Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 2 maj 2015

Nytt S-förslag: Invandrare ska få gräddfil till nya jobb-så svenska ungdomar glöm ett jobb

Av Anders Leander - 2 maj 2015 12:30



Politik: Socialdemokraterna vill införa en ny gräddfil till jobben för alla de invandrare som just nu väller in i Sverige från tredje världen.
– De människor som nu flyr till Sverige är ofta unga och välutbildade från mena länderna, påstår arbetsmarknadsminister Ylva Johansson. "Jo tack med IQ 60"



  

(Tryckfels Nisse har varit i farten på Åsa Romson's t-shirt, det ska stå "Femenistiskt Avloppsrör")



En gräddfil till jobben för alla de invandrare som just nu kommer till Sverige var något som efterlystes av arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) idag, rapporterar Sydsvenskan.


– De människor som nu flyr till Sverige är ofta unga och välutbildade, påstod hon under sitt första maj-tal i Malmö och tillade senare vid en pressträff:



– Det betyder att vi kan få snabbspår för kockar, ingenjörer, tekniker, målare, fordonsmekaniker, elektriker, sjuksköterskor och läkare.



Det nya så kallade "snabbspåret" innebär att invandrarna ska få en gräddfil till nya arbetstillfällen – även om de inte har rätt utbildning eller meriter. Regeringen har redan knutit flera fackförbund och arbetsgivarorganisationer till sig som ställer sig bakom den nya vänsterplanen.



Socialdemokraterna vill exempelvis att invandrare som nyligen kommit till Sverige och som påstår sig vara läkare ska kunna få provjobba som undersköterskor fram tills man hunnit avgöra om de har lämplig yrkeserfarenhet eller ej.



Johansson påstår dessutom att problemet inte är invandrarnas kompetens eller utbildning, utan att vi i Sverige är dåliga på att "validera" de utbildningar som invandrarna säger sig ha.




Källa:  FriaTider




Så alla svenska ungdomar som tror att de ska få ett jobb efter sin utbildning glöm det. Ni får allt bo hemma hos pappa och mamma i många år till, det kommer våra politiker att se till. Raketforskarna från mena länderna ska ha sitt först, det är vad regeringen och våra IQ befriade politiker vill. 



Grattis till er 87% som får ha era ungar hemma tills dom fyller 45+ och till er 13% säger jag! "Jag lider med er som inte får något jobb"





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards