabba åtgärder måste vidtas för att undvika liv som vi känner det närmar sig sitt slut, varnar Donald Trump.






"Detta är en trojansk häst" sa Trump när han hänvisar till den muslimska invandrar invasionen i Europa. "Jag läser detta häromdagen , och jag sa:" Wow, är detta verkligen fantastiskt. "Det är slingrande texter."

 

Ormen är en Al Wilson sång, som bygger på Aisopos fabel av jordbrukaren och Vipern, skriven 1968. Donald Trump tror låten målar en punkt, en varning vi alla borde ta till sig innan det är för sent.


"Vägen till jobbet en morgon, en väg längs sjön, ett anbud hearted kvinna såg en dålig halv frusen orm" Trump läser från ormen texter. "Ta mig på anbud kvinna, ta mig för Guds skull ..., suckade den onda ormen. Nu är hon klamrade sig till hennes bröst, du är så vacker, hon grät. Men om jag inte hade fört dig hit, kanske du hade dött ... i stället för att säga tack, gav ormen henne ett ont bett. "

 
 
 Källa:   angrypatriot
 
 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards