Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under maj 2015

Av Anders Leander - 6 maj 2015 19:58En grupp invånare i och kring Mönsterås har gått samman för att få bort de tiggande EU-migranter som finns i kommunen. Samtidigt avhystes EU-migranterna i går från sitt läger intill en mataffär.

Gruppen har själva ställt sig utanför mataffärer för att få ihop pengar. De är tänkta att gå till fikabröd åt äldre som de menar är de som är mest utsatta för tiggeri.


– Vi fick höra av PRO att det är väldigt dyrt att fika. Samtidigt så går ofta tiggarna på just äldre, så vi ville ge dem åtminstone en gratis fikastund, säger Linda Gunnarsson som är en av initiativtagarna.


Gruppen har varit i kontakt med kommunen för att erbjuda dem pengarna de samlat in, men där blev det nobben.


– Vi bedriver inte fattigvård och kommer inte att ta emot deras pengar. Som kommun kan vi inte agera slagträ i den här typen av debatt, säger Claus Kempe, informationschef på Mönsterås kommun.

Ger till demensvård

– Vill inte kommunen ha pengarna så kommer vi skänka dem till demensvården istället. Så kommer de ändå våra äldre till nytta, säger Linda Gunnarsson.

Hittills har gruppen tiggt ihop drygt 1.700 kronor.


Under måndagen avhystes en grupp tiggande EU-migranter med hjälp av Kronofogden och polisen, men enligt gruppens Facebook-sida är de tillbaka och tigger igen.

– Enligt oss handlar det om kriminella ligor som ligger bakom det här tiggeriet. Vi kommer fortsätta tills de gett upp och försvunnit, säger Anette Larsson.

Men enligt polisen i Mönsterås finns inga indikationer på kriminell verksamhet.

Sätt att söka enkla svar

Svenska kyrkan i Mösterås har haft en del kontakt med EU-migranterna. Bland annat har det handlat om att bjuda på lite kaffe, erbjuda en plats att värma sig på och låta dem delta i gemenskapen via gudstjänster.


Alf Johansson, kyrkoherde, tycker att den kampanj som nu pågår för att få bort EU-migranterna är ett sätt att söka enkla svar.


– Det är lätt att göra den här typen av frågor svartvita. Jag får känslan av att man söker enkla svar på väldigt svåra och komplicerade frågor. Det handlar i slutändan om medmänsklighet och om människor som befinner sig längst ner på stegen.
Källa:  SVTANNONS
Av Anders Leander - 5 maj 2015 07:35Skrämmande video, om hur lätt pedofiler lurar med sig barn från lekparkerna. 

En tankeställare till alla oss föräldrar som visar hur lätt deras barn luras av vuxna!"Personligen innan jag själv såg denna video, så trodde jag inte att det var så lätt att lura barn.

Vi  föräldrar måste vara mer på vår vakt för att förhindra att sådant händer".


Det här experimentet har resultat som alla föräldrar hoppas ska vara falska. För så här lätt lyckas mannen i filmen lura med sig ett barn – bara genom att ha en söt hund och att vara snäll.

Det gör verkligen ont i magen att se det som händer.

"Varje delning av det här klippet kan rädda ett barn", skriver Joey Salad, mannen bakom experimentet på sin Youtubesida.
Källa:    Omtalat.nu
ANNONS
Av Anders Leander - 4 maj 2015 19:34Vattenfall tvingas stänga Ringhals 1 och 2 pga av den särskilda skatt som Miljöpartiet lagt på kärnkraften. Vattenfall tvingas även att säga upp 1000 personer. Vad som ska ersätta den förlorade elen vet ingen - allra minst Miljöpartiet. Förlusten gör att elpriserna kommer att stiga.  Miljöpartiet "har feststämning just nu!" Vilka nötter!
Källa:   Shopitspot
Av Anders Leander - 4 maj 2015 16:29Ukrainska fighters från en nationalistisk frivillig regemente "Azovska" skickade en video av en avrättning av en Novorossia fighter till miliskämpar.


"Enligt författarna till den här videon, var filmen filmades nära byn Shirokino, och" alla separatister, kommer förrädare i Ukraina och miliskämpar behandlas på samma sätt ","ett citat av ett meddelandet från" Azov ".

Filmen visar hur flera soldater binder sitt offer med tejp och spikar fast hans händer på korset, därefter reser dom korset och tänder eld på träkonstruktion.

"Detta kommer inte att lägga fruktan till varken för oss eller Försvarsmakten i Novorossia: vi har redan upplevt för mycket här i livet! Men efter detta kommer knappast någon att fånga "Azov" medlemmar levande "- enligt ett uttalande av en soldaterna som var med om de grymheter  säkerhetsstyrkorna gjort.

Äktheten av videon är ännu inte på ett tillförlitligt sätt bekräftats. Inga officiella uttalanden gjordes av myndigheterna i DPR.

"Azovska" är en av de mest ökända enheter i den ukrainska nationalgardet, den bildades som en bataljon, under hösten och har utökas till ett regemente. Enheten består av trogna nationalister - Ukraina och lego från andra länder. Regementet använder symboler från SS Nazityskland på dess flagg. Grymheter, trakasserier och krigsförbrytelser av "Azov" kämpar mot civilbefolkningen upprepade gånger rapporterats. Baserat i Mariupol.


Nu använder Ukrainska soldater samma metoder som ISIS


Källa:    Hunternews
Av Anders Leander - 4 maj 2015 15:45Stefan Löfven's regering och resten av 7-klöver har gett sig fan på att dom skall sänka oss svenskar och vårt land rätt ner i skiten med sin vansinniga invandring till Sverige. 


VARFÖR AGERAR DOM SOM DOM GÖR, VAD ÄR MENINGEN MED DENNA INVANDRING SOM BARA GÖR ALLT SÄMRE OCH SÄMRE FÖR OSS SVENSKAR???  Länk:  Jewsnews---------------------------------------------------------------------------------------------
REGERINGEN LÖFVEN I en längre intervju med Sydsvenskan gör statsminister Stefan Löfven (S) en rad märkliga uttalanden, som samtidigt är symptomatiska för hans fullständiga brist på insikt om vad Sverige och svenskarna behöver och hans – för att uttrycka det milt – uppenbara allmänt låga slutledningsförmåga. 

Foto: Trausti Evans

 Medan Löfven och hans socialdemokrater går tillbaka i mätningarna, dundrar Sverigedemokraterna istället fram med sunda förnuftet och svenska folkets vilja på sin sida.


Precis som Fredrik Reinfeldt gjorde, tycks Löfven vilja straffa svenska folket för att ha röstat på SD och vilja normalisera massinvandringen genom att istället öka på denna.

 

Angående maktkartellen säger Löfven att SD agerade som de gjorde “för sitt eget höga nöjes skull” och att “så kan vi inte ha det i svensk politik”. Den så kallade decemberöverenskommelsen “var bra för Sverige”.


Vidare heter det bland annat att “det krävdes en socialdemokratisk regering för att öka försvarsanslagen”. Trots att försvaret fick långt från det man begärt för att kunna upprätthålla verksamheten någorlunda menar Löfven att “vi har nu börjat höja vår militära förmåga”.


Och Sverigedemokraternas framgångar förklarar statsministern med “oro”, och lösningen verkar enkel: Höjd skatt, satsningar på välfärden, justera upp a-kassan och ordna fler jobb så kommer väljarna överge SD.

Jag har rest runt mycket i landet. Folk är oroliga. Vad händer i den globala ekonomin? Klarar Sverige det här? Vad händer om jag blir av med jobbet nu när a-kassan är så urgröpt att den inte är värd namnet? Efter åtta år med skattesänkningar och nedrustning av den svenska välfärden känner sig många otrygga.

Löfven påstår att SD säger att “om bara vissa människor inte fanns här i landet så skulle allt ordna sig”. De ofantliga kostnaderna för massinvandringen, som dessutom hela tiden ökar – och allt större andelar tas av biståndsbudgeten för att klara av detta, tycks inte bekymra statsministern nämnvärt. Det är, som vanligt, en långsiktig vinst.

Vi måste göra den här investeringen för att det ska bli bra långsiktigt. Invandringen påverkar välfärden positivt. Vi har ett väldigt litet födelseöverskott i vårt land. (Och varför är den det?? Jo tack vare socialdemokratins politik kräver att båda arbetar för att klara av sitt levende) Om vi inte har någon invandring kommer befolkningstalet att bli så här, säger Löfven och ritar med handen upp en plan kurva i luften.

Trots att nationalekonomen Tino Sanandaji plockat isär bland annat just påståendet om att exporten skulle öka på grund av en hög invandring, hänvisar Löfven till bland annat detta.

Finns det då något tak på massinvandringen till Sverige?

– Nej, det finns ingen gräns. Vi ska ta emot enligt de konventioner vi är bundna av. Vi har klarat det tidigare. I början av 1990-talet kom det många från det forna Jugoslavien. I dag är de en naturlig del av det svenska samhället. De bidrar jättemycket.

Dessutom menar Löfven att samtliga kommuner ska vara skyldiga att dela på bördan, och han utesluter inte lagstiftning, som man tidigare gjort med så kallade “ensamkommande flyktingbarn”.


Angående EU-toppmötet nyligen, om skytteltrafiken över Medelhavet och att Tyskland och lilla Sverige tar den största bördan, hävdar Löfven att han inte är naiv och hoppas på att fler EU-länder kommer ta en större del av det så kallade ansvaret.


"Då Löfven var i Kina nyligen ska han ha kritiserat bristen på yttrande- och åsiktsfriheten i landet, något ironiskt kanske med tanke på situationen i Sverige. Och att kalla en spade en spade verkar inte vara Löfvens stil – folkmordet på armenierna för 100 år sedan vägrar han kalla just folkmord, och Kina är tydligen inte en diktatur".


“Jag ser inget värde av att sätta etiketter”, säger Löfven, som regelbundet kallar SD “fascister” baserat på en ensam politisk aktivists uttalanden som blandas med allt märkligare konspirationsteorier.
Källa:   Avpixlat
Av Anders Leander - 4 maj 2015 11:34DECEMBERÖVERENSKOMMELSEN Mer demokratiskt sinnade moderater går nu samman för att bekämpa den odemokratiska maktkartellen. I hela tio av 26 länsförbund finns krav på att riva upp DÖ.  Dagens Industri har ringt runt till Moderaternas samtliga 26 länsförbund och i kontrast till ledningen i Stockholm berättar många om en omfattande kritik mot maktkartellen. Medan man i Stockholm håller en lägre profil, är kritiken ute i landet desto mer uttalad.

I Bohuslän har en enig förbundsstyrelse ställt sig bakom två motioner om att riva upp pakten.

 

”Jag har nog upplevt en hundraprocentig enighet om att decemberöverenskommelsen har spelat ut sin roll och att vi bör ta oss ur den så fort som möjligt”, säger ordföranden Henrik Sundström.


De flesta menar att alternativen till DÖ är att närma sig Sverigedemokraterna eller göra upp med regeringen alternativt Socialdemokraterna. Enligt Sundström finns även alternativet en ren moderatregering eller alliansregering med stöd av Miljöpartiet. Det viktiga nu är att fälla regeringen och tvinga fram en ny talmansrunda, säger han.


Bland de tio länsförbunden där krav på att DÖ rivs upp finns bland andra Stockholm, Skåne och Göteborg. Vissa tror även att kartellen kan komma att brytas upp i förtid på grund av försöket att slopa överskottsmålet – vilket alliansen dock hade chans att tillsammans med SD rösta för att behålla, men där svek man.
Källa:   Avpixlat
Av Anders Leander - 4 maj 2015 11:21I ett anförande i EU-parlamentet tog nyligen Marine Le Pen, ledare för Nationella Fronten i Frankrike, upp skytteltrafiken över Medelhavet som hon menar att det är ett direkt resultat av EU:s egen politik.


I tidigare artiklar har vi belyst i synnerhet Sveriges extrema invandringspolitik som en stor så kallad pull-faktor för tusentals lyckosökare och människosmugglare att utnyttja, och som i förlängningen skördar liv på Medelhavet. Här premieras snarare illegal invandring än vad som borde vara kutym.

 

Le Pen påpekar att ingen talar om EU-länderna och dess folk, och att ingen tillfrågat dem om hur de vill ha det.
Källa:   Avpixlat
Av Anders Leander - 4 maj 2015 09:45Tur man inte är SDare längre, då kanske man undgår att bli dödad av dessa svartklädda intellektuella samhällsfrälsare.


Tragiskt att det är i samma sjuka miljö som SD ledningens representant Mattias Karlsson hämtat sin information om sina egna medlemmar, för att sedan kunna utesluta dem som "ideologiska avvikare"!
  Hans att häxjakt på medlemmar är inte ok. Men att kolla upp de i ledande positioner så det inte kommer en senare smäll då de eventuellt klättrat längre upp i hierarkin finner jag helt ok. För alla i Sverigedemokraterna är ju av skilda slag. Några från vänster några från höger. Ett samarbete inom partiet kräver ju vissa regler.
Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se