Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under november 2015

Av Anders Leander - 21 november 2015 13:42Om de vore val idag. Skulle val resultatet se ut så här. Endast fyra partier kvar i riksdagen och Jimmie Åkesson som statsminister.

 

S får 6.38%
M får 7.61%
SD får 73.28%
C får 1.93%
V får 4.13%
MP får 1.69%
FP får 2.31%
KD får 2.66%


Antal röster 42759 st.. Och de går inte att rösta två gånger. 4 Partier skulle åka ut om de vore val idag nått sker i Sverige.

 

 

 

Vilka ämnen kommer att vara viktigast i valrörelsen?

 

Flyktingfrågan är högst upp på agendan i dagsläget. Migration, integration och det mångkulturella samhället är termer som vi dagligen möts av i media och i partipolitiska uttalanden.

 

Skolpolitiken är alltid en viktig fråga och kommer att vara det även detta val. Miljöfrågor har länge varit högt upp på den politiska listan, men har hamnat i kölvattnet av flyktingfrågan det senaste året.

 

Politiska utspel rörande vård och omsorg har tappat värde på den politiska spelplanen. Säkerhetspolitiken kommer att bli en viktig fråga under kommande valrörelse, dels landets försvarsinriktning där medlemskap i NATO är en stor fråga, dels inrikessäkerheten med ett ökat terrorhot.

 

 

Rösta du med:    Min röst i Valet 

 

 

 

VÄNTAR MED SPÄNNING PÅ VALET 2018Källa:   riksdagsval
ANNONS
Av Anders Leander - 21 november 2015 05:45


Ta inga fångar: Chefen för ryska regionen uppmanar tuffare hållning i kriget mot terrorn. Chefen för den ryska republiken Ingusjien reportrar i en offentlig debatt skulle vara onödig med specialtjänster om man helt enkelt tillåts att döda terrorister på plats.

 

 

  

 

 

Överhus parlamentsledamöter föreslår avbryta moratorium för dödsstraff för terrorister. Jag tror att vi kommer inte att behöva göra detta när vi ger speciella tjänster rätt att söka och neutralisera terrorister som hotar liv och våra medborgares säkerhet, egendom och infrastruktur i vårt land, oavsett var dessa terrorister hittas, "Yunus- Bek Yevkurov skrev på sin Instagram sida. "Alla terrorister måste falla inom ramen för" tar inga fångar "regel", tillade han.

LÄS MER: Inga planer på att återvända dödsstraff för terrorism - ryska lagstiftare

 
Kommentaren kom efter vice ordförande i Rysslands federationsrådet, Frants Klintsevich föreslog att senatorer föra tillbaka dödsstraffet i Ryssland på grund av det ökade hotet terrorism. Nya utmaningar har uppstått sedan Ryssland startade sin verksamhet mot islamisk stat i Syrien.

Tidigare denna månad, lägre hus MPs sade Ryssland bör avbryta moratorium för dödsstraffet efter den federala säkerhetstjänsten bekräftade den dödligaste flygolycka i modern rysk historia - besegra av A231 trålen i Sinai - orsakades av en bomb.

Ryssland införde ett moratorium för dödsstraffet 1999 då det ansöker om medlemskap i Europarådet. Konstitutionen fortfarande tillåter dödsstraff för särskilt allvarliga brott och efter en fällande dom har avkunnats av en jury domstol.
 
 
 


Ryska lagstiftare och högsta brottsbekämpande myndigheter har vid flera tillfällen föreslagit att lyfta moratoriet för dömda terrorister, pedofiler och personer som involverar barn i illegal droganvändning. Det har också förekommit samtal att tillämpa dödsstraffet i storskaliga korruptionsfall. Alla dessa initiativ har avvisats.

Enligt en opinionsundersökning i april, skulle 60 procent av ryska medborgare inte motsätter sig att ett återinförande av dödsstraffet. Detta är något lägre än förra årets 66 procent och betydligt mindre än 80 procent under 2001.
 
 
 
Källa:    RT 
 
 
ANNONS
Av Anders Leander - 20 november 2015 20:59Den 13 november 2015 slog terrorn till. Denna gången mot Paris. 129 personer dog direkt och uppemot 500 blev skadade. Islamska staten tog på sig dådet. Plötsligt hamnar fokus på Säpos arbete. Vad har vi för skydd i Sverige mot denna terror?

 

 
 

Polismannen Göran Larsson målar upp en mörk bild av ett Säpo som tappat kontrollen. När Nina Drakfors ringer till Säpo, visar det sig att de inte kan göra något åt IS-terroristernas framfart. Även om vi får in en film med en man som håller ett avhugget huvud, så kan vi inte bevisa att det är han som gjort det, säger Maria Vamling på Säpo. 

 

 Av Anders Leander - 20 november 2015 18:00Av allt att döma kan svenska flygstyrkor inte hjälpa Frankrike mot IS. Sveriges Radio meddelar att svenska flygplan Jas Gripen saknar vapen, och deras piloter saknar träning och erfarenhet.

 

 

 

© Foto: Saab AB / Stefan Kalm 

 

Håkan Edström från Försvarshögskolan berättar att svenska piloter under träning inte brukar fokusera på attacker mot marken. Vapen- och erfarenhetsbristen är inte den enda orsaken till att Sverige håller sig borta från kampen.

 

Militärexpert Stefan Ring påpekar för Sveriges Radio att Sveriges styrkor för närvarande försöker att klara de ökade kraven på incidentberedskap med anledning av Rysslands flygningar över Östersjön.

 

För en månad sedan offentliggjorde Sveriges flygvapen uppgifterna om vilka länder som oftast kränker det svenska luftrummet. USA toppar listan. Man betonar dock att det är Rysslands övningar över Östersjön som är oroande. Ryska övningar uppfattas av svenska experter som ett allvarligt hot.


Emellertid befinner sig cirka 120 IS-medlemmar i landet, enligt Säpo. Sedan den 30 september genomför ryska flygplan en flyginsats mot IS i Syrien och stödjer den syriska arméns markoperation. Sedan den 17 november deltar även 25 strategiska flygplan (Tu-22M3, Tu-160, Tu-95MS) samt åtta bombplan Su-34 i insatsen.
Källa:   sputnik

 

 

Av Anders Leander - 20 november 2015 16:30Gerillamän vid terroristgrupperingen Islamiska staten har spritt ut en video med hotelserna att spränga Vita huset i USA, uppger tevekanalen Fox News.


 

   

© Fotolia/ Andreykr

 

 Vi har fått tag i fragment av en IS-propagandavideo, på vilken två okända män hotar USA. Man påstår att Frankrike blev det första medan Washington följer näst, uppgav programledaren. Enligt henne beslöt sig tevekanalen att enbart visa ett urklipp ur videon.

 

Bilden visar en skäggig man med automatkarbin, som utropar hotelser mot USA och hotar bland annat spränga Vita huset. Enligt tevekanalen gjordes den engelska översättningen av texten av amerikanska orientalister.

 

Enligt tevekanalen är man också i färd med att granska videons autenticitet.

 Källa:    sputnik

 

 

 

ISIS · USA · Varning
Av Anders Leander - 20 november 2015 09:30Nu har jag postat ett viktigt meddelande till statsminister Stefan Löfven (S), jag vill ha en ursäkt från honom och jag betackar mig för att dras över samma kam vad gäller hans och hans partis naivitet.

 

 

   

 

 

Jag liksom många av er govänner har blivit så himla nedsmetade med så många fula epitet, och det för att vi i tal och skrift haft och har den ”dåliga” smaken att vi varnat för islamiseringen av vårt land, vi har varnat för följderna av en ohämmad invandring där de flesta får tillträde till vårt land utan att det är nädvändigt att veta vem som kom.

 

Politiker med makt har å det grövsta missbrukat förtroendet att styra landet då man inte har svenska medborgares bästa för ögonen hela tiden, svenska folkets säkerhet har man länge nog äventyrat.

 

DET ÄR NOG NU! 

Hej Stefan!

Du har idag haft presskonferens där du idiotförklarade hela svenska folket då du gav sken av att vi i Sverige har varit naiva, vad beträffar vår hotfulla islamiska verklighet.

 

Jag vill undantas från ditt ”VI”, jag liksom många med mig har vetat om, varnat i tal och skrift om det islamska hotet men har då från bland annat dig blivit kallade för mycket fula ord, vi har blivit kallade för rasister, fascister och till och med för nazister.

 

Jag kräver en ursäkt från dig åt alla oss som du idag drog över samma kam som din och ditt partis naivitet, jag kräver även en ursäkt för allt fult som du och dina partikamrater kallat oss för.Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
Malmö

 

 

 

Källa:       pettersson

 

 

 

"Nu ska ju inte Löfven ensam bära skulden för hur vårt land blivit. Det har varit en process som alliansen med Reinfeldt i spetsen startade för tio år sedan. Men beskyll inte oss för att ha varit naiva. Den skulden står sjuklövern och deras väljare för!"

 

 

Bild:   Jennifer Black  

 

 

 

 

Av Anders Leander - 19 november 2015 23:00En anonym polis tycker att vi alla ska hålla oss borta från city dom närmaste 4-5 dagarna då hotbilden är mycket större än vad dom får gå ut offentligt med. Det är tydligen fler terrorister än vad dom offentliggjort i media, bestämt närmare ett 20 tal.

 

 

   

 

 


GASATTACK MOT TUNNELBANAN?

 

Nu börjar det läcka ut vad killen som Sverige jagar nu vill göra! Hans planer är förmodligen att sätta in stridsgas i tunnelbanan, där av så mycket extra vakter och poliser just nu i tunnelbanan.

 

Enligt uppgifter är den misstänkte Daesh terroristen Mutar Muthanna Majid gripen men inte ensam i Sverige. Enligt flera oberoende källor inom polisen, säger att misstankarna om förberedelse av terrordåd omfattar ett tiotal allierade i Sverige, som tagit sig hit på olika sätt.

 

Statsminister Stefan Löfven fick en fråga om saken under sin pressträff på torsdags eftermiddagen om terroristerna har kemiska vapen? men vägrar att svara på frågan om TERRORHOTET MOT SVERIGE.

 


Den misstänkte IS-terroristen Mutar Muthanna Majid och åtta andra personer ska ha gripits på ett av Migrationsverkets asylboenden i Västerbotten – hur den 25-årige krigstränade irakiske mannen har hamnat på ett asylboende är det ännu ingen som kan svara på.

 

Ni får tackla den här informationen och göra som ni vill, men det är i alla fall en större hotbild än vad som visats på nyheterna och i media.

 

 


Uppdatering: 2015.11.19


 Säkerhetspolisen och Polisen har gripit den efterlyste IS-terroristen Mutar Muthanna Majid på ett asylboende i Boliden i Västerbotten – obekräftade uppgifter hävdar också att ytterligare nio personer ska ha gripits samtidigt på det aktuella asylboendet. misstänkta för terrorbrott.

 

 

Mutar Muthanna Majid 

 

 

Ibland hittar även en blind höna ett korn!

 

 

 

Av Anders Leander - 19 november 2015 18:00De kör detta race, gränskontrollen är en dimridå för att hinna köra svenska samhället ännu mer under isen innan folket hinner förstå att man lurats ännu en gång, för vilken gång i ordningen.

 

När sedan folket börjar morra tydligare igen, så kommer man med säkerhet att uppfinna något nytt som lugnar folket, för att kunna köra vidare och helst ÖKA takten i invällandet.


 

   

 

PK jobbar intensivt vidare på att helhjärtat förstöra svenska samhället, det är då säkert. När börjar då en annan typ av flyktingvåg? Den där den inhemska befolkningen på allvar börjar fly från Sverige?


Trots terrorhotet  står Sveriges gränser vidöppna.


Medan Säkerhetspolischefen Anders Thornberg och inrikesministern Anders Ygeman håller presskonferenser och lovar att svenskarna inte behöver vara oroliga, står Sveriges gränser vidöppna för terrorister. Att polisen skulle ha kontroll över vilka som kommer in i landet är en ren lögn. Hugade terrorister kan bara säga att de ska söka asyl och slipper därmed visa id-handlingar för gränspolisen.

 

 

 

 


Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra besökte i dag gränspolisen vid Öresundsbron. Efteråt sa hon till medierna: ”Poliserna berättade för mig att de möter väldigt stor förståelse från allmänheten för att det är bra och viktigt att vi har extra koll på vilka som rör sig över våra gränser.”


Men antingen blev Kinberg Batra lurad, eller så valde hon medvetet att bara berätta en liten del av sanningen. Sanningen är nämligen att de allra flesta utlänningar som kommer hit via Öresundsbron inte kontrolleras utan lämmeltåget in i sverige fortsätter som förut.Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se