Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under maj 2015

Av Anders Leander - 3 maj 2015 09:47Enligt Mayakalendern så skapades alla religioner på dagen - i dagsljus - utom Islam som skapades på natten - i mörkret (därav stjärnan och månskären som symbol). Islam är således ökenmörkrets religion.  Låt den stanna där i ökenmörkret där den hör hemma. Lär av historien! Läs Bibeln! I mellanöstern har muslimer, judar, kristna och andra religiösa grupper krigat och flytt från varandra i - minst - 4.000 år alltsedan skriftspråket utvecklades (man håller fortfarande på, mer än någonsin!). De fungerar helt enkelt inte tillsammans!


Varför tror man då att de skulle fungera tillsammans i Europa & Sverige?? Gustav Vasa - som var en klok man - förstod detta redan på 1500-talet och införde Svenska Kyrkan som allenarådande religion år 1536. Svenska Kyrkan är fortfarande den formella folk-/statskyrkan i Sverige.  Låt det så förbli !! Islam klarar vi oss HELT UTAN även i fortsättningen !!
Länk:  Mayakalendern
ANNONS
Av Anders Leander - 3 maj 2015 08:29Senast sista april måste asylboendet i Viskan vara tömt. Det står klart sedan avtalets ägare meddelat att de inte tänker fortsätta driva anläggningen.  Beskedet om den plötsliga stängningen av det tämligen nyöppnade asylboendet i Viskan nådde kommunledningen under torsdagen i förra veckan.


– Jag fick ett mejl fån Migrationsverket i slutet av förra veckan där de meddelade vad som var på gång, säger kommunalråd Sten-Ove Danielsson.


I mejlet berättar biträdande enhetschefen för Migrationsverkets mottagningsenhet i Sundsvall, Tobias Brännlund, att det företag man har avtal med om Viskan inte vill fortsätta driva anläggningen, och att Migrationsverket inte kan kräva att de förlänger avtalet.


Läs mer: Anstalten blir tillfälligt flyktingboende


– Detta betyder att anläggningen måste tömmas senast torsdag 30 april. Vi kollar nu igenom platssituationen i landet och ser var det finns lediga platser. Cirka 127 asylsökande berörs, skriver Tobias Brännlund.


Beskedet från fastighetsägaren Ekebydalsborgen AB är dock att man har som ambition att fortsätta bedriva asylboende i Viskan, men att den underleverantör som hade avtalet med Migrationsverket inte längre var intresserade av att vara med på resan.


– Vi försökte undvika att det skulle bli så här in i det längsta, men tyvärr så kom vi inte fram till någon lösning, säger Ekebydalsborgens vd Richard Liu.


Läs också: Anstalten klar för att ta emot flyktingar


I stället för fortsatt samarbete så har han nu gått in med en egen ansökan om att få bedriva verksamheten, och där ett besked från Migrationsverket väntas komma inom några veckor.

– Om vi får tilldelningen så blir det från 21 maj som vi kan öppna igen, så under tiden får vi försöka åtgärda lite saker som finns att göra, säger Richard Liu.


En åtgärd som vi tidigare berättat om är att ett kontorshus på området ska byggas om för att skapa ytterligare platser. Ett projekt som fortfarande är aktuellt men ligger längre fram i tiden.


Läs mer: Vill ha fler asylsökande till Viskan


– Men vi har som ambition att vi ska ha landets bästa asylboende, slutar Richard Liu.
Källa:   ST
ANNONS
Av Anders Leander - 2 maj 2015 14:21Sedan en åttaårig flicka i provinsen Hajja i nordvästra Jemen dött av inre blödningar, efter sin bröllopsnatt med sin 40-åriga muslimska make, har en särskild kommitté bildats för att utreda fallet, meddelar Jemens regering på fredagen.  
Den åtta-åriga flickan giftes bort med en fem gånger så gammal i förra veckan och avled av de skador som hennes muslimska make åsamkade henne under bröllopsnatten då han hade samlag med henne. En talesperson för regeringen framhåller att det ännu inte står klart om ett brott har begåtts. Flertalet aktivister som verkar för barns rättigheter hävdar att myndigheterna i Jemen mörkar och tystar ned fallet, och att det redan finns gott om bevis som styrker brottet, skriver DN.


Människorättsgrupper har länge kampanjat mot barnäktenskap i Jemen och enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch gifts omkring 14 procent av flickorna i Jemen bort före sin 15-årsdag. Skrämmande och vedervärdigt, men tyvärr fullt ”normalt” inom den vanföreställande våldsideologin islam.


Den kan närmast jämföras med fetishen i ett BDSM-förhållande, där oftast mannen, eller då ”ägaren”, bestämmer över sin undergivna kvinna eller slavinna och kan då piska eller göra det han vill med henne, utan att hon har någon talan – men inom BDSM är det på bådas villkor, vilket inte är inom islam.Källa:    Exponerat
Av Anders Leander - 2 maj 2015 13:00

Tryck på bilden eller länken får du en exakt siffra på Sveriges statsskuld:
  Det är en brant uppförsbacke man ser!
Länk:  Statsskuld
Av Anders Leander - 2 maj 2015 12:30Politik: Socialdemokraterna vill införa en ny gräddfil till jobben för alla de invandrare som just nu väller in i Sverige från tredje världen.
– De människor som nu flyr till Sverige är ofta unga och välutbildade från mena länderna, påstår arbetsmarknadsminister Ylva Johansson. "Jo tack med IQ 60"  

(Tryckfels Nisse har varit i farten på Åsa Romson's t-shirt, det ska stå "Femenistiskt Avloppsrör")En gräddfil till jobben för alla de invandrare som just nu kommer till Sverige var något som efterlystes av arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) idag, rapporterar Sydsvenskan.


– De människor som nu flyr till Sverige är ofta unga och välutbildade, påstod hon under sitt första maj-tal i Malmö och tillade senare vid en pressträff:– Det betyder att vi kan få snabbspår för kockar, ingenjörer, tekniker, målare, fordonsmekaniker, elektriker, sjuksköterskor och läkare.Det nya så kallade "snabbspåret" innebär att invandrarna ska få en gräddfil till nya arbetstillfällen – även om de inte har rätt utbildning eller meriter. Regeringen har redan knutit flera fackförbund och arbetsgivarorganisationer till sig som ställer sig bakom den nya vänsterplanen.Socialdemokraterna vill exempelvis att invandrare som nyligen kommit till Sverige och som påstår sig vara läkare ska kunna få provjobba som undersköterskor fram tills man hunnit avgöra om de har lämplig yrkeserfarenhet eller ej.Johansson påstår dessutom att problemet inte är invandrarnas kompetens eller utbildning, utan att vi i Sverige är dåliga på att "validera" de utbildningar som invandrarna säger sig ha.
Källa:  FriaTider
Så alla svenska ungdomar som tror att de ska få ett jobb efter sin utbildning glöm det. Ni får allt bo hemma hos pappa och mamma i många år till, det kommer våra politiker att se till. Raketforskarna från mena länderna ska ha sitt först, det är vad regeringen och våra IQ befriade politiker vill. Grattis till er 87% som får ha era ungar hemma tills dom fyller 45+ och till er 13% säger jag! "Jag lider med er som inte får något jobb"

Av Anders Leander - 2 maj 2015 12:00S-profilen Mona Sahlin är självkritisk i en intervju som publiceras idag av vänsterliberala Expressen.
– Det har gått mycket längre än vad jag trodde, säger hon när hon får höra om dagisbarn som leker terrorister.  I december 2009 fick den öppet invandringsförespråkande S-profilen Mona Sahlin skarp kritik till och med från vänsterprofilerade Sveriges television som i ett inslag i "Dokument inifrån" anklagade henne för att ge islamister i Sverige rätt "att slippa bli ifrågasatta".


I programmet visades bilder och videoinslag på Sahlin och dåvarande statminister Fredrik Reinfeldt (M) där de frotterade sig med framträdande islamister som Abdirizak Waberi (M) och Mahmoud Aldebe – muslimska företrädare i Sverige som bland annat försvarat muslimska mäns rätt att slå sina fruar och krävt att sharialagar införs i Sverige.


Bilderna spreds snabbt i sociala medier och Mona Sahlin fick öknamnet "Mona Muslim" eftersom hon hade slöja på sig under sina träffar med den radikale islamisten Aldebe.


Men nu tycks den vänsterradikala S-profilen ha fått ett infall av shakespeariansk "eftertankens kranka blekhet".


– När jag pratar med en förskollärare som säger att barnen på hennes förskola leker IS på gården, eller när jag hör om unga som frågar: "är du sunni eller shia?", då har det gått mycket längre än vad jag trodde, säger hon till Expressen.


Mona Sahlin är dessutom kritisk till hur hon och Socialdemokraterna försökt lägga locket på debatten om islam, och inte minst den kring den muslimska hederskulturen, i syfte att bekämpa "rasismen".


– När det gäller hederskulturen förbannar jag mig själv, den socialdemokratiska rörelsen och samhället i stort. Den var ett exempel på att man medvetet fegade ur en diskussion för att man var rädd för att sammankopplas med fel debattörer. Och därför svek man de utsatta tjejerna, konstaterar hon.


Sahlin säger också att hon inte längre är övertygad om att man kommer att lyckas få det mångkulturella samhället på rätt köl och lyckas stävja islamismens framväxt i Sverige.


– Jag vet inte. Jag är mer orolig i dag än vad jag var för ett år sedan. Å andra sidan ser jag fler som gör fantastiska insatser. Om jag ska vara ärlig är jag väldigt kluven, säger hon.Källa:    FriaTider
 
Den ena efter den andra politikern börjar nu "Pudla" (oj jag visste inte att det var så illa) är många av politikernas kommentarer. Dom är bara för bedrövliga dessa IQ befriade varelser!
 
 
 
 
Av Anders Leander - 2 maj 2015 11:33 PR-kupp mot Kommunistiska partiet under deras första maj-demonstration i Stockholm. Det gäller att se upp rödingar, det en hermelin bland katterna haha..  Man får ge han med skylten "hellre död än röd" en eloge för att han räddat dagen med detta roliga skämt!
Av Anders Leander - 1 maj 2015 20:45Utflyttning av tillverkningsindustrin till låglöneländer och invandrad arbetskraft, som arbetar för låga löner resulterar i nationell levnadsstandard. Enligt FNs prognoser kommer Sverige att bli ett betydligt sämre land fram till år 2030, betydligt sämre än vad någon i Regeringen vågar informera det svenska folket.


Se inslag från den amerikanska nyhetskanalen CBN: Sverige är ett kommunistiskt blivande u-land.
  
FN Rapporten HDI (Human Development Index) förutspås en markant minskning av svenskt välstånd till skillnad från våra nordiska grannar, som kommer att behålla sina toppositioner och till och med globalt stärka dem på sikt.


Det skrivs inget om konsekvenserna av Sveriges misslyckade invandringspolitik, men i Norge varnar Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), dvs Norges motsvarighet till Svenskt Näringsliv, att den låga andelen utomeuropeiska invandrare som arbetar, riskerar förbruka hela Norges oljeförmögenhet.


Idag ligger Sverige på plats 15 i HDI-rankingen men enligt FNs prognos kommer Sverige ligga på plats 25 2015, och 2030 på plats 45.

Sverige är ett av få länder som uppvisar en sådan kraftig försämring från vad vi hade 2010.

Här kan du ta del av FNs rapport2010–2030 UN projections of Very High HDIs(Rapporten är borttagen, men kopia på index är sparad.)


 Flertalet idag mindre utvecklade länder så som Kuba, Mexiko, de Baltiska länderna och Bulgarien kommer 2030 om FNs rapport slår in att ha passerat Sverige i välståndsligan.

Vilket även Grekland då har gjort, som idag mer eller mindre är i konkurs men kommer att ligga på plats 13 2030.


Allt färre hamnar i bidragberoende i våra nordiska granländer samtidigt fortsätter Sverige uppvisa allt fler kommuner där en större mängd familjehushåll tvingas leva på socialbidrag, är ett par faktorer som medför tappad global konkurrenskraft.Källa:    NY
Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se