Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 12 juli 2015

Står polis och åklagare på brottslingarnas sida?

Av Anders Leander - 12 juli 2015 08:20Vilken oerhörd flathet som allt mer breder ut sig i vårt SVENSKAsamhälle.
Man är på jobbet och ingriper mot klientel som trakasserar kunderna. Blir slagen i huvudet och jagar ikapp kvinnan som då försöker hugga mig i halsen med en penna. Avvärjer detta angrepp och blir då biten i handleden. Jag brottar ner denna rasande hysteriska KVINNA på marken.

 

 

 Ett större antal av hennes ”kompisar” kommer då till hennes undsättning för att frita henne. Mycket hotfull stämning. Ett antal kollegor till mig och några kunder kommer snabbt till undsättning och männen lämnar snabbt parkeringen i bil som vi säkrar regnumret på.

 

Polis lyckas tillslut masa sig till platsen (35 min kl 17,00 i ett samhälle med över 20 000 invånare). De griper kvinnan och säkrar hennes identitet. Polisen råder mig att uppsöka läkare för att se öve och dokumentera skadan. Gör så.

 

Får efter några veckor brev från Polisen som lagt ner ärendet då de har svårt att nå ngt utredningsresultat. Kontaktar då Ove ”Kling o Klang” Svensson vid polisen i Stenungsund som är utredande polis i detta ärende. Undrar på vilket sätt det är svårt att nå utredningsresultat då kvinnan blev gripen av polis, identiteten fastställd, vittnen finns och min skada är nogrant dokumenterad på vårdcentralen?

 

Får tillslut svaret att största anledningen är att kvinnan blev frisläppt av åklagare i väntan på UTREDNING och att det är svårt att hitta henne igen då hon saknar bostad i Sverige. Begär då att få ärendet prövat av åklagare.

 

Har nu fått brev av åklagare Eva Johnsson i Uddevalla där hon skriver att hon instämmer i polisens beslut. Ringer upp henne. Får då till svar att ”man måste höra båda parter och att det är svårt då man inte HITTAR kvinnan.”Denna KVINNA som åklagare tappade bort.

 

Slutsatsen är alltså att trots att jag ser till att kvinnan blir gripen av Polis, dokumenterar MINA skador och vittnen finns hjälper inte det då åklagare och Polis förstör allt jag serverat åt dem.

 

Saknar man bostad i Sverige så är det fritt fram att bete sig hur jävla illa som helst.
Har idag varit i KONTAKT med advokat som hjälper till med att begära överprövning av åklagarens beslut.

 

Finns det fortfarande någon i Sverige som tycker att det är viktigt att vi är lika inför lagen oavsett om vi har bostad eller inte och att det är viktigt att kriminella blir lagförda så får ni gärna gilla och dela detta inlägg.

 

Håkan Larsson

 

 

 

Källa:   Pettersson´s Blogg

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se