Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 8 december 2015

Syrien kallar USA-ledda koalitionens flygangrepp på Assad regimen för en "aggressionshandling"

Av Anders Leander - 8 december 2015 13:00Den USA-ledda koalitionen förnekar att de utfört attacken då minst tre syriska soldater dödades. Ett flyganfall genomförs av den USA-ledda koalitionen i Syrien och uppges ha varit riktade mot regimens styrkor, och dödade minst tre soldater och förstörde ett antal fordon.

 


 

Heavy smoke rises following an air strike by the US-led coalition in Kobani, Syria Getty Images


 

Den syriska regeringen säger att fyra stridsflygplan bombade Saega militärförläggning i Deir al-Zor provinsen, och beskriver det som en "aggressionshandling" av koalitionsstyrkorna. Enligt den syriska observatoriet för mänskliga rättigheters övervakningsgrupp, har ytterligare 13 militär personal skadats i flyg bombningen, nära staden Ayyash på söndagskvällen.

 

Men medan den syriska utrikesdepartementet sa i ett uttalande att de har skrivit till FN över händelsen, en talesman för koalitionen förnekade att USA hade genomfört några flyganfall på det aktuella området.


Den USA-ledda koalitionen har bombat i stort sett Isis-positioner i regionen Deir al-Zor sedan de började sin kampanj mot den militanta gruppen Daesh. Men de bekräftar att, att söndagens attack skulle vara första gången ett flyganfall av misstag eller på annat sätt skulle vara riktade mot Syriens president Bashar al-Assad.

 

 

 

 

 

Den syriska utrikesdepartementet sa att "Syrien fördömer starkt denna uppenbara aggression av den USA-ledda koalitionsstyrkorna, som uppenbart bryter målen i FN-stadgan." Det uppmanade FN att ta "omedelbara åtgärder och vidta de åtgärder som krävs för att förhindra en upprepning" av händelsen.


Steve Warren vid kommando gemensamma koalitionens center sade de allierade styrkorna "endast flygbombade i Deir al-Zour på söndagen och var mer än 30 miles från lägret som anges i övervakningsrapporterna.

"Vi har sett de syriska rapporter men vi bedriver ingen flygbombning i den delen av Deir al-Zour, sade han. "Så vi ser inga bevis mot detta."

Han nämde eller kommenterade inte de rapporter från observations centrat att ett flyganfallet på söndagen och som förstörde en byggnad i Deir al-Zor i själva staden och som dödade en kvinna och två barn.

En den östra provinsen i Syrien, representerar staden Deir al-Zor en viktig länk för Daesh "Isis" mellan dess Raqqa fäste och territorier i Irak.

 
 
 
 
 
Krig · Syrien · USA · Varning
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se