Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 26 februari 2016

Saker som alla under 30år behöver veta om Olof Palme

Av Anders Leander - 26 februari 2016 09:00


Palme är ju en känd socialdemokratisk statsminister som blev mördad 28 februari 1986, men en annan sak Olof Palme också är känd för är att de statsministrar som såg till att driva på steriliseringarna under alla dessa år var främst Per Albin Hansson (12 år) och Tage Erlander (22 år).

 

Men även Olof Palme som såg till att driva institutet och steriliseringarna under sina första sju år som statsminister mellan 1969-1976. Nazityskland är det enda land som steriliserat fler människor än Sverige."



 Foto: Urban Brådhe

 

 

 

 

 

 Palme som såg till att driva institutet och steriliseringarna under sina första sju år som statsminister mellan 1969-1976.

 

 

 

 

 

 Den mest kända personen som erkänt mordet är Christer Pettersson, och som åtalats för mordet och dömdes i tingsrätten 1989. Men han friades i hovrätten och hans erkännanden togs senare tillbaka. Men ingen av personerna bakom alla erkännanden är i dagsläget misstänkt.


Det finns Säpo poliser som vill avslöja mördaren men som har tystnadsplikt och får därmed inte avslöja mördaren. Dessa två Palme-utredarna Walter Kegö och Jan-Henrik Barrling, de kräver nu att befrias från sin tystnadsplikt för att kunna förhöras av Palme-gruppen för att kunna avslöja mördaren men högre personer inom säkerhetspolisen vill inte godkänna detta utan vill att fallet skall vara låst.

 

Redan 1990 vädjade Jan-Henrik Barrling om att få vittna om delar av det hemliga materialet, men den dåvarande biträdande civilministern Margot Wallström undertecknade ett avslag och hänvisade till sekretessen. 2014 vädjade Kegö och Barrling till regeringen igen sedan de kontaktats av Palmegruppen. Regeringen avslog och hänvisade till att det är Palmegruppen som måste ställa en sådan fråga. Förundersökningsledaren Kerstin Skarp har dock ännu inte skickat in någon begäran till regeringen.

 

 

 

En påminnelse:

 

Socialismens 100 miljoner dödsoffer

 

Kommunismens och socialismens dödsoffer räknas runt 100 miljoner, enligt den franska boken The Black Book of Communism, författad av historieprofessorn  Stéphane Courtois. Då det idag är 1:a maj, och en av den internationella socialismens viktigaste högtider, är det värt att tänka på dessa offer på ideologins altare.

 

Och till slut:

 

Var det Säpo som mördade Olof Palme??? Är det därför dom inte vill utreda vem som mördade Palme??? De två Palme-utredarna Walter Kegö och Jan-Henrik Barrling har ju svaret Kerstin Skarp & Margot Wallström! VARFÖR!!

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards