Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under juni 2015

Av Anders Leander - 21 juni 2015 06:00



Sverigedemokraterna går kraftigt framåt i de senaste opinionsundersökningarna. Novus ger 18.0%, YouGov 20.1% och senast Sentio 22.1% I Sentios undersökning är man nu bara 1.9 procentenheter från att vara största parti då (s) får 23.9% och (m) 23.8%

 
 
  
 
 
Samtidigt ska man komma ihåg att Sverigedemokrater inte vågar svara på opinionsundersökningar i samma utsträckning som speciellt Miljöpartister. Av den anledningen blev partiets valresultat i hsötas högre än den högsta opinionsundersökningen, så i realiteten kan partiet redan ligga uppåt 24%.
 
 Min egen bedömning har tidigare varit att man till valet 2018 skulle nå någonstans i intervallet 18% - 22%, men om de kan fortsätta surfa på den rådande trenden ska vi istället prata om 28% - 32%. Och allt de behöver göra är att hålla käften. Något mediautrymme att tala om får man inte, utan det räcker bevisligen att övriga partier uttalar sig i media för att (sd) ska rusa i opinionen.
 
Senast lade nu alliansen ner sina röster för att stödja regeringens budget, och decembersveket DÖ är därmed en realitet. Vilket kommer fortsätta ge (sd) röster.

Chockdoktrinen/Reinfeldtprincipen gör dock att den enda konsekvensen (sd):s framgångar i opinionen får är att övriga partier kommer öka invandringen på alla sätt de kan.
 
Nu använder både Sentio och YouGov sk självrekryterade paneler, dit man anmäler sig frivilligt och svarar online. Därmed kan (sd):are, som är rädda för falska opinionsundersökningar där vänsterextremister letar folk att trakassera, vara säkrare i att våga svara. Men det gällde även inför riksdagsvalet i höstas, där (sd) alltså fick mer än även dessa opinionsundersökningars röster.
 
Frågan blir nu när partiet passerar antingen (m) eller (s) i en första opinionsundersökning, och därefter när de blir största parti i opinionen. 
 
 
 
Källa:    cornucopia
 
 
 

Av Anders Leander - 20 juni 2015 20:26



Dagen kan komma då en stor del av européer kommer att gömma sig från religiösa fanatiker i Ryssland och be detta väldiga land om hjälp.




  


  


Det är fullkomligt möjligt ens i den nära framtiden att kristna och icke-troende kommer att fly från islamiska fanatiker i länder, där gator kommer att brinna och minnesmärken att skövlas. Detta har redan skett i Irak och Syrien.


Kasuka understryker att det var västerländska ledare som planlade ”den nya vandringstiden”. Planen går ut på att försätta världen i våld och kaos för att i fortsättningen kunna dra åt skruvarna och introducera hittills oskådade totalitära fasoner såsom allmän videobevakning, spaning och avlyssning eller rentav förse ens undersåtar med mikrochips.


Naturligtvis görs detta ”i lagens och ordningens namn”, ironiserar han. Journalisten hoppas dock att detta manus trots allt kan förebyggas. Mängden flyktingar kan reduceras genom att ge avslag till invandrare som har dokument i olika namn och sända dem tillbaka eller helst till landet som är ansvarigt för ödeläggelsen av deras hemland, det vill säga USA. Dessa problem hör dock inte helt ihop med den nya världsordningen, menar han.


Dagen är nära då störta delen av vanliga, inte alldeles för rika européer kommer att rädda sig i Ryssland. De rika har ju troligen redan fixat sin flykt till USA. Ryssland är ju den sista stora europeiska landet som står utanför EU och inte behöver lyssna på dårarna i Bryssel som i sin tur lyder under dårarna i Washington.


Ryssland har också gott om plats för att ta emot så pass mycket folk, samt en tillräckligt stark armé för att skydda dem.



Källa: se.sputniknews.com



Av Anders Leander - 20 juni 2015 19:18




KRIGET SNART HÄR TACK VARE VÅRA INKOMPETENTA POLITIKER!


Relationerna mellan Ryssland och västvärlden håller på att bli kallare, och i Sverige, som står utanför militärallianser, finns det nu fler människor som kanske ville ha en Natomedlemskap för säkerhets skull.
Det säger Rysslands ambassadör, Sverige kommer att få konsekvenser om de går med i Nato.



   
                                                  
         Vladimir Putin

I en intervju med tidningen Dagens Nyheter säger Viktor Tatarintsev att Sverige inte kan vara medlem i Nato utan att det kommer att vara ett svar från Ryssland. Den president Vladimir Putin själv försäkrade honom.

Jag tror att det inte kommer att bli nödvändigt för en överskådlig framtid, även om den allmänna opinionen kan variera något i den riktningen. Men om det skulle hända, det kommer att vara motreaktioner. Putin påpekade att det kommer att få konsekvenser, och att Ryssland skulle bli tvungna att svara militärt. Våra styrkor och missiler ska omorientera. Alla länder som ansluter sig Nato måste vara medvetna om de risker de utsätter sig själva, säger han.

Ambassadören är sedan frågande om vad han skulle säga till svenskarna som känner sig hotade av Ryssland i öster.

- Vem hotar vem? Ta Natos och USA: s försvarsbudgetar. USA: s budget är 750 miljarder dollar, medan Ryssland är 60 miljarder. Det är 13 gånger mindre än USA. Då kan du enkelt dra sina egna slut prognoser om vem det är som är den starkaste, säger Tatarintsev.


Kämpar
Även klimatet mellan Ryssland och Sverige har svalnat under de senaste månaderna, särskilt efter den våldsamma ubåtsjakten pågick i Stockholms skärgård förra året.

I slutet av maj, till det svenska strids skickas i luften markera svenskt territorium mot två ryska bombplan av en TU-22M "Backfire", som kom nära Öland.

- Vi har denna morgon hade två medeltunga bomb från den ryska sidan som gick ut över Bottenviken och söderut. De vände på kullen Ölands södra udde. Det är ett tecken på Rysslands sida, sade den svenska högsta Sverker Göransson i P4 Extra.

- Eftersom Ryssland reformer som lejon också mer komplexa och uppvisar en viss grad av aggressivitet som vi inte har sett förut, sade han.


Svartlistad
En vecka senare skrev finska Yle att Ryssland hade svartlistad 89 politiker med det nekas tillträde till Ryssland. Av dessa, ingen norska, men åtta var svenska.

Gunnar Hökmark och Anna Maria Corazza Bildt-, både EU-parlamentariker för Moderaterna.

Lena Adelsohn Liljeroth, tidigare kulturminister.

Gunnar Karlson, chef för den militära underrättelse- och säkerhetstjänsten MUST.

Odd Sven-Eric Werin, Svensk representant i Nato och EU.

Magnus Söderman, tidigare representant för den extrema högerpartiet Svenska motståndsrörelsen.

Eva Liedström Adler, i Kronofogdemyndigheten. Ett svenskt statlig myndighet som arbetar för att se till att obetalda skulder betalas.

Marietta de Pourbaix-Lundin, politiker för Moderaterna.




Källa:   Dagbladet Nyheter




DAGS ATT BÖRJA BUNKRA VODKA SÅ MAN HAR ATT BJUDA PÅ NÄR RYSSEN KOMMER FÖR ATT BEFRIA OSS FRÅN GALNINGARNA SOM STYR SVERIGE!



Av Anders Leander - 20 juni 2015 10:34





  



  • "Jag har arbetat inom Säpo 30 år och inom polisen sedan 35 år, och jag har aldrig sett något som kommit med så stark kraft som detta. Det är ett enormt tryck på Säpo. Det kan inte fortsätta att rekryteras fler och fler, för då kan vi inte klara det till sist." – Säpochefen Anders Thornberg.

  • Svensksomalierna riskerar nu upp till 15 års fängelse och utvisning från USA.

  • Trots att utrikesminister Margot Wallström i samband med Sveriges erkännande av Palestina sa att detta ger Sverige möjlighet att ställa större krav på Palestina, fortsätter alltså Sverige att kravlöst ösa pengar över dem.

  • Stockholmspolitikerna vill "inkludera" de hemvändande jihadisterna i de vantrognas samhälle genom att ge dem hälsovård, arbete, bidrag och bostad

     

     


    2 maj avslöjar journalisten Per Gudmundson på sin mycket välinformerade blogg där han bevakar våldsbejakande islamism att en svenskirakier vid namn Jasim al Tib har dött i strider mot IS. Mannen ska ha kämpat för al-Hashd al-Shaabi (Folkmobiliseringen), en paraplyorganisation för i huvudsak shiitiska milisgrupper, grundad i juni 2014 av den irakiska regeringen. Styrkorna sägs uppgå till omkring 100 000 man, och syftet är att bekämpa Islamiska Staten.


    5 maj går Haras Rafiq, vd för den brittiska tankesmedjan Quilliam som försöker hindra unga muslimer från att radikaliseras, ut i hård kritik mot den svenska flatheten gentemot islamister: "Sverige tillåter, mer än andra länder, att hatpredikanter får komma in i landet och sprida sitt budskap på föreläsningar. Det borde Sverige ta itu med."


    Rafiq påpekar att islamism är detsamma som fascism, med enda skillnaden att Gud sätts högst i stället för staten. Till Sverige bjuds regelbundet muslimska hatpredikanter in för att tala hos exempelvis Sveriges unga muslimer, en gren till Muslimska brödraskapet. Rafiq fortsatte:


    "Det här är människor som anser att alla som bor i en muslimsk stat och inte följer deras islam bör dödas. Varför bjuder inte Sverige större motstånd?"


    8 maj hölls ett seminarium om jihadism vid Utrikespolitiska institutet i Stockholm. Svenska säkerhetspolisen Säpo avslöjade då att rekryteringen av svenska ungdomar till våldsbejakande islamism hotar att bli dem övermäktig. Säpochefen Anders Thornberg sa:

    "Jag har arbetat inom Säpo 30 år och inom polisen sedan 35 år, och jag har aldrig sett något som kommit med så stark kraft som detta. Det är ett enormt tryck på Säpo. Det kan inte fortsätta att rekryteras fler och fler, för då kan vi inte klara det till sist."

    Säpo säger att de "i princip" känner till alla de omkring 300 individer som rest till Syrien och Irak de senaste 2,5 åren, de 35-40 som dött och de cirka 100 som återvänt till Sverige – varav en del haft i uppdrag att utföra terrordåd i Sverige eller andra länder.


    Förutom detta erkände Säpo också att de oroar sig för att utländska jihadister utnyttjar det svenska asylsystemet (där mer än 90 procent saknar id-handlingar men ändå får permanent uppehållstillstånd) genom att "gömma sig i flyktingströmmen".



    av Ingrid Carlqvist
    19 juni, 2015



    LÄS HELA ARTIKLEN HÄR:    Till Artikel





Av Anders Leander - 20 juni 2015 09:45



Skatt: Föreningen Skattebetalarna har gjort en sammanställning över de skattehöjningar som Stefan Löfven och hans regering kommer att införa med stöd av DÖ den 1 juli i år.



  




Skattebetalarna har publicerat sammanställningen i samband med ett nätupprop mot höjda skatter. Här är alla de skatter som höjs.


- Höjd skatt med ca 1.700 kr för alla med inkomst över ca 36 000 kr/mån genom lägre brytpunkt för statlig inkomstskatt


- Återinförande av den särskilda löneskatten för personer över 65 år som arbetar, den så kallade Silverskatten



- Höjd skatt på bensin med 44 öre/l (=55 öre/l inkl. moms)


- Höjd skatt på kapitalplaceringar


- Höjd skatt på diesel med 48 öre/l


- Höjda arbetsgivaravgifter för unga


- Halverat RUT-avdrag för personer under 65 år


- Höjd effektskatt på kärnkraft


- Slopat avdrag för läx-RUT


- Höjd miljöskatt på naturgrus


- Höjd skatt på bekämpningsmedel


- Höjd skatt för inkomster över 50 000 kr/mån


- Sänkt och slopat avdrag för pensionssparande (sänkt avdrag infördes vid årsskiftet)


- Avskaffad nedsättning av krogmoms


- Höjd skatt för banker


- Höjd skatt för småföretagare (3.12)


- Avskaffad avdragsrätt för gåvor till välgörenhet


- Avskaffad avdragsrätt för förvaltningsavgifter


- Införande av skatt för vägslitage


- Höjd koldioxidskatt


- Högre skatt på bränsle som förbrukas i flyg eller fartyg


- Klimatskatt på inrikesflyg / Skatt på flygresor


- Högre skatt på vissa uppvärmningsbränslen


- Högre skatt på vissa biodrivmedel


- Höjd skatt på avfallsdeponi


- Skatt på handelsgödsel


- Skatt på avfallsförbränning


- Höjda fordonsskatter (infördes vid årsskiftet för vissa bilar, lätta bussar och lätta lastbilar)


- Höjd skatt på öl och vin med 9 % (infördes vid årsskiftet)


- Höjd skatt på sprit med 1 % (infördes vid årsskiftet)


- Höjd skatt på cigaretter med 6 % (infördes vid årsskiftet)


- Skatt införs på viss privatinförsel av cigaretter


- Höjd skatt på snus med 12 % (infördes vid årssiftet)


- Slopad gruppregistrering till mervärdesskatt


- Särskild skatt för finansiering av större infrastrukturprojekt


- Införande av energiskatt på större solcellsanläggningar


- Skatt på finansiella tjänster


- Högre moms på biobiljetter


- Avskaffat schablonavdrag för musiker


- Kemikalieskatt på elektronikvaror




Skattebetalarna tror även att regeringen, trots vallöften om motsatsen, kan tänkas höja nedanstående skatter framöver.



- Fastighetsskatt för småhus


- Återinförd arvsskatt


- Återinförd förmögenhetsskatt


- Helt avskaffat RUT-avdrag


- Helt avskaffat ROT-avdrag


- Höjd bolagsskatt


- Höjd fastighetsskatt på vattenkraft





TACK ALLA NI 87 % SOM RÖSTADE PÅ DESSA IDIOTER I SJUKLÖVERN!




Källa:  Fria Tider




Av Anders Leander - 14 juni 2015 13:15



Den svenske IS-krigaren Michael Skråmo, 29, skickar nu en hälsning från Syrien till muslimerna hemma i Sverige: Spräng svenskar i luften.
Börja göra bomber från simpla grejer från Ica eller Coop. Döda en kafir (icke-muslim), lyder terrorsvenskens uppmaning.



 Foto: ©  Privat



Michael Skråmo är uppvuxen i Göteborg och konverterade till islam för ungefär tio år sedan. I höstas gick han ett steg längre i sin tro – då tog han med sig sin fru och sina fyra små barn och reste till Syrien för att slåss för terrorgruppen Islamiska staten, IS.



I en ny uppdatering på Facebook uppmanar Skråmo – eller "Abdul Samad al Swedi" som han kallar sig idag – muslimer i Sverige att komma ner till arabvärlden och göra jihad. Men har de inte den möjligheten så kan de börja döda svenskar istället, konstaterar han.



"Muslimernas fiende är alla en. Vi mot dem. Ladda ner Inspire magazine börja göra bomber från simpla grejer från ica eller coop välj själv..." [sic] skriver Michael Skråmo i inlägget, som uppmärksammats av journalisten Per Gudmundson.



Varje god muslim har en skyldighet att döda svenskar och andra "otrogna". Då säkras en plats i paradiset, förklarar Skråmo.


"Islam är jihad i alla former och vi är här för att dominera hela världen med svärdet", skriver han.



Innan han gjorde jihad var Michael Skråmo engagerad i flera skattefinansierade muslimska organisationer i Sverige. Bland annat var han föreläsare hos islamistiska Sveriges Förenade Muslimer, som nyligen beviljades 300.000 kronor i bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor för att bekämpa "rasism och intolerans".



År 2009 bjöds terrorsvensken in till statliga SVT:s program "Debatt" som expert på "islamofobi". Han ville då bekämpa det han menade var en rasistisk bild av muslimer som skäggiga män med AK-47:or.





Källa:   FriaTider



Av Anders Leander - 11 juni 2015 14:30



Stefan Löfvens biologiska morfar var aktiv nazist.Stefan Löfven har varit partiledare sedan januari 2012 men hans mörka familjehistoria avslöjades först på sommaren 2013. Nu är det dags att friska upp minnet på alla om detta.



  

Det är journalisterna Lova Olsson och Lena Hennel som avslöjade detta i en bok som skrivit om Löfven. Statsministern ursäktade sig och pudlade med följande när han fick reda på sanningen om sina nazist gener.


"Det känns naturligtvis olustigt trots att det handlar om en person som jag inte har haft någon relation till. Jag lärde känna min mamma först när jag var i 20-årsåldern och vi pratade väldigt mycket politik. Hon var väldigt tydlig i sina värderingar om morfar och nazismen.


Hon beskrev att förhållandet till min morfar hade varit mycket dåligt, säger han till Aip. Stefan Löfven, som föddes i Stockholm, adopterades bort när han bara var tio månader gammal och växte upp i en fosterfamilj i röda Ådalen.


Sin biologiska mamma lärde han känna först som vuxen. Det är kanske inte så konstigt att ett barn med sådan sned uppväxt inte kan hålla sig till fakta och sanning – och dessutom vill agera diktator men det ligger väl i generna.


Enligt Stefan Löfven var hans morfar inte bara övertygad nazist. Han arbetade också i dess tjänst, vid ett tryckeri för en nazistisk tidning.


Sopa rent framför din egna dörr Stefan Lövfen innan du anklagar andra för smutsiga kopplingar till nazism och annat skit.



Av Anders Leander - 11 juni 2015 11:45



"Av någon outgrundlig anledning vill vänstern gå samma öde till mötes som den iranska vänstern gjorde efter 1979. Vänstern tror att de är bästa vänner med islamisterna. Vilket den iranska vänstern också trodde tills islamisterna dödade dem. Det kommer alltid att finnas invandrarröster, och många vänsterpartier kommer därför att fortsätta med strategin att säga vad de tror invandrarna vill höra för att få deras röster."


  

  


När Niall Ferguson besökte Almedalen i somras berättade medierna efteråt att han hyllat den svenska ekonomin. I samtal med Neo ger han en annan bild av Sveriges och Europas framtid. Sverige kan inte längre försvara sig militärt. Vi håller på att skapa en permanent klass av människor som aldrig kommer att kunna försörja sig. Städerna hotar att explodera i våld. Och alldeles för få vågar prata om problemen.


Den svenska vänstern talar om upploppen som ett utslag av sociala orättvisor. Den svenska borgerliga regeringen valdes på arbetslinjen. Man kampanjade på att återställa arbetsmoralen, att alla som inte är sjuka ska jobba. Enligt statistiken var svenskarna innan dess Europas sjukaste folk.


Och nu har Statsminister Stefan Löfven tagit vid där moderaterna slutade "Öppna ditt hjärta och skattebetalarnas plånbok" Åsa Romson från miljöpartiet vill sänka Sverige rätt ner i avgrunden med sin idiotiska politik, Karin Svensson Smith (MP) vill att både bensin och diesel ska förbjudas.Vi får hoppas att rättvisan hinner ikapp dessa landsförrädare.


 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards