Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 7 november 2015

Ryska Jamming System släcker ner alla NATO elektroniska system i hela Syrien

Av Anders Leander - 7 november 2015 13:00Nato klagar över att Ryssland på ett effektivt sätt har släckt ner deras elektronik i Syrien, i en radie av 600 km i diameter. Ryska Secret Weapon Deployed i Syrien Tekniken i fråga förefaller liknar Kret Richag-AV-system, även om det fungerar som synes i en större skala. En taktisk version av detta system presenterades för journalister i april 2015.

 

 

 

 

 

 


"Den Richag-AV-system, monterat på Mi-8MTPR1 (en variant av Mi-8MTB5-1 helikopter) sägs ha ingen global motsvarande. Dess elektroniska motåtgärder systemet är utformat för att störa radar, ekolod och andra detekteringssystem i målen för att försvara flygplan, helikoptrar, drönare, mark och sjöstridskrafter mot luft-luft och surface-to-luftvärnssystem inom en radie på flera hundra kilometer.

 

Den kan monteras på enheter från någon del av de väpnade styrkorna, inbegripet helikoptrar och flygplan, samt mark- och fartygsbaserade krafter. Den Mi8-MTPR1-baserade Richag-AV-plattform, med hjälp av multi-beam antenner med DRFM teknik, är utformad för att aktivt sylt och därmed "blinda" radarsystem för att försvara sig mot radioelektroniska styrda vapensystem.

 

I en stridssituation, skulle systemet fungera som en del av en flyg chocks attack grupp, som syftar till att bryta igenom nästan alla försvarssystem bländande allt fram till och med den amerikanska MIM-104 'Patriot' missil system anti-flygplan. "Nato överbefälhavare och US Air Force General Philip Breedlove troligen talar om denna nya Kret systemet när han talade till German Marshall Fund måndagen 28 september Här Breedlove hade varnat att Ryssland var att skapa en "A2 / AD bubbla" över den syriska kusten och östra Medelhavet.

 

A2 / AD är en förkortning för anti-access och i området förnekelse. Breedlove påpekade att Ryssland redan har etablerat sådana bubblor över Östersjön vid den ryska enklaven Kaliningrad, och även över Krim och Svarta havet.

 

"Den amerikanska jagaren USS Donald Cook, utrustade med Tomahawk kryssningsmissiler in de neutrala vatten i Svarta havet den 10 april var 2014. Syftet en demonstration av kraft och hot i samband med placeringen av Ryssland i Ukraina och Krim. Utseendet av amerikanska krigsfartyg i dessa vatten är i strid med Montreux konventionen om arten och varaktigheten av vistelsen i Svarta havet med de militära fartyg i länder som inte tvättas av detta hav.

 

Som svar skickade Ryssland ett obeväpnadt bombplan Su 24 att flyga runt om USA jagare. Men experter säger att detta plan var utrustad med den senaste ryska elektronisk krigföring komplex. Enligt denna version, Aegis såg på avstånd den annalkande flygplan och lät larm. Allt gick normalt, och de amerikanska radar beräknade hastigheten på den annalkande målet. Men plötsligt blev alla skärmar tomma.

 

Aegis fungerade inte längre, och raketerna kunde inte få riktig information. Samtidigt Su-24 flög över dessa jagare, gjorde flygturen till en tur och en simulerade missil attack mot målet. De återvände och upprepade manövern 12 gånger.

 

 

"Medan Rysslands uttalade mål att flytta in i Syrien är att bekämpa den islamiska staten, anser Natos högsta befälhavare Rysslands nya närvaro omfattar första bitar av en invecklad skikt av defensiva system installerade för att hindra USA och gemensamma insatser i regionen. "Som vi ser det mycket kapabel luftförsvar [system] börjar dyka upp i Syrien, vi är lite orolig annan A2 / AD bubbla skapas i östra Medelhavet", säger Breedlove.

 

Under de tidiga stadierna av krig, kunde A2 / AD ha en vallgrav runt ett slott, eller spikar grävde i marken-något för att hålla fienden från en viss våg av territoriet. I den 21: a århundradet, dock är A2 / AD en kombination av system som surface-to-air missilbatterier och anti-ship missiler utplacerade för att förhindra krafter från att komma in eller gå igenom ett visst område-från land, i luften eller havet. Enligt Breedlove, skulle ett införandet av en A2 / AD bubbla i Syrien vara Rysslands tredje förnekelse zonen runt om i Europa.

 

Den första och äldsta, var i Baltikum där den ryska flottbasen i Kaliningrad har robusta luftvärns kapacitet. Den andra zonen -originating från Krim - täcker Svarta havet. "Ryssland har utvecklat en mycket stark A2 / AD kapacitet i Svarta havet", säger Breedlove. "I huvudsak deras [anti-ship] kryssningsmissiler sträcker sig hela Svarta havet, och deras luftvärnsmissiler sträcker sig omkring 40 till 50 procent av Svarta havet.

 

"Dessutom hade den ryska militären som en demonstration av deras förmåga att blinda även sofistikerade Aegis infasade av radar, som är en del av utrustningen i moderna amerikanska kryssare och jagare. Denna incident kom under Krim krisen våren 2014, när USA skickade en jagare i Svarta havet. Detta fartyg har upprepade gånger haft en rysk Sukhoi-24 stridsflygplan, som kunde lamslå radar vägledning system för fartyget.

 

 

 

Källa:    younewswire 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingvar Svensson

19 maj 2016 14:40

Herr Putin har nog så han kan släcka hela europa om han vill. Usa och europa ska inte underskatta President Putin. Jag tror personligen att Putin är världens starkaste man nu. Han slår ut både Usa och Nato i ett nafs!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Måndag 28 jan 14:45

DEBATT. Skattetrycket är enormt på den enskilda medborgaren i Sverige. 76% av ditt arbete går åt för att betala alla skatter och det är vi som är grunden för “välfärdssamhället”.       Jan Norberg och Bo Persson – Mont...

Av Anders Leander - Söndag 27 jan 10:45


    Norsk torsk skickas till Kina - kommer tillbaka fylld med vatten och kemikalier! Norsk torsk importeras till Kina, där tillsätts vatten för att öka vikten på fisken och inte nog med det. Man tillför även kemikalier som får dålig fisk att...

Av Anders Leander - Söndag 27 jan 08:15

  Alla vita sträck på himlen är flygplan som släpper ut aerosol för att förgifta oss. Det ni ser är inte avgaser från motorerna! Titta själva en dag då det är en klar och fin himmel, alla dessa långa vita sträck på himlen är stora passage...

Av Anders Leander - Lördag 26 jan 17:15

    Muammar Gaddafi Libyens fd ledare spenderade 63 miljarder dollar för att bygga en stor flod med vatten han upptäckte under Sahara.   Han ledde därifrån vatten till andra länder och skapade odlingsbar mark i Sahara och välfärden i Libyen....

Av Anders Leander - Lördag 26 jan 16:00


Berömd vetenskapsman, Obianuju Ekeocha, hävdar att Bill Gates finansierar en "befolkningskontroll" program i Afrika.       Ekeocha, en biomedicinsk vetenskapsman som för närvarande bor i England, berättade BBC att hon tror att Bill och...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

43 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se