Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 8 juni 2015

Ska svenskar be invandrarna om ursäkt?

Av Anders Leander - 8 juni 2015 19:00



En mängd personer med invandarbakgrund träder nu fram med sitt hat mot Sverige. Visst har landet givit dem allt, inte minst frihet. Men Sverige ska be invandrarna om ursäkt för att svenskar inte ger mer rättigheter och förmåner till invandrarna.

  

Senaste exemplet är Aftonbladets socialdemokratiske krönikör som kom till Sverige 1989 från Syrien: Sverige ska be om ursäkt för att asylprocessen tog tid. Hon anser sig inte alls behöva visa tacksamhet på nationaldagen för att hon och familjen fått en fristad från krig och förföljelse.


En enda politiker har vågat reagera, vice talman Tobias Billström. DN rapportera i Visa lite tacksamhet. I Göteborgs-Posten har Adam Cwejman kommenterat, Nej, Sverige ska inte bocka, buga och be om ursäkt.



  

För mig är invandrarnas Sverige-hat ett uttryck för att de fått en grotesk bild av vad Sverige är. Allt tal om rättigheter och bidrag har gjort många till socialstatens klienter. De anser sig ha rätt att bli serverade allt de önskar. När man inte får allt det man pekar på blir man arg och ser sig som offer. Det är alltid någon annans fel. Det är alltid andra som ska be dem om ursäkt. Själv har de inget ansvar.


Socialdemokraterna fortsätter förvrida sambanden i samhället. Aftonbladets redaktör kommenterar Billströms inlägg med: “Jämlikar kräver inte tacksamhet av varandra”. Vad är detta för trams?



  


Jag är inte sällan tacksam mot mina “jämlikar” när de hjälper mig med något i vardagen. Tacksamhet är en förutsättning för att det civila samhället ska fungera. Ja, för att vi alls ska ha någon tillit och förtroende för det omgivande samhället. Utan tacksamhet och ömsesidiga insatser för medmänniskor faller vi ner i stenhård anarki där man tar vad man kommer över och skiter i omgivningen.


Socialdemokratern har lurat på invandrare en falsk bild där man bara har att kräva sin rätt. Så är det inte. Man har också uppenbara skyldigheter i detta land: att försörja sig själv, följa landets lagar och regler, att inte ligga andra till last, att ställa upp på omgivningen (om den visar tacksamhet, annars saknas skäl att lyfta ett finger).


Först när man gjort sin plikt kan man kräva sin rätt, som Socialdemokraterna sa innan man tog till sig den värdenihilismen som nu bryter sönder den tilltro till samhället som länge gjort de skandinaviska länderna unika i världen.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards