Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under mars 2016

Av Anders Leander - 6 mars 2016 13:00



Invandrare som bor i slumläger i norra Frankrike kommer att läggas på färjor och skickas till Storbritannien dagen efter omröstning för att lämna EU, varnade en fransk borgmästare i går kväll. Ett uttalande som borde ses som en krigshandling mot Storbritannien.

 

 

 

 


Franck Dhersin sade att Touquet avtalet, som undertecknades 2003 och placerar den brittiska gränsen vid de franska hamnarna kommer att snabbt rivas upp om ett utträde röstas fram, vilket gör att den franska regeringen kommer att hyra in DFDS färjor för att starta en omedelbar massflykt.

Färjan är verksamt från Calais och Dunkerque och till Dover. Franska poliser och militären skulle kallas in för att övervaka fartygen när evakueringarna börjar.

Herr Dhersin, en no-nonsense borgmästare för en 7000 stark kommun i Teteghem, en stor förort till Dunkirk, Teteghem var förra året avgörande med att stänga migrerande läger i staden där skottlossning hade ägt rum mellan rivaliserande människor smugglingen gäng.

 

Planer för massfärje evakueringar har fullt stöd av Calais borgmästare Natalie BOUCHART och Xavier Bertrand, nyligen omvald kraftfull ordförande i Nord-Pas de-Calais-region Picardie.


I en exklusiv intervju sa, Mr Dhersin "Vi tror att Storbritannien kommer att rösta för att lämna EU på grund av ökningen av nationalism, inte bara i ert land, men i andra europeiska länder.


" Touquet överenskommelse är det dom som sätter reglerna vid den brittiska gränsen i Frankrike, och snabbt kommer den till ett slut. "Gränsen kommer att flytta till Dover migranter som kommer till Calais och andra hamnar och städer i norra Frankrike kommer då att sätta DFDS färjor och fördes till Dover. Detta kommer att ske om inte Storbritanien röstar nej till utträde ur EU.

 

 Folket i Dunkerque och Calais har fått nog. Vi är tjänstemän och detta är vad som har beslutats. "Han tillade: "Jag är säker på att detta kommer att ske, Storbritannien har en bättre start att göra sig redo. Om två år kommer vi inte längre har detta problem i norra Frankrike. Detta är inte ett hot eller löst prat, det är så här det kommer att bli. "

En högt uppsatt kommunala tjänsteman som arbetar i norra Frankrike sade: "Vi har varit nära att titta på fördrag med Storbritannien och vi tror att det kan göras ogiltig förklara det ganska snabbt.

"Vi har levt med frågan om invandrare i 10 år eller mer och vi är inte imponerade med den brittiska positionen så vi planerar för en ut röst. Vi tror att det är sannolikt. Vi ser det som en möjlighet att lösa detta problem och låta britterna ta över affären. "

Detta är en ren krigshandling mot britterna anser många, som sagt World War III närmar sig. Detta tack vare den vansinniga invandringen Sverige, Tyskland för.   

 

 

Källa:   express

 

 

 

Av Anders Leander - 5 mars 2016 21:15



Kan vem som helst på vänster flanken bryta mot lagen? Jag börjar tro att det är ett nej. Du vet alla på vänster klagar GOP och republikaner i allmänhet för att försöka förstöra Amerika och inte vara tolerant mot vissa folk. Även om det är helt sant, så verkar dom till vänstern inte kunna följa amerikansk lag.

 

 

 

 

Den här gången, har Bill Clinton som åberopas av mer än 85.000 personer, för att bryta kampanj lagen medan han kämpar för Hillary Clinton.

 

Clinton sågs besöka olika röst platser i Massachusetts på tisdag. En kvinna hävdade han effektivt stängde en vallokal i två timmar. Aktivister kräver nu att Bill Clinton "omedelbart grips" för att ha kränkt kampanj lagar och för att svänga ett val på ett betydande sätt."

Change.org petition, which has over 79,000 signatures, reads in part:">En Change.org petition, som har över 79000 underskrifter, det kunde inte vara tydligare i Massachusetts allmänna lagar. "Kampanjer inom 150 fot av en vallokal, eller på något sätt stör den allmänna rösträtten". Bill Clinton bör omedelbart bli häktad och åtalad.

 

Bill Clinton förnekar att han inte var inom valkampanjens gräns. Även talesman för Bill Clinton förnekar att han någonsin var i vallokalen, bilder och video visar klart när han hälsar och pratar med valarbetare inuti lokalen.

Efter att ha sagt att avstå från denna verksamhet, som är en 3: e graden Voter Brott Felony, som Clinton verkligen måste han ha känt till lagen och valde att bryta mot den, inte Bill Clinton röstar inte i Massachusetts, och skulle inte ha någon annan verksamhet på valdagen förutom kampanjen för hans fru.

Vi ber respektfullt att du hedrar den demokratiska processen med all värdighet den förtjänar, och håller Bill Clinton ansvarig för ett brott mot hans handlingar i den allmänna rösträtten.



Källa:    yesimright

 
 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards