Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2015

Fångad ISIS Ledare gör ett skrämmande erkännande om Barack Obama

Av Anders Leander - 8 oktober 2015 13:00Fångad ISIS ledare Yousef al-Salafi har erkänt att den islamiska staten finansieras av den amerikanska regeringen. Amerika har varit misstänksamma mot Obamas administration förräderi utan konkreta bevis - förrän nu.

 

 

 

 

 


Vad finns det att säga? Inget av detta är nytt, men tusentals amerikaner kommer att titta på videon nedan i chock och misstro. Därefter kommer de att fortsätta att göra vad de gör bäst ... ingenting. För några veckor sedan, var ett inlägg med titeln Obama inleder Armageddon till Amerika, under förutsättning att en lista över de 45 mål i Sovjetunionen för att åstadkomma den fullständiga förstörelsen av USA.

 

Listan publicerades 1958 under det kalla kriget. Efter att ha tittat på posten för hela 30 sekunder, kan läsaren räkna de mål som är markerade i ljust rött, och bör ta notis om att Obama och hans band har åstadkommit omkring 30 av de 45 målen.

 
Ingenting. En ny undersökning visade 1/3 av amerikanerna stöder en militärkupp av Obamas administration, så klart vet många amerikaner att Obama är en dålig skådespelare, men alla vill att någon annan hantera det. Amerikanerna har blivit så självupptagna, småaktiga och oinformerad, att de inte har någon aning om att pipan av Obamas stora regering håller siktet på dem.
 
Hur många gånger behöver det sägas innan den sovande jätten vaknar? Obama spelar inte för laget, miljoner måste dö innan människor blir villiga att vidta åtgärder? En tidigare Federal åklagare har sagt att lagligt sett finns det ingen debatt: Obama och De i kongressens är skyldiga till förräderi.
 
 
 
 
 
 
Al-Salafi's vittnesmål till pakistanska tjänstemän är mycket oroväckande för Obama och hans dolda agenda för att stödja ISIS och destabiliseringen av Mellanöstern och Europa. Det amerikanska banksystemet har tillåtits att filtrera medel till ISIS under ett vakande öga av Obama-administrationen.
 
Amerikanska regering har resurser för att spåra och registrera alla telefonsamtal och e-post i Amerika varje dag. Amerika kan frysa miljarder dollar som tillhör terrorist länder på ett ögonblicks varsel. Den verkliga frågan är inte "om kongressen kommer att göra det." Vi vet redan att de kommer att göra något. Boehner och McConnell är slut för länge sedan. Den verkliga frågan är, "hur gör det amerikanska folket för att ta tillbaka sin regering innan Obama lyckas förstöra hela Amerika." 
 
 
 
 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se