Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 7 november 2015

Polisläcka: Asylhanteringen har kollapsat - de facto fri invandring till Sverige

Av Anders Leander - 7 november 2015 16:00



"Slutsatsen bör bli att migrationshanteringen havererar nästa vecka.
Resultatet blir en av tre möjliga utfall.

 

 

Rättsväsendet klarar inte längre av att upprätthålla de svenska utlänningslagarna.

 


3. Invandringen släpps helt ultraliberalt fri och vem som helst släpps in i landet och kan de facto stanna så länge de kan ordna uppehålle (kåkstad ala romerna) och försörjning.
1. eller 2. är omöjliga då man har målat in sig i ett hörn med humanitär stormakt och öppna hjärtan och samarbetar inte med rasister.


Då det helt enkelt saknas infrastruktur att hantera dessa strömmar blir resultatet därmed 3. Det är åtminstone min hypotes. Det finns oavsett inte polis, tull och militär nog att hålla gränsen och det finns inte polis nog att genomföra 10 000-tals avvisningar om man upphäver möjligheten till TUT eller PUT." - Cornucopia 2015-10-03Schibsted/SvD presenterar läckta rapporter från polisens Nationella operativa avdelning (NOA), där man konstaterar att utlänningskontrollen kollapsat för polisen.

 

Därmed är nu invandringen till Sverige de facto ultraliberalt fri och vem som helst kan komma hit och stanna här utan risk att skickas ut ur landet. Situationen jag befarade skulle inträffa har alltså skett - statens våldsmonopol kan inte längre upprättahålla svensk lag och per definition är kollapsen alltså här.

Tittar man på citatet ovan så höll det alltså lite mer än den prognosticerade veckan. Fast det kan också bero på hur lång tid det tog innan polisens hemligstämplade rapporter läckte ut.

Inflikning: En del tror att jag slår mig för bröstet över att ha rätt, respektive pekar finger på mig när jag har fel. Men jag har aldrig någon ambition att ha rätt - jag varnar för potentiella mer eller mindre allvarliga problem, som jag hoppas att man genom att höja medvetenheten och varna för kan göra till mindre problem, rent av på marginalen hindra helt, åtminstone de individuellt personliga konsekvenserna - utan kunskap om problem kan man inte hindra dem från att bli allvarliga. Min ambition är alltså att ha fel i allt jag skriver. Då är jag nöjd, oavsett om det handlar om peak oil och energikris, börskrascher, klimatförändringar, bostadsbubblan, skuldbubblan, krisberedskap, försvar, Ryssland, terrorism eller att Sverigedemokraterna går framåt i opinionen och riskerar få faktiskt makt framöver, vilket vore katastrofalt för Sverige på så många plan.

Ett intressant citat från SvD är nedanstående som visar att svensk lag inte längre kan upprätthållas och polisen kan alltså inte ta hand om och avvisa de som saknar skäl  eller tillstånd att upprätthålla sig i landet:

"Promemoriorna från Stockholmsregionen till Nationella operativa avdelningen pekar tydligt på flaskhalsarna i utlänningskontrollen. När det kommer migranter i hundratal till huvudstaden kan polis i fält bara bedriva kontroll på mellan 25 och 50. Gränspolisen kan bara hantera 8 till 10 per dygn. Om Migrationsverkets förvar är fullt släpps migranterna."

Svenskt rättsväsende är uppbyggt utifrån att alla är laglydiga och att avvikelser är små och tillfälliga. Nu har vi massiva avvikelser, som inte är tillfälliga. Då räcker det inte att gränspolisen kan hantera 8 - 10 personer per dygn. Då släpps migranter fria när Migrationsverkets förvar är fulla.

I praktiken har den ultraliberala drömmen om helt fri invandring till Sverige därmed uppfyllts. Det går inte heller att stoppa situationen, ens om vi försökte, då polisen helt enkelt inte har kapacitet för detta. Vi får på sikt (om det inte redan skett) 100 000-tals papperslösa, som slipper betala skatt då de inte har några personnummer och inte kan straffas, och kan utföra en helt svart ultraliberal ekonomi där det kostar 79:- SEK att tvätta bilen för hand eller 99:- SEK att klippa sig.

Dock haltar det ultraliberala på att papperslösa ska få gratis sjukvård och skola, betalade av personerna med personnummer. Tar man mot förmodan bort gratis välfärd för papperslösa är den ultraliberala drömmen besannad.


Det finns dock ett antal potentiella problem här. Den svarta ekonomin kommer kannibalisera den vita ekonomin, men inga åtgärder från Skatteverket kan sättas in då papperslösa i praktiken inte kan straffas - vilka tillgångar ska Kronofogden ta i beslag - och oavsett klarar inte polisen av att kasta ut dem ur landet.

Ett annat problem är att asylsökande får vaccinationer om de tas in i Migrationsverkets system. Vi har en potentiell mycket allvarlig situation där den största gruppen asylsökande (de grupper som inte söker asyl är okänt) kommer från Afghanistan (ej Syrien), där polio (barnförlamning) är endemiskt.

Svenska barn vaccineras inte längre mot polio. Svenska barn vaccineras inte heller längre mot tuberkolos, vilket är mycket utbrett i framför allt Afrika och Asien (största grupperna asylsökande är från just Asien (Afghanistan) och Afrika (Eritrea, Somalia, mfl). Räkna ut resten själv.

Detta tål att grävas i, och det finns alltså ett potentiellt problem här när 10 000-tals papperslösa kommer röra sig fritt i det svenska samhället. Men det blir billigt att klippa håret och tvätta bilen...


Nu återstår att se vilken samhällsinstitution som kollapsar härnäst, och likt polisen inte kan utföra lagstadgad verksamhet längre.


Enligt uppgift har t ex avlopp nu havererat i Hedemora kommun och spiller ut, då avlopp vid  minst en asylanläggning inte är dimensionerade för volymerna och permanent belastning. Migrationsverket rycker på axlarna och säger att det är kommunens VA-verks problem. Bara att hosta upp miljonerna och bygga ut för kommunen. (Lokalt ska det bli mkt intressant att se hur avloppet klarar av en hastig ökning av befolkningen med 30% när Smälteryd tas i bruk - dessutom befolkning som inte åker till jobbet - avloppet renas idag och släpps ut i Kungsbacka kommuns vattentäkt...)


Relaterat samarbetar nu Miljöpartiet och Socialdemokraterna med Sverigedemokraterna i Sunne kommun och köper upp anläggningen Selma Lagerlöf för att förvandla till kommunhus istället för en asylanläggning för 620 asylsökande.


Sveriges i princip nordligaste bebodda utpost, Riksgränsen på Malmbanan mellan Kiruna och Narvik, ska nu ta emot 600 asylsökande och närliggande Björkliden 150. Detta är på en högt belägen plats norr om Alaskas nordspets, där midvintermörkret kommer vara kompakt och temperaturen ... ganska kall. Turistsäsongen existerar av förklarliga skäl inte i december och januari, utan börjar först i februari. Flyktingarnas tröst får bli att det faktiskt går tåg därifrån.

Och på något varmare Revingehed utanför P 7 Södra Skånska Regementet, ska nu tält sättas upp för att hantera några timmars asylsökande, specifikt 375 personer. De senaste sju dagarna kom det 9 329 asylsökande och ett okänt antal personer som inte sökt asyl eller som Migrationsverket helt enkelt inte hunnit skriva in. Största gruppen om 2 951 personer var från Afghanistan, ej Syrien, och 2 362 var sk ensamkommande flyktingbarn.

Myndigheterna tror fortfarande att alla dessa lösningar är tillfälliga, men det kommer med all sannolikhet inte dyka upp några permanenta lösningar, utan det som idag är tillfälligt kommer gälla tills vidare. Antagligen insåg (mp), (s) och (sd) i Sunne det och det var därför det blev bråttom att skaffa ett nytt kommunhus. 

Tillägg: Sverigedemokraterna ÄR ett rasistiskt parti med rasistiska formuleringar och rasistisk åtskillnad på folkslag i sina texter. De som tjatar om att SD varnat för "detta" missar att SD varnade för "massinvandringen" redan när asylinvandringen låg på 10-20% av dagens nivåer och något 10 000-tal om året, mot höstens prognos om 150 000. Så nej, de ansåg redan att 10-20000 inte gick att hantera.




Källa:    cornucopia

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards