Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 13 januari 2016

Syriska Ahmad Al Ajami är det som står bakom skolmordet "många är dödsmaskiner"

Av Anders Leander - 13 januari 2016 12:15



Det var den 14-årige syriske flyktingen som dödade 15-åriga Arminas Pileckas med en kniv en skola i Sverige, 15-åringen dödades efter att han försvarat några av flickorna i skolan, som sa till den Syriske Ahmad Ahlajali att sluta trakassera flickorna. Många av dessa barn är utbildade till dödsmaskiner, men våra politiker förstår inte det.



 


Ahmad har upprepade gånger trakaserat flickorna i skolan, gärningsmannen också har skickat olämpliga bilder till flera av tjejerna i skolan. En förälder skriver följande:

 

Han som gjorde detta mot 15 åringen har inte blivit mobbad. Han va på min dotter och tafsade och skickade snusk bilder till henne. Hon visade rektorn,men han trodde inte på henne fast bild bevis. I stället blev hon avstängd från skolan. Tycker synd om arminas som fick sätta livet till för att han skyddade sina tjej kompisar. Vila i frid arminas"

 

"Offret har ”bitchslappat” GM ungefär vid lucia tiden efter att blivit jävligt förbannad över att han slagit hans bästa tjejkompis. Detta har GM ”SÄKERLIGEN” varit uppretad över och säkert många som frågat hur han kan tolerera en sån här sak.

 

Så under jullovet så har han då planerat det här. Skolan började i fredags förra veckan och eftersom inget hände då så va säkert GM inte tillräckligt samlad. Offret och två tjejkompisar till honom satt på en bänk, då GM kom bakifrån och högg honom i bröstet med en krok kan man ju säga.

 

Offret börjar springa iväg med handen på bröstet, en av tjejkompisarna såg när hugget kom och blev troligtvis chockad sedan. Medans andra tjejen inte förstod något och satt lite halv kvar och ropade lite skämtsamt ”Vad håller du på med”. ”Det va nämligen vanligt att offret hoppade runt och skojade och hade sig.

 

” Sedan ramlade då offret ihop och tjejen som ropade efter han sprang dit och förstod ännu inte vad som hänt och puttade på han och sa ”Lägg av nu A****S” Sen såg hon kniven som då GM stod framför och höll i och förstod då att det va allvarligt, GM höjde kniven mot tjejen och sa ”Akta dig”"

 

Många barn och ungdomar är utbildade av Daesh (ISIS) till rena dödsmaskiner, men våra inkompetenta politiker förstår inte detta. Dessa barn tvekar inte en sekund att döda någon, och dom vet att våra svenska lagar inte straffar barn. Ni har verkligen lyckats 7-klövern!!!



 




Källa:    ronnyalte



 
 
Ingen bild

Kalle

13 januari 2016 13:16

Är man tillräckligt vuxen för att genomföra en sån här sak är man tillräckligt vuxen för att ta konsekvenserna av det. Får man hoppas att aset slaktas tillsammans med hela sin vidriga familj och släkt?

Anders Leander

13 januari 2016 15:03

Jag tror att dessa sjuka människor är kapabla till vad som helst.

 
Ingen bild

s29

15 januari 2016 00:36

I Sverige så hade vi bara barberi innan räddningen kom från mellanöstern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards