Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 4 maj 2015

Löfven: Ingen gräns för massinvandringen

Av Anders Leander - 4 maj 2015 15:45



Stefan Löfven's regering och resten av 7-klöver har gett sig fan på att dom skall sänka oss svenskar och vårt land rätt ner i skiten med sin vansinniga invandring till Sverige. 


VARFÖR AGERAR DOM SOM DOM GÖR, VAD ÄR MENINGEN MED DENNA INVANDRING SOM BARA GÖR ALLT SÄMRE OCH SÄMRE FÖR OSS SVENSKAR???  



Länk:  Jewsnews



---------------------------------------------------------------------------------------------




REGERINGEN LÖFVEN I en längre intervju med Sydsvenskan gör statsminister Stefan Löfven (S) en rad märkliga uttalanden, som samtidigt är symptomatiska för hans fullständiga brist på insikt om vad Sverige och svenskarna behöver och hans – för att uttrycka det milt – uppenbara allmänt låga slutledningsförmåga.



 

Foto: Trausti Evans

 



Medan Löfven och hans socialdemokrater går tillbaka i mätningarna, dundrar Sverigedemokraterna istället fram med sunda förnuftet och svenska folkets vilja på sin sida.


Precis som Fredrik Reinfeldt gjorde, tycks Löfven vilja straffa svenska folket för att ha röstat på SD och vilja normalisera massinvandringen genom att istället öka på denna.

 

Angående maktkartellen säger Löfven att SD agerade som de gjorde “för sitt eget höga nöjes skull” och att “så kan vi inte ha det i svensk politik”. Den så kallade decemberöverenskommelsen “var bra för Sverige”.


Vidare heter det bland annat att “det krävdes en socialdemokratisk regering för att öka försvarsanslagen”. Trots att försvaret fick långt från det man begärt för att kunna upprätthålla verksamheten någorlunda menar Löfven att “vi har nu börjat höja vår militära förmåga”.


Och Sverigedemokraternas framgångar förklarar statsministern med “oro”, och lösningen verkar enkel: Höjd skatt, satsningar på välfärden, justera upp a-kassan och ordna fler jobb så kommer väljarna överge SD.

Jag har rest runt mycket i landet. Folk är oroliga. Vad händer i den globala ekonomin? Klarar Sverige det här? Vad händer om jag blir av med jobbet nu när a-kassan är så urgröpt att den inte är värd namnet? Efter åtta år med skattesänkningar och nedrustning av den svenska välfärden känner sig många otrygga.

Löfven påstår att SD säger att “om bara vissa människor inte fanns här i landet så skulle allt ordna sig”. De ofantliga kostnaderna för massinvandringen, som dessutom hela tiden ökar – och allt större andelar tas av biståndsbudgeten för att klara av detta, tycks inte bekymra statsministern nämnvärt. Det är, som vanligt, en långsiktig vinst.

Vi måste göra den här investeringen för att det ska bli bra långsiktigt. Invandringen påverkar välfärden positivt. Vi har ett väldigt litet födelseöverskott i vårt land. (Och varför är den det?? Jo tack vare socialdemokratins politik kräver att båda arbetar för att klara av sitt levende) Om vi inte har någon invandring kommer befolkningstalet att bli så här, säger Löfven och ritar med handen upp en plan kurva i luften.

Trots att nationalekonomen Tino Sanandaji plockat isär bland annat just påståendet om att exporten skulle öka på grund av en hög invandring, hänvisar Löfven till bland annat detta.

Finns det då något tak på massinvandringen till Sverige?

– Nej, det finns ingen gräns. Vi ska ta emot enligt de konventioner vi är bundna av. Vi har klarat det tidigare. I början av 1990-talet kom det många från det forna Jugoslavien. I dag är de en naturlig del av det svenska samhället. De bidrar jättemycket.

Dessutom menar Löfven att samtliga kommuner ska vara skyldiga att dela på bördan, och han utesluter inte lagstiftning, som man tidigare gjort med så kallade “ensamkommande flyktingbarn”.


Angående EU-toppmötet nyligen, om skytteltrafiken över Medelhavet och att Tyskland och lilla Sverige tar den största bördan, hävdar Löfven att han inte är naiv och hoppas på att fler EU-länder kommer ta en större del av det så kallade ansvaret.


"Då Löfven var i Kina nyligen ska han ha kritiserat bristen på yttrande- och åsiktsfriheten i landet, något ironiskt kanske med tanke på situationen i Sverige. Och att kalla en spade en spade verkar inte vara Löfvens stil – folkmordet på armenierna för 100 år sedan vägrar han kalla just folkmord, och Kina är tydligen inte en diktatur".


“Jag ser inget värde av att sätta etiketter”, säger Löfven, som regelbundet kallar SD “fascister” baserat på en ensam politisk aktivists uttalanden som blandas med allt märkligare konspirationsteorier.




Källa:   Avpixlat




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards