Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2016

Av Anders Leander - 24 april 2016 17:15



Hur fick familjen Rothschild bli den rikaste familjen på jorden? Vad gör Nordkorea, Iran och Kuba har gemensamt? Vilka mål hade 9/11 verkligen försöka uppnå? Dessa videos försöker hitta svar på dessa frågor.

Kom ihåg att att detta är en konspirationsteori. Denna historia är inte officiellt erkänd av ett officiellt organ, men yttrandefriheten tillåter oss att teoretisera och ställa frågor.

Se dessa videos här under:









Källa:    nätet


Av Anders Leander - 24 april 2016 14:34



Ett antal politiker inom miljöpartiet som gör det som numera kända tecknet för de mest brutala terroristerna på jorden Isis, "pekfinger tecknet."

 


 



Ni ser överst till vänster, miljöpartisten Yasri Khan, han som inte tar kvinnor i hand och som är riksdagsersättare för miljöpartiet och som var föreslagen att ta plats i miljöpartiets partistyrelse. Se tecknet han gör och jämför det med IS-jihadistens tecken på bilden därunder. Bredvid honom står Barbara Lerner Spectre och pekar finger, en sorglig syn.

 

Det här med att inte ta kvinnor i hand handlar inte om att ta i hand utan det är ett tecken för hans åsikter. Om det bara handlade om att inte ta kvinnor i... hand hade det varit en fråga om vett och etikett samt jämställdhet och respekt, men det är ju inte det som är problemet med islamister.

 

Problemet är att de hyser åsikter om hela samhället som är omöjliga att kombinera med sekulär liberal demokrati och så som vi känner den.

 

Miljöpartiet är alltså ett parti som sitter i Sveriges regering och skriver propositioner och gör statsbudgeten som styr Sverige, som styr oss som bor här. Vi får inte se på detta som en fråga om hur man hälsa och sedan bara nöja oss med att nu tar alla miljöpartister kvinnor i hand.

 

Mp visar tydligt att man är emot terrorister haha vilket skämt! Hela MP borde sparkas ut ur riksdagen som sympatiserar med terrorister!!

 

 

Här gör Erdogan tecknet också!

 

 

 

Av Anders Leander - 24 april 2016 10:30



Prince skrev många sånger för många olika artister. Det visar sig att han var en ganska fantastisk musiker och låtskrivare. Vem visste att han skrev: "Jag känner för dig" by Chaka Khan eller "Nothing Compares To You" av Sinead O'Connor?



 



Prince arbetade med Madonna på en stor del av hennes 1989 album "Like a Prayer". Han var gitarrist på flera av låtarna, och de delade på skrivandet av "Love Song".


  "Jag känner för dig" by Chaka Khan:

 

 

 

 

Över ett dussin kända låtar skrev han för andra artister. Om du är ett fan av detta musikaliska geni då kommer du vara mycket nöjd med vad polisen fann när de sökte Prince dödsbo: Polisen finkammade Prinsens Minnesota herrgård, där det ryktades om en överdos men det de fann är sannolikt ännu mer överväldigande .

Popikonen Prince pratade i år om inspelning av unreleased "osläppta låtar" musik och stashing  som polisen hittade i ett valv. Det har bekräftats att det är sant. Hans ljudtekniker Susan Rogers berättade att valvet innehåller några av konstnärens största verk, inklusive ett spår skrivet i 1982 med titeln "Moonbeam Levels" och som hon beskrev som "otroligt vacker."

Valvet innehåller så mycket musik som, omkring 2.000 låtar, Det räcker för att göra ett album med Prince varje år i hundra år.
Musiken hålls under sträng bevakning av säkerhets själ, med en stor dörr och kombinationslås.


Rogers berättade att valvet blev "typ av en besatthet."Jag vill ha allt han  gjort registrerat här", sade hon. "Jag vill börja göra en databas för alla dessa  låtar och material. Sedan vi började med Paisley Park insåg vi  behövde ett valv, tillade hon. Saxofonisten Eric Leeds bekräftade ryktena också. "Vi arbetade på en hel massa instrumentala och Prince kastade allt för mig och sade," gör mig ett album "

 

Det är en enorm förlust att Prince har gått bort, men tydligen kommer vi att få mer av hans musik i framtiden, vilket alla Prince fans ser fram emot. Vid Prince bortgång framkommer det att hans syster Tyka Nelson kommer att få ärva hans enorma förmögenhet på 2,5 miljarder.

 

 

 

Källa:    100percentfedup

 

 

Av Anders Leander - 24 april 2016 08:15



President Barack Obama talade med Rysslands president Vladimir Putin i kväll att uppmana honom att använda Rysslands inflytande för att stoppa eskalerande strider i både Syrien och Ukraina, sade Vita huset i ett uttalande.

 

 

(V-H) President Barack Obama i Chicago den 7 april 2016. | President Vladimir Putin i Moskva den 25 mars, 2016.



Bombningarna har ökat längs frontlinjen i östra Ukraina, som i stor del har legat vilande sedan förra året, medan den partiella eldupphör i Syrien förhandlats fram av Moskva och Washington DC, i februari verkade i kväll vara på väg mot en slutlig kollaps.

Den syriska oppositionen meddelade att de fick avbryta sitt deltagande i FN-förmedlade samtal i Genève, när rebellgrupper inne Syrien förklarade att en stor offensiv mot regeringsstyrkor i vedergällning för fortsatta flyganfall. De meddelade att de potentiellt förebådar ett slut på den partiella vapenvila som dramatiskt har minskat våldet i Syrien och hotar Genèvesamtalen, som är det bästa hoppet att få slut på fem år långa konflikten.

 
Oppositionen klandrade dem för nya vålds offensiver av lojala trupper mot Syriens president Bashar al-Assad, de har anklagats av rebellerna som kontrollerade områdena och inleda ett bombanfall mot staden Aleppo. En representant för den största oppositionsförhandlingsgrupp, High förhandlingskommittén (HNC), som stöds av USA, sade att samtalen inte kunde fortsätta medan regeringstrupper genomför så stora angrepp på oppositionen.

En Vita huset uttalande så sade Obama betonande att Putin måste övertyga hans bundsförvant Assad att stoppa offensiva operationer för att bevara vapenvilan Moskva bidragit till att fastställa i februari. Vita huset hoppas att Moskva, som Assads nyckel militära allierade, kan pressa den syriska ledare att stå fast vid vapenvilan.

I ett uttalande Kreml sade Putin upprepade att hans åtagande var att bevara den partiella eldupphör, men tillade att den moderata oppositionen måste "distansera sig snabbt från ISIS och Jabhat al-Nusra" en al-Qaida affiliate. Varken grupp ingår i avtalet om eldupphör och USA är oroad över att Assad och Moskva använder undantag som en ursäkt för att attackera moderata grupper, som de har gjort tidigare.

Även Ryssland har inskränkts sin verksamhet mot rebeller sedan en partiell utnyttjandet av sin luft närvaro i Syrien förra månaden, de fortsätter att förse Assad med vapen och flyga sorties mot grupper som den påstår sig vara utanför eldupphör. Vissa oppositionsgrupper har anklagat ryska flygplan för att stödja de förnyade Assad övergrepp mot oppositionen, men Moskva har förnekat detta. 
 
Förra veckan skyllde Putin det förnyad våldet runt Aleppo på rebeller. Obama bad också Putin att vidta åtgärder för att få ett slut vad Vita huset uttalande kallar en "betydande uppgång" i våld i östra Ukraina, där beskjutningen mellan pro-ryska rebeller och ukrainska trupper har stadigt intensifiera under de senaste veckorna.

Putin uttryckte sin förhoppning om att Ukrainas nya regering skulle göra ansträngningar för att uppfylla sina skyldigheter enligt en fredsplan de förmedlade förra året.

Telefonsamtalet följde också en diplomatisk gräl mellan Moskva och Washington förra veckan, efter ryska stridsflygplan upprepade gånger surrade en amerikansk jagare i Östersjön, vilket föranledde högljudda protester från Pentagon. Moskva har förnekat sina flygplan gjorde något olämpligt.

Trots högljudda klagomål från amerikanska tjänstemän, sade en Vita husets talesman att Obama inte trappar upp osämjan med Putin.
 
 
 
 
Källa:     abcnews
 
 
Av Anders Leander - 23 april 2016 18:00



Rysslands president Vladimir Putin har utfärdat en skarp varning till den turkiska regeringen, han säger att om de inte lämnar Syrien  kommer han att återställa Istanbul till kristus tid.

 

 

 

 

Adressen till delegationen av den ukrainska ortodoxa kyrkan Putin började med att upprepa att ingenting kan försvåra den Ryska alliansen han har med Ukraina, trots ansträngningar från styrande juntan i Kiev.

"Rising neo-fascism i Ukraina är som är kallbrandsmittad och som kan spridas över den europeiska kontinenten, och vi, folket i Ryssland är ättlingar av Sovjetunionen , så är vi fast beslutna att stoppa denna farsot," berättade Putin för folkmassan .

Awdnews.com rapporterar:

"Om Turkiet inte slutar stödja al-Qaidas i Syrien  ska jag avsluta jobbet som tsar Nikolaj II lämnade oavslutade.

 

Vi förespråkar också grekiska suveränitet över Cypern, tillade Putin, och och säger att den turkiska regimen bör avsluta sitt decennier långa ockupation av denna ö i Medelhavet .

Med hänvisning till fem-åriga syriska krisen lanserade Putin en svidande attack turkiska presidentens fruktansvärda drömmar om andnings liv i döda Osmanska riket genom att stödja al-Qaida terrorister i Syrien och Irak, utsikterna för en varaktig vapenvila i Syrien förblir osäkra på grund av Ankaras krigsliknande agenda och dess onda allians med Saudiarabien.

 

 

 Lycka till Putin, gör det du måste!

 

 

 

Källa:     yournewswire

 

 

Av Anders Leander - 23 april 2016 17:45



Till er läsare, är det någon som kan se en Somalier eller en Arab som hjälper till med järnvägs byggandet???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan då fan inte se någon!!

 

 

 

 

 

Hur många Somalier och araber tror ni var med och byggde dessa stenmurar??

 

 

Jag tror bestämt att våra politiker i 7-klövern, Fredrik Reinfelt och Mona Sahlin med flera ljuger för oss svennar, inte en Somalier så långt ögat når. Inga kameler heller ser jag, så vem fan byggde upp Sverige???

 

 

 

 

 

Det är sorgligt att se och höra hur våra gamla blir behandlade, dålig mat, ingen hjälp med tandvård, misshandlade på hemmet, bestulna på pengar och värdesaker med mera. Det gör ont i oss nationalister som värnar om vårt land och de gamla som byggde upp detta land.

 

 

Av Anders Leander - 23 april 2016 17:15



President Erdogan har tagit kontroll över kyrkor i sydöstra staden Diyarbakir i ett försök att döda religionsfrihet i landet med en 98% majoritet muslimska befolkningen.

 

 

 

 


Regeringen anfall är bara den senaste i en rad oroande diktatur och undertryckande utveckling att komma ut ur den brutala regim Turkiet, som är inställd på att få viseringsfria resor för 77 miljoner av sina länders medborgare i juni i år.


Turkiet var också nyligen i nyheterna för att stänga oberoende medier stationer i landet, återigen hävda dem som nu statligt ägda.


Ingår i de nyare anfall är katoliker, protestanter och ortodoxa kyrkor, en som är en bra bit över 1700 år gammal.
Anfallen har upprörda tillbedjare på kyrkorna, som fruktar en statlig kupp mot sin religion nu hotar att vidta rättsliga åtgärder mot beslutet.


Ahmet Guvener, pastor i Diyarbakir protestantiska kyrkan, sade: "Regeringen did't ta över dessa delar av egendom för att skydda dem. De gjorde så för att få dem. "


Alla moskéer i Turkiet klassas som statlig egendom, och förblir öppna genom statliga medel, där som kyrkor i landet är beroende av donationer, och med en mycket liten andel av de kristna i landet, framtiden för religionen i Turkiet är fortfarande osäker.

 

 

Källa:     gbrexit

 

 

Av Anders Leander - 23 april 2016 14:30



Om det brittiska folket röstar för att lämna EU i juni, skulle majoriteten av svenskarna vilja följa efter, har en ny opinionsundersökning visat. Resultatet tyder på att den brittiska röstningen kan ha en avgörande inverkan på hur facket ses över medlemsstaterna, eventuellt det utlösa en våg av secessioner inom sin tid.

 

 

 

 

 

Storbritannien har länge setts som en bundsförvant av Sveriges inom EU; de två är både utanför euroområdet och stödjer varandra i kampen utanför protektionism endemisk till de europeiska institutionerna. En nyligen genomförd studie fann en 89 procent i linje mellan de två länderna, följt av liknande placerade sig Danmark och Nederländerna, båda på 88 procent.


Men bör Storbritannien besluta att kampen för att bryta ut från Bryssel, kan Sverige väl komma till samma slutsats. Trots den hårda smällen Sverige har fått under EU: s migrerande kris (landet har nu det högsta antalet asylsökande per capita i världen), är stödet för att hålla sig inom EU för närvarande ganska starkt i Sverige: 44 procent vill stanna, mot 32 procent som vill lämna, och resten osäkra.


Men undersökningsföretaget Sifo har funnit att om Storbritannien lämnar EU-medlemskapet vill i detta scenario, 36 procent av svenskarna lämna, mot 32 procent som vill stanna kvar.

 

En utträdelse skulle ta upp en hel del stora frågor: om vad det kommer att innebära för EU, men också vad det betyder för det svenska EU-medlemskapet. Inte minst därför att Storbritannien är en traditionell allierad med Sverige i EU, men också eftersom det kan göra att inom EU men utanför euroområdet en svårare eller ensam plats att vara.

 
En svenskt folkomröstning är osannolik, ingen av Sveriges politiska nyckelpersoner för närvarande gynnas av en sådan omröstning, "Om EU skulle förändras på ett mer genomgripande sätt bör den brittiska lämna, ja, då kanske vi måste ställa oss en mer spetsig fråga. Om EU är liktydigt med att vara i euroområdet , då kanske vi måste tänka på om det är värt det eller söka något alternativ. "
 
 Detta är säkerligen det efterlängtade scenario för många som träda ut ur EU, varav några har talat om händelsen som analogt som med nedmonteringen av Berlinmuren, eller Sovjet imperiet.
 
Denna analys har fått stöd av den senaste forskningen av VoteWatch Europa, som på tisdag namngav Nederländerna, Sverige och Danmark som Storbritanniens "närmaste allierade" i Europeiska rådet konstaterar att de skulle "förlora en viktig partner om en utträdelse inträffade."
 
Studien fann också att i Storbritannien är det vanligt att man röstar i landet för en union, och att en utträdelse skulle lämna institutionerna markant mer åt vänsterkanten.
 
I en kommentar till rapporten varnade ordförande VoteWatch Europa, professor Simon Hix av London School of Economics för att hotet om utträdelse sannolikt skulle smitta Tyskland och Frankrike i synnerhet, som vill göra ett exempel om Storbritannien genom att det skulle ge landet en dålig affär om utträdelse förhandlingar, i hopp om att avskräcka andra länder från att följa efter.
 
"Frankrike och Tyskland skulle vara mycket försiktiga med" ned smutsning "det kan ge en effekt på länder som Ungern, Polen och Sverige. De skulle göra en ekonomisk exempel ur den brittiska, sade han.
 
 
 
Källa:     breitbart
 
 
 
 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards