Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under november 2015

Av Anders Leander - 15 november 2015 09:12




Paris är under attack, IS varnar: Detta är bara början. Den Islamiska staten hotar med fler attacker i ett skriftligt uttalande. En svensk kvinna skall ha dödats i attentatet samt att en svensk är skadad.

 

Bilden nedan skall enligt nättidningen Nordiskfront vara den 23 åriga kvinnan från Västerås som blev dödad i attentatet i Paris.

 

 

   

 


En terrorattack som skakat en hel värld, och så tragisk för offrens anhöriga och vänner. På Facebook kan man nu också stödja Frankrike genom att ändra bild på sig själv, så den franska flaggan lyser igenom den egna profilbilden.


 

 


 


Terrorgruppen fortsätter med att kalla attacken för "ett svar på de förolämpningarna riktade mot profeten Muhammed, liksom flyganfall från Frankrike på Islamiska statens territorium.

I Sverige hyllar så kallade svenska muslimer attentatet i frankrike.

 

Minst 129 människor har mist livet i sex samordnade terrorattacker i Paris. En svensk är ett av dödsoffren. Terrorgruppen Islamiska staten har bekräftat att man står bakom dåden.

 

 


 


 

 

 

Frankrike är inget säkert land numera, islam måste total förbjudas i hela västvärlden. Enligt svenska Säpo har man kallat in extrapersonal efter fredagens terrorattentat i Paris.

 

 

   

 


 Vi har i Sverige ett antal personer som har avsikt och förmåga att utföra terrorattentat. Det är personer som vi har mycket god koll på, Säpo känner till cirka 120 personer som återvänt till Sverige efter att ha slagits tillsammans med islamistiska extremister i Syrien. Drygt 125 så kallade svenskar befinner sig i Syrien och Irak för att ansluta sig till de väpnade extremistgrupperna. Totalt har 286 personer rest från Sverige sedan 2012 för att ansluta sig till extremistgrupper i Syrien och Irak.
 
Säpo varnar nu också för att attentat som detta i Frankrike kan hända även i Sverige. SÄPO har alltid varit dumma i huvudet och lite efter. När något händer, då tittat dom upp som yrvakna fågelungar ur sitt bo!

 
 
 
 
 
IS hyllas nu som hjältar av islamistiska extremister och IS-anhängare. ”Märkligt – de otrogna pratar om att de ska bekämpa oss, ändå dödade vi 153 och skadade 300. Frankrike är i undantagstillstånd, tack vare endast åtta IS-lejon.
 
 
 
Källa:   nätet

 

 

Av Anders Leander - 13 november 2015 19:00



En ny video påstås ha släppts av ISIS Al Hayat mediacenter den islamiska staten mediacenter, som är hemsk, ett montage en musikvideo med en varning för ryssarna att en attack kommer att äga rum där snart, mycket snart. 

 

 

 

 


Det tros vara riktad mot ryssarna eftersom texter som "Ryssland håller på att dö" och "Kreml kommer att vara vår" ingår i låten, känd som en "Nasheed" eller islamisk sång. Videon släpptes den 12 november 2015 och har titeln "Snart, mycket snart blod kommer att spilla Like an Ocean.


Den innehåller videoklipp från olika, våldsamma ISIS videor som tidigare släpptes överlagrade med jihad Nasheed. Texter är: Snart, mycket snart  Blodet kommer att sprida sig som en ocean  De kafir halsar  Darrar från knivarna.  Lejon Ummah har vaknat.  De höjde sina svärd,  Att stärka Ummah.  Dag efter dag.  Soldaterna Allahs  Vet inte frukta.  För [monoteism]  Har väglett dem till Allah.  Vi kommer att slå idol,  Korset, och [avgudadyrkare].  Med energi lyfter vi,  Den svarta i hjärtat.




+18 år




 


O smutsiga kafir, Du är inte alls modig.

Ljudet av din röst Har tystats.

Kalifatet byggdes.

Vi kommer att ta er genom strid.

Vi kommer att göra era fruar till Bihustrur Och göra dina barn till Våra slavar.

De kommer inte att rädda dig från att bli, Slavar till nationen söner, De tappra riddare.

Vi kom till er med slakt, Trotsar döden.

I din eldrör Vi har sett paradiset.

Krypskytt är redo Och från sina platser.

Vi kommer att återkomma alla till våra länder.

Ingen ignorerar detta Med undantag för dåren Eller blinda.

Europa skakar. Ryssland håller på att dö.

Med förstörande död.

Vi kommer att föra tillbaka [Kaukasus] Och kommer inte att tillåta regeln Av de mörka krafterna en annan gång.

Kreml kommer att bli vårt.

Ural kommer tillbaka.

Kafir kommer att skaka.

Vi vill ha sharia i [Tatarstan].

Den ryska staden kommer att bli chockade av ["Gud är stor"].

Här är Moskva!

Den som vill leva Kommer att få betala [icke-muslimska skatt] Om han vägrar islam.

Dessa är våra ord I din stora städer Vi kommer att behärska dig.

Du kommer inte att kunna fly.

Inte heller sprida ditt korruption.

Du kommer att leva ett liv i förnedring Först från och med nu.

I det följande, Hellfire väntar på dig.


Videon har redigerats och bär varumärket ISIS Al Hayat mediacenter. SIS släppte också ett budskap riktat mot Ryssland, som sa att de var ansvariga för att skjutit ner det ryska planet Flight 9268 i Egyptens Sinaihalvön.



Källa:   heavy.com




Av Anders Leander - 13 november 2015 07:22



När människor av denna kaliber tala ut, bör de som är amerikanerna lyssnar med uppmärksamhet. Som rapporterats av Övre höger News: Clare Lopez är en före detta CIA-officer, och hon riskerar sin yrkeskarriär för att ropa: s president Barack Obama i största möjliga sätt.


 

 

 

 

Lopez är väl respekterad i underrättelsetjänsten och arbetade på Reagan Vita huset. Efter två decennier i fält med CIA, och som instruktör för specialstyrkor och underrättelse studenter är Lopez nu med Center för säkerhetspolitik hantera kontra jihad och Sharia-program.

 

Nu är hon hävdar Obama är därför Amerika har helt "bytte sida" under kriget mot terrorismen. Amerika är nu stödjer fienden, särskilt genom det muslimska brödraskapet. Lopez har varit ovilliga att tala offentligt, men har begränsat med några medlemmar av representanthuset hennes allvarliga farhågor om Obamas motiv om utrikespolitiska beslut.


Lopez noterade att kriget mot terrorismen alltid har handlat om att stoppa spridningen av Shariah islamisk lag, tills Obama började göra stora förändringar som tydligt stödde Muslimska brödraskapets jihadist intressen. Hon sade det globala kriget mot terrorn hade varit ett försök att "bo gratis Sharia" eller förtryckande islamisk lag, tills Obama-administrationen började sidospår med sådana jihadist grupper som Muslimska brödraskapet och dess dotterbolag.

 

Övergången var lätt för Obama, som redan hatar amerikanska värderingar och principer som ett ideologiskt radikal ... Varför har han ändrat sig? Lopez förklarade, när den så kallade arabiska våren dök upp i slutet av 2010, "Det var dags att få ner den sekulära muslimska härskare som inte genomdriva islamisk lag. Och Amerika hjälpte då till. " Och varför skulle Obama vilja göra det? När hon berättade WND tidigare denna månad, trodde Lopez Muslimska brödraskapet har grundligt infiltrerat Obama-administrationen och andra grenar av den federala regeringen.


Hon kom också fram till Obama hade i stort sett samma mål i Mideast som den sena Usama bin Ladin: ". För att avlägsna amerikansk makt och inflytande, inklusive militära styrkor, från islamiska länder" Och, Den tidigare CIA sade: "Israel slogs fiender på alla sidor för att förbli fritt, säker och judiska, började USA att röra sig bort från Israel och mot dess muslimska fiender. Och som Iran flyttade obevekligt mot en färdigblandad kärnvapenkapacitet, hjälpte Amerika. "

 

Dessutom Lopez hävdar att det enda skälet Obama godkände mordet på Usama bin Ladin är han helt enkelt inte kunde ignorera chansen utan att vara misstänkt muslim. Möjligheten presenterade sig, och han "inte skulle kunna försena det längre."

 

Vänligen dela det här inlägget med vänner på Facebook och Twitter. Varje patriot bör lära precis vilken sida president Obama står på!





Källa:  woundedamericanwarrior

 

 

 

Av Anders Leander - 12 november 2015 19:45



Ett sätt att visa avsky för den politik som bedrivs i Sverige och för den agenda som etablissemanget ofta tillsammans med internationellt orienterade storföretag driver är att helt enkelt bojkotta sådana verksamheter. Bojkotta svenskfientliga företag!

 

 

 

 

 

 

Idag den 27 september 2015 skrev krönikören och författaren Julia Caesar en tänkvärd artikel om hur varuhuskedjorna H & M och Åhléns sprider reklam för den muslimska hijaben. Med inspiration från den texten kommer den här sidan att lista företag som bör bojkottas för att de bidrar till att undergräva det svenska Sverige och bereda väg för att Sverige koloniseras och blir mångetniskt. (Exempel på hur orter förstörs här, här och här. Exempel på hur blåsta journalister resonerar här. Läs om hur man stoppar invasionen här.)

 

 

Listan kommer att fyllas på vartefter. (Tipsa gärna!) Företag som absolut måste bojkottas:

 

Bojkotta Tidningen AftonbladetOrsak

Bojkotta Annerstedt Flodin ABOrsak

Bojkotta ArlaOrsak

Bojkotta Bisnode Kredit ABOrsak

Bojkotta skoföretaget BrandosOrsak

Bojkotta klädföretaget CarlingsOrsak

Bojkotta mobilföretaget ComviqOrsak

Bojkotta Tidningen Dagens NyheterOrsak

Bojkotta Doxa Plast AB i Värnamo – Orsak

Bojkotta Tidningen ExpressenOrsak

Bojkotta Fridays Restaurang, Stockholm – Orsak

Bojkotta Friskis & SvettisOrsak

Bojkotta Varuhuskedjan H & MOrsak

Bojkotta ICA-kuriren och ICA-företagenOrsak

Bojkotta IKEAOrsak

Bojkotta Kabe ABOrsak

Bojkotta KW Bilservice AB/Mekonomen, Alvesta – Orsak

Bojkotta Lantbrukarnas Riksförbund och alla deras tidningar – Orsak

Bojkotta klädföretaget Levi’s storeOrsak

Bojkotta Max hamburgareOrsak

Bojkotta Nordnet bankOrsak

Restaurang Nosh and ChowOrsak

Bojkotta chipsföretaget OLWOrsak

Bojkotta klädföretaget Polarn och PyretOrsak

Bojkotta PostkodlotterietOrsak

Bojkotta RadiotjänstOrsak

Bojkotta Rädda BarnenOrsak

Bojkotta Röda KorsetOrsak

Bojkotta SJ, Statens järnvägarOrsak

Bojkotta Stena LineOrsak

Bojkotta Restaurangkedjan SubwayOrsak

Bojkotta Svenska kyrkanOrsak

Bojkotta Svenska TransportarbetarförbundetOrsak

Bojkotta Taxi KurirOrsak

Bojkotta Uno TelefoniOrsak

Bojkotta Varuhuskedjan ÅhlénsOrsak




 



Många svenska fastigheter har av ägarna upplåtits till asylsökande. Ägarna har hittat ett enkelt sätt att tjäna stora pengar på en politik som är mycket skadlig för Sverige. I flera fall har ägarna köpt sina fastigheter eller verksamheter enkom för att göra dem till asylboenden och parasitera på regeringens politik.

 

De som upplåter sina gårdar åt asylsökande bör så långt det är möjligt bojkottas på alla tänkbara sätt.

 

 

 

 

 

 

Undvik att göra affärer med dem, undvik att gynna deras företag. Om du bor i närheten kan du berätta för grannar och andra vilka som äger herrgården, hotellet, vandrarhemmet eller campingen och vilken skada de gör på samhället när de ger indirekt eller direkt stöd till en politik som gör att svenskarna kommer bli vara i minoritet i sitt eget land om 10-15 år.

Inte nog med att de medverkar till det pågående folkutbytet i Sverige, de medverkar till att Sverige i allmänhet blir ett mera otryggt land där oskyldiga svenskar drabbas.

 

Om herrgårdarna, hotellen, vandrarhemmen etc upphör med sitt asylboende och återgår till sin tidigare näring eller annat ska ägarna även fortsättningsvis bojkottas. De är en skam för Sverige och ska skämmas för den skada de orsakar vårt samhälle.

 

Totalbojkotta företagare som upplåter sina fastigheter eller företag åt asylsökande (som kan vara kriminella, lycksökare, bidragsparasiter, IS-krigare eller vad som helst), illegala invandrare och kolonisatörer som inte borde fått sätta sin fot i Sverige. Bojkotta deras herrgårdar, gästgiverier, hotell, campingar, gårdar och all annan verksamhet de driver.

 

 

 

 

 

Bojkotta Aspa herrgård, Aspa bruk, Askersund

Bojkotta Bodens camping & Bad, Boden, Sune Peter Engström

Bojkotta Kilafors herrgård, Bruksallen 4, 823 22 Kilafors, Bollnäs, Per Linell

Bojkotta Lenninge herrgård, Lenninge 9365, 821 91 Bollnäs, Börje och Lotta Nilsson

Bojkotta Guntorps Herrgård, Borgholm, Kamilla Balcer-Bednarska

Bojkotta Löttorps camping, Borgholm, Malin Sundelin

Bojkotta Active Stay Hotell, Borlänge, Niclas Granér

Bojkotta Gylle värdshus, Borlänge, Per Jonas Pettersson

Bojkotta Rämshyttans turistgård, Borlänge, Tom Persson

Bojkotta Borås camping, Borås, Bo Kjellsson

Bojkotta First Hotel Grand, Borås, extern vd Richard Verner Svartvik

Bojkotta Hemmeslövs herrgård (Nya Hemmeslövs herrgård AB), 269 96 Båstad, Anna-Karin Elisabet Åkesson

Bojkotta Degernäs Camping, Degerfors, Pär Dieter Wunder

Bojkotta Svartå herrgård, Svartå 171, 693 93 Svartå, Degerfors, vd Sigrid Kristin Frantzén

Bojkotta Hotell Carl XII, Ed, Ströms slott AB, Magnus Olsson

Bojkotta Hässlebogården Turist & Konferensgård i Mariannelund, Eksjö, Erika Roos

Bojkotta Movänta camping, Eksjö

Bojkotta Pensionat Solhöjden, Mariannelund, Eksjö, Julia Johanna Agnes Virensjö

Bojkotta Vandrarhemmet Juventum, Eksjö

Bojkotta Härjarö herrgård och camping, Enköping, Thomas Ingemar Sved (Cajema Omsorg AB) + Fastighetsbolaget Genova, Jacob Michael Moschevitz

Bojkotta Hotell Stensson, Eslöv

Bojkotta Gits Gård, Falkenberg, Git Spång

Bojkotta Olofsbo camping, Falkenberg

Bojkotta Hotell John, Filipstad

Bojkotta Dagsholms Hotell & Konferens, Färgelanda, Ströms slott AB, Magnus Olsson

Bojkotta Smålandsstenar Hotell, Gislaved, Lars Jonas Ahlgren

Bojkotta High Chaparral, Gnosjö, familjen Erlandsson

Bojkotta Lundsbrunns kurort, Götene

Bojkotta Jan Widiksson, fastighetsägare, Halmstad

Bojkotta Garpenbergs herrgård, Herrgårdsvägen 123, Garpenberg, Hedemora

Bojkotta Bergslagsgården, Hällefors, Ann-Sofi Berglund

Bojkotta Herrgården Bredsjögården, Hällefors

Bojkotta Ekebydalsborgen AB, Härnösand, Richard Liu

Bojkotta Sporthotellet, Härnösand

Bojkotta Tostarpsgården, Tyringe, Hässleholm, Jan Rydén

Bojkotta Hotell Wittsjöskog, Vittsjö, Hässleholm, Mathias Person

Bojkotta Jägersbo camping, Höör, Mathias Persson

Bojkotta Frostavallen Hotell, Höör, Claes Anders Bengtsson

Bojkotta Guö värdshus, Tjärö Restaurang och Marina AB, Karlshamn, Karin Eva Madelaine Althin

Bojkotta Karlskoga Hotell, Karlskoga, Ezzat Mohamad Chatila och Erik Engelbert Byström

Bojkotta Kristianopels camping, Kristianopel, Karlskrona

Bojkotta Kinda Motell Bensin & Livs AB (Ica Nära), Kinda, Arne Torbjörn Forsén

Bojkotta Rimforsa Strand, Kinda, Linnéa Veronica Eriksson

Bojkotta Lapland Resorts (Björkliden och Riksgränsen), Kiruna, Sven Kuldknepp

Bojkotta Ljungbyhed Park, Ljngbyhed, Klippan, Peab AB

Bojkotta Carlslund Hotell, Kristinehamn

Bojkotta Hotel Bella Luna, Laholm, Sven Ingemar Gustaf Lundh

Bojkotta Vandrarhemmet Solstickan, Mellbystrand, Laholm, Yeon He Cecilia Kim

Bojkotta Laxå herrgård, Laxå, Arne Åhman

Bojkotta Leksand Strand AB, Leksand, Mats Nobelius

Bojkotta Siljansnäs Hotell, Siljansnäs, Leksand

Bojkotta Bergdala vandrarhem, Hovamantorp, Lessebo, Måns Patrik Åberg

Bojkotta Lessebo Wärdshus, Lessebo, Jan Gunnar Bernander

Bojkotta Nya Ramsbergsgården, Kilsmo, Lindesberg, Joel Strandberg 

Bojkotta Brukshotellet Grängesberg, Grängesberg, Ludvika, Sven-Åke Hallgren 

Bojkotta Grangärde Hotell, Ludvika, Sven-Åke Hallgren

Bojkotta City Hotellet, Lycksele, Liz Stenmark

Bojkotta Hotell Lysekil, Lysekil, Karl-Anders Torbrant

Bojkotta Vallby herrgård, 542 92 Mariestad, Raili Sinikka Kosonen

Bojkotta Vandrarhemmet Öhns gård, Mariestad

Bojkotta Åtorps herrgård, Munkedal, Jim Allan Petter Hoppe

Bojkotta Bergby Gård (Bergby Gård Hotell & Konferens), Hallstavik, Norrtälje Karl Göran Larsson Bergqvist

Bojkotta Singö camping, Norrtälje, Anders Fransson

Bojkotta Skebo herrgård, Brobyvägen 18, Skebobruk, Norrtälje, Karl John Rickard Björklund

Bojkotta Orrefors vandrarhem, Orrefors, Nybro, Jan Håkan Krister Andersson

Bojkotta Stora Hotellet, Nybro, Pär Marcus Royson

Bojkotta Marsvikens golfhotell, Nyköping, Charlotta Ruth Aina Thunberg

Bojkotta Stavsjö Värdshus, Nyköping, Olle Lind, Jokarjo AB

Bojkotta Nicksta Camping, Nynäshamn

Bojkotta Orsa camping, Orsa

Bojkotta Orsa stadshotell, Orsa, Klas Nygren

Bojkotta Hotell Ankaret, Oxelösund, Bengt Wilhelm Källberg

Bojkotta Bamals Hotell AB, Oxelösund, Rajender Sing

Bojkotta Lägenhetshotellet Villa Västan, Koler, Piteå, Axel Tomas Eklund

Bojkotta Fagerviks Kurs och Lägergård, Svensbyn, Piteå

Bojkotta Aspan kursgård, Ronneby

Bojkotta Ronneby havscamping Bökenäs AB, Listerby, Ronneby, Thomas Krister Berg

Bojkotta Turisthotellet i Rättvik, Jonas Eklöf

Bojkotta Sala stadshotell, Sala, Ann-Charlotte Lotta Andersson

Bojkotta Hammenhögs Gästgiveri, Simrishamn, Jan Emanuel Johansson

Bojkotta Mariedals gård, Hammenhög, Simrishamn

Bojkotta Stockeboda gård, Östra Vemmenlöv, Simrishamn, Anders Johnsson (M)

Bojkotta Skara Stadshotell, Skara, Bengt Roser

Bojkotta Byske camping & havsbad, Byske, Skellefteå

Bojkotta Graningegården, Sollefteå

Bojkotta Gålsjö bruk, Sollefteå, Tor Brekke

Bojkotta Brage vandrarhem, Strängnäs. Mats Ingemar Svensson

Bojkotta Hotell Raivi, Hoting, Strömsund, Idris Fezoua

Bojkotta Wärdshuset Liden, Liden, Sundsvall, Jessica Marie Sandgren

Bojkotta Gylleby herrgård, Sunne, vd Lena Maria Katarina Sandell Steen

Bojkotta Hotell Selma Lagerlöf, Sunne, Per-Olov Karlsson

Bojkotta Magnebergs turisthotell, Sunne

Bojkotta Westsura herrgård, 735 91 Surahammar, Attendo Individ och familj AB

Bojkotta Surahammars herrgård, Herrgårdsvägen 3, Surahammar, Stiftelsen Ateneum. I styrelsen sitter Elisabeth von Waldstein, Maria Gruber, Kristina Simon, María Noel Mones, Joanna Engstedt

Bojkotta Comfort Hotel Royal, Säffle, Tomas Pettersson

Bojkotta Sävsjö camping, Sävsjö

Bojkotta Hotell Linblomman, Söderhamn, Claes Sunnervik

Bojkotta Hanöhus Hotell & Konferens, Hällevik, Sölvesborg, Tonnie Jan-Erik Rittstam

Bojkotta Älby herrgård, Tierp, Alexandra Valborg H Hökensköld

Bojkotta Viviansborg, Timrå

Bojkotta Vivsta varvs Herrgård, Timrå, Kristoffer Johansson

Bojkotta Branäs skidanläggning, Sysslebäck, Torsby, Anders Kjellström

Bojkotta Finnskoga värdshus, Torsby, Per Roland Eliasson

Bojkotta Vistele Bockenstrand, Torsby, Maria Susanne Classon Olsson

Bojkotta Hotell Viken, Valdemarsvik, Kerstin Inger Margareta Asperman

Bojkotta Hotell Grepen, Vara, Jokarjo AB

Bojkotta Eja-Märtas Gård, Varberg, Erik Niklas Flygare

Bojkotta Hotel Oxgården, Vimmerby, Staffan Samuelsson

Bojkotta Vimmerby Bed & Breakfast, Vimmerby, Henrik Samuelsson

Bojkotta Vandrarhemmet Tångs Hed (tångs Fritid AB), Vårgårda, Patrik Ekelund

Bojkotta Herrestad Bed & Breakfast, Värnamo, Jonas Thern

Bojkotta Värnamo Camping, Värnamo, Arne Arvidsson

Bojkotta Västerås Mälarcamping, Västerås, Tom Sibirzeff

Bojkotta Beachhouse Bed & Breakfast AB, Ystad, Nils Gustaf Philip Liedberg

Bojkotta Snårestads vandrarhem, Ystad, Michael Hedén

Bojkotta Stora Herrestads Gästgivaregård, Ystad, Jan Emanuel Johansson

Bojkotta Ystad spa & konferenshotell, Ystad, Pia Karin Yvonne Seifert

Bojkotta Hotell Åre Continental Inn, Åre

Bojkotta Kall Auto Lodge, Åre

Bojkotta Kallgården, Åre

Bojkotta Åsele Värdshus, Åsele, vd Karin Birgitta Köpman

Bojkotta Hotell Stallet, Åtvidaberg, Jokarjo AB, Bert Karlsson

Bojkotta Östersunds Camping & Stugby, Östersund

Bojkotta Grand Arctic Hotell, Bulandsgatan 4, Överkalix, Stig Göran Andersson




Företag som med stordrift profiterar på regeringens skadliga invandringspolitik är enbart ute efter pengar. Flyktingar och även ”flyktingar” hjälper man genom att se till att de kan bo kvar i sina hemländer.

 

 

 

 

 

Avoinen AB. Drivs av Paul Chami och har säte på Vasagatan 32 A i Skövde.

Bergmansgården Förvaltnings AB. Ordf. Per Emil Sköld. Bolaget driver hem för asylsökande och är ett ”expansivt” företag.

Camigra AB, Carl-Gustaf Leppäniemi.

Carewell Omsorg AB, David Daoud Malki

Caspian AB, Hassan Soleymanpur

Faroy AB, Pär Marcus Royson

Hemsö Fastigheter AB, ägs av Tredje AP-fonden, Styrelseordförande Pär Nuder.

Hewal Fastigheter AB, Delsbo, Dan Anders Brock Petersen

Hero Sverige AB. Vd Harry Mc Neil Falk. Systerbolag till norska Hero Norge AS som bedriver asylboenden över hela Norge.

Jokarjo AB. Bert Karlsson, asylbaron med ett stort antal anläggningar över hela Sverige.

Jägersbo AB. Mathias Persson. Bedriver asylanläggningar.

Kulthammar AB, Tullinge, Leif Ivan Karlsson

Le Filateli AB, Ahmad el Heich.

Nordic Camping & Resort. Tom Sibirzeff.

Nuvida AB. Tom Persson, 25 årig asylbaron med 100 anställda. Han driver asylboenden i Rämshyttan, Gylle, Grängesberg, Skinnagården. Tallmogården och har två boenden i Fredriksberg.

Polstjärnan i Sverige AB. Vd Karin Kristina Elisabet Boström. Företaget driver asylboenden i i Kisa, Laxå, Linköping, Norrköping, Sorsele, Sigtuna, Söderhamn, Tranås och Västerås.

Radan fastigheter, Jahangir Hejazi

Ströms slott AB. Vd Magnus Olsson. Driver två asylanläggningar, en i Ed och en i Färgelanda.

Västernorrland Utveckling & Omvårdnad AB, Christian Holmberg

Örnen Öland AB. Vd Michael Hedén.

 

 

Bojkotta följande personer (och deras musik, böcker, teatrar eller annat de får inkomster från) som mer eller mindre ofta uttalar sig mot invandringskritiska väljare:

 

Robert Aschberg, inkvisitör

Kjell Bergqvist, skådespelare

Magnus Betnér, pajas

Jason Michael Robinson Bosak Diakité, mera känd som Timbuktu, artist

Claudia Galli Concha, skådespelare

Malena Ernman, operasångerska

Viktor Frisk, bloggare

Jonas Gardell, författare

Bert Karlsson, asylbaron

Johan T Karlsson, alias Familjen, musiker

Helle Klein, ”präst

Ulf Lundell, författare, musiker

David Lagercrantz, författare

Zara Larsson, sångerska

Ingrid Lomfors, ”historiker”

Camilla Läckberg, författare

Johan Rheborg, komiker

Göran Rosenberg, propagandist

Henrik Schyffert, pajas

Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset, hyllad för att han ville döda Jimmie Åkesson

Niklas Strömstedt, musiker

Lina Thomsgård, föreläsare

Bojkotta följande idrottsmän (och deras företag) som mer eller mindre ofta uttalar sig mot invandringskritiska väljare:

Heidi Andersson, armbrytare

Jonas Claesson, bandyspelare

Christoffer Edlund, bandyspelare

Helena Ekholm, skidskytt

Björn Ferry, skidskytt

Peter Forsberg, F.d. ishockeyspelare

Jiloan Hamad, fotbollsspelare

Zlatan Ibrahimovic, Fotbollsspelaren

Carolina Klüft, friidrottare

Jörgen Kruth, thaiboxare

Gustav Larsson, cyklist

Eva Lund, curlingspelare

Anna Le Moine (f.d. Svärd), curlingspelare

Pär Mårts, ishockeytränare

Anette Norberg, f.d curlingspelare

Markus Näslund, ishockeyspelare

Jonas Olsson, fotbollsspelare

Staffan Olsson, handbollstränare

Mathias Ranégie, fotbollsspelare

Börje Salming, f.d ishockeyspelare och affärsman

Lotta Schelin, fotbollsspelare

Stefan Schwartz, f.d fotbollsspelare

Pia Sundhage, fotbollstränare

Niklas Sundström, f.d. ishockeyspelare

Per Svartvadet, f.d ishockeyspelare

Jonas Thern, f.d fotbollsspelare

Mattias Timander, f.d. ishockeyspelare

Ljubomir Vranjes, f.d handbollsspelare

Pontus Werbloom, fotbollsspelare

Jimmie Ölvestad  f.d. ishockeyspelare

 

 

    

 


 

 

Källa:  asylkaos

 

 

Av Anders Leander - 11 november 2015 19:04



Under den senaste veckan har flera invandrartäta förorter till Stockholm utsatts för kravaller och vandalism. De flesta av oss undrar säkert vart vårt land Sverige är på väg.



 

STOCKHOLM: Folk filmar fem bilar som brinner på Rinkebyplan i Stockholmsförorten Rinkeby på torsdagskvällen. Det är fjärde natten som upplopp präglar Stockholms förorter, famförallt västerutFoto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX



Vi har i Sverige har sedan 50- och 60-talet öppnat vårt land för 100 000-tals människor från andra länder som flytt från förtryck, arbetslöshet, krig och hungersnöd och fått en ny hemstad här. Sverige är ett av de länder som tagit emot flest flyktingar i hela världen. Idag växer det upp både andra och tredje generationens barn till invandrare i Sverige.

 

Under den gångna veckan har vi kunnat läsa om konsekvenserna av en alltför optimistisk och okontrollerad invandring till Sverige. Samhället håller på att tappa all kontroll över situationen. Vandaler och huliganer utsätter idag hela samhällssystemet för oerhörda påfrestningar som långsiktigt kommer att få mycket stora konsekvenser.

 

Jag känner som människa och politiker idag en stor sorg över det som händer. Jag tänker på alla de goda krafter inom politiken och föreningslivet som under alla år arbetat med att hjälpa till i integrationsarbetet till fördel för våra invandrare.

 

Under förra veckans kravaller raserades troligen merparten av detta arbete. Sverige ramlar tillbaka minst tio år i detta arbete. Jag undrar om det över huvud taget finns några ideella krafter och engagemang kvar att ännu en gång börja det mödosamma arbetet från början.

De personer som genomfört dessa kravaller och vandaliseringar förstår inte vilken skada deras så kallade fritidsaktiviteter har åstadkommit när det gäller att skapa förståelse och empati för andra människor och kulturer.

 

Jag har under mer än 40 år haft förmånen att genom mitt arbete resa runt i många länder runt om i världen. Jag har träffat människor inom nästan alla religioner och olika kulturer.

Jag har aldrig stött på några motsättningar eller konflikter under alla dessa år. Vi har mötts med ömsesidig respekt och vördnad för varandras olikheter, och sett möjligheter till samarbete trots våra olikheter.

 

Min undran är därför, varför ska jag nu inte kunna göra detta i mitt eget land? Som i så många andra fall när det gäller ungdomar, oavsett varifrån de kommer, så måste man kunna förvänta sig att föräldrarna tar ett stort ansvar för sina barn och vad de sysslar med. Det är en av grundbultarna i ett samhälle.

 

Det borde inte vara svårt då föräldrarna och framför allt pappan i familjer med invandrarbakgrund utgör en ännu större auktoritet jämfört med vanliga svenska pappor. Så är det i deras kultur. En annan grundbult är rättstaten Sverige. Vi kan aldrig acceptera att dessa vandaler sätter dagordningen med våld och vandalism och samtidigt också sätter rättsstaten Sverige ur spel.

 

Vart är Sverige på väg? Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen över situationen, med konsekvenser som är skrämmande. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka i Sverige. Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner liknande de som varit och är i Libanon, Irak och Nigeria med flera.

 

Tanken skrämmer, men vägen dit är kanske kortare än vi kan ana om inte dagens situation en gång för alla får sin lösning. Det är allas vårt ansvar att hitta lösningar.

Rättsstaten Sverige kan eller ska aldrig acceptera att detta beteende röner någon som helst framgång. Om så sker startar vi en lavin som vi aldrig kan stoppa.

 

 

Olle Engström (M)
ledamot i fullmäktige i Borås

 

 

 

Källa:   bt.se

Av Anders Leander - 11 november 2015 19:00


VAD HÅLLER VÅRA POLITIKER PÅ MED???



Det har varit alarmerande tyst om en stor skandal som den svenska militären vållade i Irak nyligen. Två militärflygplan stoppades i Irak med illegala vapen ombord. Flygplanen konfiskerades i flera dygn och skickades sedan tillbaka därifrån de kom.



 


Gammelmedia redovisade inte händelsen, enbart SVT kom med en kort notis:

Två militärflygplan som bland annat innehöll vapen till den svenska styrkan i norra Irak stoppades i veckan av irakisk militär. Detta enligt det irakiska försvarsdepartementet.

 

De två militärflygplanen som stoppades på Martyr Mohammad Alaa-flygbasen i Bagdad ska ha innehållit vapen och materiel som tillhör de svenska och kanadensiska styrkorna som arbetar i Kurdistan i norra Irak.

 

Vapnen och utrustningen ska ha stoppats då de inte fanns med på de inventarielistor som irakiska myndigheter fått, och som legat till grund för ett tillstånd att flyga vidare från Bagdad till norra Irak.

 

Den irakiska militären ska ha försökt konfiskera lasten, men besättningen ska ha vägrat att lämna över den.

Fick vända tillbaka

Efter förhandlingar fick dock flygplanen tillstånd att flyga tillbaka till Turkiet och Kuwait, där de kom ifrån, med lasten i behåll.

 

Försvarsmakten vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

– Vi kommenterar inte transporter till våra insatser, säger Philip Simon, presschef på Försvarsmakten till SVT Nyheter.”

 

Iranska Fars News Agency misstänker, att vapnen egentligen skulle levereras till ISIS. USA och dess allierade stödjer fortfarande den Islamska staten IS med vapen och pengar. Sverige är inte neutral utan har varit en hemlig NATO-medlem sedan början av 1950-talet.

Sverige har tidigare ertappats vid att ha gett stora pengar till terrorister i Syrien, som samarbetar med IS:

 

Kriget i Syrien har lett till massdöd, kaos och en närmast ofattbar flyktingkatastrof. Sverige säger sig verka för en politisk lösning, satsar på humanitär hjälp och välkomnar flyktingar. Men sanningen är att svenska biståndsmiljoner också går till syriska krafter som tillsammans med al-Qaidaterrorister mördar och driver människor på flykt.” skrev Proletären i ett mycket uppmärksammat reportage i mitten på september 2015.

 

Den svenska militärens roll i Afghanistan har också hamnat i blåsvädret. Alla dessa pengar borde läggas på upprustningen av försvaret hemma i Sverige och inte för att gå USA:s kriminella ärenden, som vållar ännu flera flyktingar.

 

 

 

Källa:   whitetv.se

Av Anders Leander - 10 november 2015 17:15



Statsminister Stefan Löfventar på sig dumstruten och kallar Moderaternas förslag om att avvisa många flyktingar vid den svenska gränsen för ”oreflekterat” och avfärdar det helt som en möjlig lösning.

 

 

Stefan Löfven                     Foto:  TT 

 

 

Det viktiga nu i en så här svår situation är att vi gör saker tillsammans i EU. Om alla ska hålla på med egna oplanerade lösningar får vi det etter värre, säger han.

Han kallar M:s förslag för ett ”oreflekterat förslag” vars konsekvenser är okända både för Sverige och andra EU-länder. Sådant här måste vi diskutera med andra och vi har inte hunnit prata med EU, säger Löfven.

M:s hårdare asylpolitik

I förslaget för en hårdare svensk asylpolitik som M lade fram under en presskonferens i måndags vill man att regeringen så snart som möjligt upprättar tillfälliga gränskontroller för att häva den akuta flyktingsituationen i Sverige. M vill också att man ska skicka tillbaka asylsökande till det EU-land från vilket de nått Sverige. Om de redan sökt asyl i något annat EU-land ska de skickas tillbaka dit.

 

I förslaget ingår också att snabba på proceduren för återvändande: bland annat ska ursprungsländerna kunna hotas med villkorat bistånd om de inte tar emot återvändare, svensk polis ska bli mer aktiva när det gäller att avvisa människor. Sverige bör också kompenseras med sänkt EU-avgift.

”Moderaterna har misstolkat asylrätten”

Centerpartiet har ställt sig tvekande inför Moderaternas förslag, men Sverigedemokraterna har välkomnat samtliga punkter. Inrikesminister Anders Ygeman har tidigare sagt att Moderaternas förslag, så som det är presenterat, inte är förenligt med asylrätten. Det är något som Carl Schlyter (MP), ordförande i riksdagens EU-nämnd, också sluter upp bakom.

 

Det är klart man kan ha tillfälliga gränskontroller, men man kan inte skicka tillbaka människor om de har sökt asyl, det är det Dublinförordningen säger. Men du har en av FN garanterad rätt att söka asyl. EU-komissionen borde skicka ett tolkningsmeddelande till alla länder som säger ”såhär får ni inte göra”. Som det är nu fattar många länder beslut som faktiskt är i strid med EU:s lagstifning.

Tar ej upp förslaget i EU

Stefan Löfven kommer i morgon och på torsdag att delta i två toppmöten på Malta som fokuserar på flyktingkrisen. Men han har varit tydligt med att han inte kommer att ta upp Moderaternas förslag, med hänvisning till att det rör sig om inrikespolitik. Ulrika Karlsson (M), ledamot i EU-nämnden, är kritisk till att Löfven inte vill gå in på Moderaternas förslag under samrådet i EU-nämnden.

 

Nu har Moderaterna levererat tre förslag för att möta denna flyktingkris och statsministern vill inte ens förhålla sig till dem och han har inte presenterat någonting. Det är dags för statsministern att visa ledarskap och presentera konkreta åtgärder för att lösa flyktingsituationen, säger hon.

Dublinförordningen

* En grundsten i EU:s gemensamma asylpolitik är den så kallade Dublinförordningen, som stipulerar att asyl ska sökas i det land i EU dit den asylsökande först anländer.

 

* Den som passerar en yttre gräns till EU utan uppehållstillstånd eller visum ska registreras om de påträffas i anslutning till passagen.

 

* De som söker asyl ska registreras i databasen Eurodac med sina fingeravtryck.

 

* Innan frågan om eventuell asyl prövas ska frågan om vilket land som ska handlägga ärendet avgöras. Då gäller ett antal kriterier som tillämpas i en viss rangordning:

 

1. Om den sökande har familj som beviljats skydd i ett annat land ska det landet avgöra en asylansökan.

 

2. Om den sökande har uppehållstillstånd eller visering i ett annat land ska det landet avgöra.

 

3. Om den sökande har fingeravtryck som samlats in i ett annat Dublinland ska det landet avgöra.

 

4. Om den sökande har besökt eller rest igenom ett annat Dublinland ska ärendet prövas där.

 

* Dublinförordningen gäller i de 28 iänderna i Europeiska unionen samt fyra länder som är ”associerade” med förordningen: Norge, Island, Schweiz och Liechtenstein.

 

* UNHCR och Europarådet har kritiserat Dublinförordningen särskilt när det gäller överförandet av asylsökande till länder som har en bristfällig hantering, som exempelvis Grekland.

 

* Tidigare har flera europeiska länder upphört med att skicka tillbaka flyktingar till Grekland eftersom de inte anser att mottagandet följer Europakonventionen.

 

* Principen har dock blivit allt mer överkörd på sistone då många nyanlända i stället väljer att registrera sig först när de kommer till det land där de önskar stanna, inte i det land i vilket de först anländer.

 



Källa: Migrationsverket,  TT   svt

 

 

 

Av Anders Leander - 10 november 2015 12:15



Falukorv och ägg hade den gamla tanten handlat men hade inte pengar att betala med. Det sliter i själen att höra sådant här, och detta händer i välfärdslandet Sverige.

 

 

 

 


Det var en fredag. Min fru och jag hade anledning att fira. Bubbel var inhandlat och jag stod i kön på ICA, med 1 kg färska havskräftor och ett... halvt kilo räkor. Kvällen var räddad. Och jag mådde oförskämt bra. Men där och då, fick jag en brutal insikt i hur det är att vara fattig pensionär i dagens ”rika” Sverige. Och den slog mig i ansiktet, med full kraft.

 

Framför mig i kön stod en äldre dam med varorna i sin rullator. Hon var liten och tunn. Tydligt märkt av ålder och ett långt arbetsliv.

 

-Nej, det blev för mycket” sa hon när kassörskan berättade vad inköpssumman blev. Nervöst bläddrade hon i sin slitna plånbok. ”Kan du ta bort falukorven?”.

 

-Kassörskan slog bort falukorven i kassan och berättade återigen vad den gamla damen skulle betala.

 

-Nej, du får nog ta bort äggen också”.

 

 

 

 

 

Hon tittade på kassörskan med stora och trötta ögon, precis som om hon besvärade genom att inte ha pengar tillräckligt för sina nödvändiga inköp. Det började krypa i kroppen på mig.

Inte en gång sa hon ”hej, hej”. Inte en gång bad hon om att få något utan att betala. Hon bara sjönk ihop och rotade i sin plånbok.

 

-Då klarade jag inte mer utan bad kassörskan slå in äggen och falukorven för sig.

 

Tog summan på mitt ICA-kort och gav den gamla damen varorna som kostade 53 kronor och åttio ören. Hon tittade på mig med tårar i ögonen och lät ett nästan ljudlöst ”tack” komma över läpparna. Jag betalade mina egna varor, betydligt dyrare, rafsade ner dem i en kasse och sprang ifatt damen. Mina ögon var också fuktiga vid det här laget.

 

Jag bad att få bjuda henne på en kopp kaffe och hon frågade varför. Efter att jag förklarat att jag arbetar med äldrefrågor på politisk basis och ville skriva om detta, tackade hon ja under förutsättning att jag inte skrev ut hennes namn.

 

-Jag skulle skämmas inför mina barn och barnbarn. De vet inte att jag har det så här knapert”.

 

Damen, som hette Anna, hade arbetat som undersköterska i mer än 45 år. Under några år hade hon arbetat i Afrika för Läkare utan gränser. Hennes man var död sedan flera år och den pension hon fick ut nu, var minimal. ”Det var ganska bra när vi kunde leva på två pensioner och hans tjänstepension, men nu är det inte lätt”. ”Jag skulle kunna tänka mig att flytta till en mindre lägenhet, men det är svårt att hitta en med lägre hyra”.

 

Hon fick inte fullt bostadstillägg eftersom hon äger sin bostad och dessutom har ett litet torp uppe i Värmland. ”Min man byggde det med sina egna händer, han var duktig”, sa hon. ”Jag kan inte förmå mig att sälja det och dessutom skulle jag inte få så mycket för ett litet torp mitt i mörka skogen”. Vi fortsatte att prata en stund och när vi skildes åt tog hon min ena hand, med båda sina. ”Du är en fin pojke” sa hon. ”Jag hinner nog inte få någon glädje av ert arbete, men lova mig att du fortsätter kämpa för oss fattiga pensionärer”.

 

På vägen hem tänkte jag på alla dessa tysta och ”snälla” pensionärer som får stå tillbaka i dagens besparingar och prioriteringar. De höjer inte sina röster och de är tacksamma för den lilla pension som blir över, efter skatt. Men de har betalat till pensionen under ett helt arbetsliv. De skulle ha det bra när de blev gamla. Det var ”kontraktet” med staten!

 

Hur kunde det bli så här? Hur fick vi ett samhälle där gamla betyder så lite? Hur fick vi ett samhälle där 90-åringar inte kan få plats på ett äldreboende? Där många som slutligen kommer till ett äldreboende är så skröpliga att de bara har månader kvar att leva.

 

Bubblet, havskräftorna och räkorna smakade bra. Men först efter att jag lovat mig själv att aldrig sluta att kämpa för de gamla i vårt land. Aldrig sluta att kämpa för den stora grupp av medborgare som betalar sin skatt, men utsätts för en daglig strukturell diskriminering.

Vill du hjälpa till? Du kan gilla sidan (inte bara denna artikel), dela artiklar, skriva artiklar och kommentarer, men framförallt delta i vårt arbete för en värdig ålderdom i Sverige.

 

Göran Dandelo
 


Källa:  spi

 

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards