Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2015

Av Anders Leander - 9 april 2015 08:30Nästan hälften av de europeiska jihadister är kända för att ha rest till territoriet som innehas av den extremist islamiska staten grupp är fransk, en rapport från landets överhuset senaten avslöjade på onsdagen.  Drygt 1.430 fransmän har gjort sin väg till Irak och Syrien, vilket motsvarar 47 procent av jihadister från Europa som är kända och redovisas, säger senator Jean-Pierre Sueur, som gått i spetsen en parlamentarisk sond i jihadist nätverk, till journalister.

Enligt Sueur, är franska inrikesunderrättelsetjänster för närvarande övervakning över mer än 3000 personer som misstänks vara inblandade i en eller annan i syriska nätverk på något sätt - en ökning med 24 procent sedan november förra året.

Några av dessa 85 franska medborgare tros ha dött i IS-innehas zoner medan två hålls kvar i Syrien, enligt rapporten.

Av särskilt intresse för underrättelsetjänster, har cirka 200 för avsikt att komma tillbaka till Frankrike, vilket får rädslan att de kan iscensätta attacker som speglar 07-09 januari skytte spree som lämnade 17 döda.

Sueur tillade att 152 islamistiska radikaler var närvarande i fängelse i Frankrike.

Myndigheter är oroliga för att fängelsers radikalisering och har presenterat en rad åtgärder för att försöka bekämpa detta, till exempel anställa en extra 60 muslimska kaplaner ovanpå 182 som redan arbetar i fängelserKälla:   NaharnetANNONS
Av Anders Leander - 7 april 2015 14:30  

Foto: Artur Marciniec/Alamy
Flera stora svenska företag och över en miljon användare har drabbats av spionage i sina datorer. Det är dold kod i ett tilläggsprogram till Googles populära webbläsare Chrome som gör att information om användarens surfvanor ”läcker”.


Informationen tankas vidare till en server i USA. Ägaren säger till DN att han säljer vidare uppgifter om surfbeteende.DN har i flera artiklar på senare tid avslöjat allvarliga brister i it-säkerheten hos företag, myndigheter och privatpersoner. Ofta handlar det om slarv och okunnighet som gör att servrar och modem ligger helt öppna för intrång.I dag kan vi berätta om hur dold spionkod aktivt placerats i ett populärt programtillägg som används i Googles webbläsare Chrome.


Programtillägget heter Webpage screenshot och kan laddas ned i Googles webbutik Chrome webstore. Det marknadsförs som en ”snabb och enkel lösning” för att spara skärmdumpar av webbsidor. Den har drygt 1,2 miljoner användare och har fått bra snittbetyg – 4,5 på en 5-gradig skala.


Programtillägg, eller ”plugins”, kan liknas vid appar. De installeras i webbläsare, men utvecklas av externa aktörer. Dolt i programtillägget finns alltså ett spionprogram.

Varje minut skickas information om användarnas surftrafik vidare till en server som är registrerad i USA, enligt Cristian Mariolini, it-expert på säkerhetsföretaget Sentor MSS, som gjort upptäckten.


Vi övervakar våra kunders nätverk efter tecken på dataintrång. För några veckor sedan hittade vi ett konstigt mönster i trafiken hos flera företag. Efter att ha pratat med dem hittade vi denna plugin som var installerad på de datorer som betedde sig märkligt, säger Cristian Mariolini.


  


Webpage screenshot


DN har verifierat att det finns ett spionprogram genom att analysera Google Chrome-tilläggets källkod, alltså den kod som beskriver hur tillägget fungerar under huven. Webbläsaren får instruktioner att hela tiden skicka i väg uppgifter om vilka hemsidor som har besökts till en server i USA. Serverns ip-adress, alltså dess ”telefonnummer”, är registrerad av en privatperson som uppger en adress i Israel.


Att uppgifter skickas vidare blir även tydligt när DN analyserar nätverkstrafiken från en testdator med programtillägget installerat. Varje minut går uppgifter vidare till servern med information om alla hemsidor som vi har besökt. Det handlar framför allt om sajternas adresser och dess titel.


Flera stora svenska företag har drabbats av informationsläckor från programtillägget, enligt Sentor MSS. Säkerhetsföretaget har varit i kontakt med bolagen, men vill av säkerhetsskäl inte uppge vilka det handlar om.


Spionprogrammet skickar även data från hemsidor som har krypterade anslutningar. Någon polis­anmälan har inte gjorts. Skälet uppges vara att polisen sällan har förmågan att utreda sådana ärenden.


Innehållen i mejl och innehållet på de besökta sajterna skickas inte över. Däremot har spionprogrammet den tekniska behörigheten att samla in sådan information – om de som ligger bakom det vill.


DN har varit i kontakt med ägaren till Webpage screenshot som bekräftar att han har lagt in en kod som skickar vidare uppgifter om vilka sajter som användarna besöker. Syftet är att ”ta fram stati­stik om surfbeteenden” och sälja detta. Han säger att informationen är värdefull kommersiellt och han uppger samtidigt att det inte är användarnas enskilda besök som är intressanta, utan surfbeteenden på olika sajter sammantaget.


I informationen om programtill­lägget står det att det använder sig av ”anonym statistikinsamling”, men detta handlar alltså inte om statistikinsamling om programtill­läggets användning – utan om alla besök som en person gör.


Men ni samlar ju inte bara in data om användningen av ert programtillägg, utan från alla hemsidor. Varför?


Jag skulle vilja lägga mer kraft åt att förbättra programtillägget, vilket är anledningen till att jag letar efter alternativa finansieringsmöjligheter, skriver utvecklaren i ett mejl till DN.

Det är också uppenbart att skaparen av programtillägget på olika sätt har försökt dölja att informationen tankas vidare.


”Spionkoden” finns inte i tilläggets källkod från början utan hämtas på internet. Adressen till koden är inte skriven i klartext, utan är uppdelad i flera olika delar för att det ska bli svårt att hitta – nästan som en rebus. Det är inte praxis i programmeringssammanhang.


Spionprogrammet aktiveras först efter en vecka, vilket gör att ingen misstänker något skumt initialt. Det är sannolikt därför det har gått igenom olika säkerhetskontroller. Dessutom kodas all surfdata så att den blir svårare att läsa.


Det är häpnadsväckande att ett så populärt tillägg har den här typen av funktionalitet. Och det är uppenbart att människor har allt för stort förtroende för att Google har kollat de tillägg som finns i Chrome webstore. Man måste hantera det som finns i Chrome webstore på samma sätt som allt annat man laddar ned från internet, med största möjliga försiktighet, säger Cristian Mariolini.


Hur ser ni på utvecklarens kommentar om insamlingen?

Det finns ingen logisk anledning till att pluginen skulle samla denna typ av integritetskränkande data. Datan är över huvud taget inte anonymiserad, tvärtom samlar han ju även in bland det bästa man kan använda för att identifiera männi­skor, nämligen användarnamn till e-post via titeln på sidor, säger Cristian Mariolini.


Det är oklart om det är brottsligt att samla in information på detta sätt, men det är sannolikt ett brott mot Googles regelverk där det står att spionprogram inte är tillåtet.


DN har velat ställa flera frågor till Google om omständigheterna kring spionkoden. Efter ett antal påstötningar väljer dock företaget att svara korthugget, i skriftlig form: ”Vi kommenterar generellt inte enskilda fall, men för att försäkra oss om att Chromeanvändare har bästa möjliga upplevelse så tar vi bort så kallade extentions (tillägg) som innehåller malware (sabotageprogram, DN:s anmärkning) eller som gör anspråk på att göra en sak, och gör en annan.”
Källa:  DN
ANNONS
Av Anders Leander - 7 april 2015 12:00Samhälle: Islam kommer inom några få årtionden att ha gått om kristendom som världens största religion (eller rättare sagt Ideologi eftersom islam inte klassas som en religion), detta enligt en vetenskaplig rapport från Pew Research Center. Den främsta anledningen är muslimernas mycket höga födelsetal. Foto:  © Ra'ed QutenaKristendom är än så länge världens största religion. År 2010 fanns det 2,2 miljarder anhängare av kristendom, vilket motsvarar nära 31 procent av världens befolkning. Islam var samtidigt världens näst största religion (ideologi) med 1,6 miljarder utövare, eller 23 procent av världens dåvarande 6,9 miljarder människor.Islam är dock den världsreligion som just nu växer allra snabbast. Den största anledningen till islams tillväxt är muslimernas höga nativitet, enligt en nyligen publicerad rapport från den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center. Om trenden håller i sig kommer islam vid det här seklets mitt ha nästan lika mänga bekännare som kristendom.Författarna till rapporten räknar med att det då kommer att finnas 2,8 miljarder muslimer och 2,9 miljarder kristna, vilket motsvarar 30 procent respektive 31 procent av världens befolkning.  Efter år 2070 kommer islam definitivt att vara världens största religion (ideologi) med 32 procent av jordens befolkning.Det subsahariska Afrika beräknas då att ha det högsta barnafödandet i världen. Även befolkningen i Mellanöstern och Nordafrika kommer enligt rapporten att växa mycket snabbare än övriga världen. Muslimer kommer därför ha det högsta födelsetalet – 3,1 barn per kvinna.


Globalt har kristna ett födelsetal på 2,7, men den kristna befolkningstillväxten är ojämnt fördelad. I subsahariska Afrika väntas den kristna befolkningen fördubblas från 517 miljoner 2010 till 1,1 miljarder 2050. I Europa kommer däremot antalet kristna att minska från 553 miljoner till 454 miljoner. Andelen kristna som är subsahariska afrikaner kommer under samma period att öka från 24 procent till 38 procent.I Europa lyder prognosen att muslimerna genom högt barnafödande och fortsatt massinvandring kommer att fördubbla sin andel av befolkningen från 5,9 procent 2010 till 10,2 procent 2050. I USA förväntas islam samtidigt passera judendomen som landets näst största religion.


Det är inte bara hög nativitet som gör att muslimerna ökar kraftigt. Ett bidrag är också konverteringar. De närmaste årtiondena får islam ett nettotillskott på tre miljoner troende medan kristendom förlorar 106 miljoner anhängare som byter religion och får 40 miljoner konvertiter.Länder med kristen majoritet kommer 2050 att ha minskat till 151 från dagens 159, enligt rapporten. Kristna väntas bli färre än 50 procent i Australien, Benin, Bosnien-Herzegovina, Frankrike, Nederländerna, Nya Zeeland, Makedonien och Storbritannien. Islam, som idag är majoritetsreligion i 50 länder, kommer enligt prognosen samtidigt att komma över 50-procentsgränsen även i Makedonien och Nigeria. I Frankrike, Nya Zeeland och Nederländerna förväntas personer som inte tillhör någon religion vara i majoritet 2050.Forskarna bakom studien har samlat in data från mer än 2.500 folkräkningar, undersökningar och befolkningsregister från 175 länder som täcker 95 procent av världens befolkning.
Källa:  FriaTiderAv Anders Leander - 7 april 2015 10:45SVERIGE I en rapport publicerad av Totalförsvarets forskningsinstitut konstaterar två forskare att Sverige nu måste rusta för krig om vi vill behålla freden. 

                                            Wilska kompani från P4 Skövde tränar strid i bebyggelse.                              Foto: Faksimil Youtube.I rapporten “Vill du ha fred, rusta för krig. Perspektiv på en svensk tröskel.” skriver de båda FOI-anknutna forskarna Madeleine Lindström och Fredrik Lindvall om hur Sverige behöver utveckla sitt militära tröskelkoncept i god tid innan skiten träffar fläkten.Enligt de båda rapportförfattarna är Försvarsmaktens huvuduppgift att verka avhållande på väpnade angrepp utifrån. Myndigheten ska med andra ord agera som en tröskel gentemot andra stater genom att utåt kunna kommunicera en konkret vilja och förmåga att möta ett fientligt angrepp. Idag finns dock flera brister i Sveriges tröskelkomponenter.


Vi har inget utvecklat tröskelkoncept just nu, vilket man bör vara medveten om när man diskuterar utvecklingen av det svenska försvaret, förklarar Madeleine i ett pressmeddelande.Försvarsanalytikern menar vidare att svenska politiker under en lång tid påstått att något hot inte finns och att det finns en risk att en stor del av allmänheten delar samma idé.Osäkert vilka påfrestningar Sverige kan klara av


Vid ett angrepp på Sverige är Försvarsmakten dock inte vara den enda aktör som ställs inför hårda krav. Även samhället som helhet skulle påverkas av en fientlig operation på svensk mark.Enligt rapporten råder stor osäkerhet kring hur det egentligen ligger till med det svenska samhällets förmåga att klara av ett angrepp. Ett modernt land som Sverige är extra beroende av bekvämligheter som el, rent vatten och telekommunikationer. Frågan är hur det svenska folket och dess civila myndigheter skulle hantera de påfrestningar som uppstår i samband med att det moderna samhället lamslås under tid av ofred.Vi kan inte vänta tills det händer något innan vi bygger upp tröskeln. Vi måste rusta innan det händer. En annan aspekt är att den svenska befolkningen måste vara insatt och redo att acceptera de åtgärder som staten skulle vidta vid ett angrepp. Därför behövs en ökad diskussion och medvetenhet om dessa frågor.

Källa:   Nyheter Idag


 

Av Anders Leander - 7 april 2015 10:00


Över 100 lärare i Birmingham, England, utreds för att vara en del av ett muslimskt försök att ta över skolor i området. Lärarna riskerar att stängas av på livstid efter att det framkommit att man försökt påtvinga militant islamism på elever och anställda.  Det var i mars förra året som ett anonymt brev varnade för att islamister hade en plan för att ta över flera skolor i Birmingham. Planen hade också ett namn, ”Operation trojanska hästen”. Nu hävdas att brevet förmodligen var ett påhitt, trots att utredningen som genomfördes har lett fram till att runt 100 lärare utreds för att vara delaktiga i en sådan plan.


Bland andra har ett 50-tal lärare som tillhör the Park View Brotherhood (Park View är en av skolorna), haft en gemensam grupp på sociala medier där man skrivit illa om brittiska soldater, hävdad att mordet på Lee Rigby var en bluff och gett uttryck för ”anti-västerländska” åsikter.


Förutom dylikt skall också en ”al-Qaida liknande” video ha spridits från lärare till elever.

I London har myndigheter också kunnat se hur skolor i Tower Hamlets, där 35 procent av invånarna är muslimer, haft en ”obalanserad studieplan” och att många tonåringar från just det området har sökt sig till IS som frivilliga.


Det man sår får man skörda


Att muslimer, oberoende av etnicitet, inte har någon egentlig önskan att integrera i våra västerländska samhällen torde stå klart för de flesta.


Faktum är att jihad inträder så fort en muslim satt sin fot på icke-muslimsk mark. Oavsett om enskilda individer är sekulära muslimer eller ser sig själva som fredliga, kommer de att tvingas underkasta sig de hårdföra – vilka växer i antal i Europa. Sekulära västerlänningar verkar aldrig kunna förstå hur islam som religion faktiskt är en avgörande del av muslimens (också den ”sekulära” muslimens) liv.


IS finns i Libyen, ett stenkast från Italien och Grekland, två länder som översköljs med ”flyktingar” bland vilka militanta islamister gömmer sig Och sedan Muammar Gaddafi avsattes av USA-Israel/EU finns inte något som hindrar dem.


Det finns idag tusentals muslimska enklaver i Europas städer. Enklaver som i praktiken är egna statsbildningar där de sekulära myndigheterna mest symboliskt visar upp sig för att hålla fasaden uppe. Islamiseringen av Europa handlar inte bara om ett folkutbyte på lång sikt, utan det är i allra högsta grad planlagt och som vi ser från England är det hela väl uttänkt. Medan européerna växer upp i en politiskt korrekt sagovärld, lär sig allt fler muslimska barn att de är soldater i ett heligt krig mot den nation de lever i.


Ursprungsartikel på Mail Online.


Det kan bara sluta på ett sätt om inget görs.Källa:  Motgift
Av Anders Leander - 7 april 2015 09:45Somliga har upprörts över att Malin Siwe, uppbackad av vänsterliberala Expressen, vill riva kyrkor och bygga asylboenden. Att troende upplever detta som ett generellt angrepp på det ”heliga” är en sak, men den sekulära människan borde inte uppröras nämnvärt.


Den 10 november 1793 hölls ett firande till ”förnuftets” gudinna i Notre Dame, Paris. Den nya religionen – förnuftets religion – firades i den gamla kristna katedralen. Allt sedan inledningen av den franska revolutionen hade kraft lagts på att avkristna landet. Hundratals präster och troende kristna hade massakrerats och såväl kors som annan kristen symbolik var förbjuden att visa. Människor skulle ”räddas” från tron, ateismens förkämpar i revolutionsrådet hade så beslutat och de gamla kyrkorna förvandlades till ”förnuftets tempel”.Liknande skulle sedan ske i land efter land som betvingades av den materialistiska marxismen.


Förnuftets religion har sedan burits vidare av kulturmarxister och liberaler till vår tid. Ropen är desamma då som nu och konsekvenserna likaså. Den moderna européen fröjdas över sin frihet från Gud och bör således omfamna konsekvenserna därav. Vad spelar det för roll om en gammal kyrka – en byggnad, vare sig mer eller mindre – tas över av en pr-byrå, en korvfabrik eller blir ett flyktingboende?


Den nya religionen är ju evig tillväxt, folkutbyte och avsaknaden av alla högre värderingar… så klart kan den ta över de gamla kyrkorna också!


Det gamla måste väl bereda plats för det nya? Den nya religionen är ju evig tillväxt, folkutbyte och avsaknaden av alla högre värderingar… så klart kan den ta över de gamla kyrkorna också! Det hela går hand i hand och man kan svårligen förkasta den kristna tron samtidigt som man vill bevara kyrkorummen. Siwe har ju löst också den kulturhistoriska aspekten då hon menar att 1000 kyrkor bör bevaras medan de övriga 2000 kyrkor som finns bland annat blir asylboenden. En, enligt henne ”Gudi behaglig gärning”. Det borde ju tillfredsställa också den arkitektoniskt intresserade.


Ja, riv kyrkorna och död åt Gud – så kommer Sverige att bli bättre! Det går ju bra än så länge, eller hur?Källa:  MotgiftVarför vill våra politiker att Sverige skall bli ett islamistiskt land??

Varför reagerar inte präster mot denna förintelsen av kristna?? Varför vill kyrkan förgöra sig själva??Av Anders Leander - 6 april 2015 12:05Svensk media mörklägger och förvränger systematiskt brottshändelser där muslimer är gärningsmän i ett försök att missleda det svenska folket. Dagens Nyheters artikel om den muslimska terrorattacken mot kristna på ett universitet i Kenya är ett färskt exempel på det.  


Högst upp på DN:s webbsida där artikeln är publicerad finns en bild på muslimer som enligt DN tar avstånd från attacken. Istället för att visa bilder av dådet och offren, vilka det fanns många av omedelbart efter dådet, försöker DN istället vinkla nyheten från att muslimer ligger bakom dådet till att muslimer demonstrerar mot samma terrordåd.


Artikeln i DN nämner att attacken är gjord av “maskerade män med bombbälten”. DN länkar och hänvisar dock till ett reportage i CNN, som i sin tur uttryckligen beskriver att gärningsmännen var muslimer som systematiskt dödade kristna och samtidigt skonade muslimer. CNN publicerar även bilder på offer kring dådet, vilket DN alltså valde att inte göra. CNN klargör således att detta terrordåd handlar om religiös utrensning som muslimer ligger bakom medan DN försöker framställa samma dåd som att gärningsmännen var en grupp icke-religiösa galningar som terroriserade universitetet.


DN slutar inte sin förvrängning här utan fortsätter att förvränga samma CNN-artikel. DN påpekar att terrororganisationen al-Shabaab dödade 28 “bussresenärer” när den CNN-artikel som DN tar informationen ifrån och hänvisar till uttryckligen påpekar att det var muslimer som dödade vad dom trodde var 28 kristna i en buss, alltså ett religiöst motiverat dåd med återigen muslimer som bakom dådet och (förmodat) kristna som offer.


Detta är ett av otaliga svenska mediereportage där originalinformationen från utländsk media förvrängs och/eller censureras i svensk media i syfte att mörklägga att muslimer är gärningsmän och att muslimer idag systematiskt dödar kristna. Att svensk media generellt har enormt lågt förtroende hos medborgarna är ingen tillfällighet. De kan inte ens rapportera sanningen när utländsk media är källorna bakom informationen och allt de behöver göra är att läsa innantill och översätta.


Ursprungssyftet med journalistik är att granska och rapportera sanningen om verkligheten. Detta ädla syfte är något som svensk journalistik helt har förkastat. I stället ligger en mörkläggande och vinklad agendajournalistik som ett dyngsurt täcke över landet.Källa:   AvpixlatUNDRAR VAD SYFTET ÄR MED ALLT HYCKLANDE SOM MEDIA OCH VÅRA KOMMUN OCH RIKSDAGSPOLITIKER HÅLLER PÅ MED IDAG. VAD VILL DOM MED DENNA VANSINNIGA INVANDRING??


ALLT BLIR BARA SÄMRE OCH SÄMRE FÖR OSS VANLIGA SVENSKAR! VARFÖR VILL DOM BYTA UT OSS MOT DEN HÄR NYADLEN OCH RAKETFORSKARE FRÅN  MENALÄNDERNA??


DET FINNS INGA JOBB, DET FINNS INGA BOSTÄDER, DET FINNS INGA PENGAR FÖR DETTA HELLER, VÅRA KULTURER KROCKAR! 


VI LÅNAR FÖR ATT SEDAN GE BORT TILL LÄNDER RUNT OM I VÄRLDEN, VÅR STATSSKULD BLIR HÖGRE OCH HÖGRE, HUR TÄNKER DOM? TÄNKER DOM ÖVERHUVUDTAGET???


NI SOM RÖSTADE PÅ DESSA IDIOTER, HUR TÄNKTE NI??NI ÄR EN SKAM FÖR SVERIGE!!
Av Anders Leander - 3 april 2015 11:26Vad tycker du, om när du hör namnet Överste Khadaffi? Tyran? Diktator? Terrorist? Tja, en nationell medborgare i Libyen som är oense eller?   Muammar Gaddafi


Han styrde landet i 41 år fram till sin död i oktober 2011. Muammar Gaddafi mördades av sitt egna folk med hjälp av USA, Frankrike, England, Även Sverige var med och bombade med svenskt flyg och som understödde rebellererna i inbördeskriget i Libyen.


Men faktiskt gjorde Gaddafi några verkligt fantastiska saker för sitt land och upprepade gånger försökt han att förena och stärka hela Afrika. Så oavsett vad du har hört på radion, sett i media eller på TV så gjorde Gaddafi saker som inte var eller påminner om en ond diktator. Här är tio saker som Gaddafi gjorde för Libyen som du kanske inte visste om ...1. I Libyen betraktas ett hem som en naturlig mänsklig rättighet.


I Gaddafi gröna bok står det: "Huset är ett grundläggande behov av både individen och familjen, därför bör det inte ägas av andra". Gaddafi Green Book är den formella ledarens politiska filosofi, den första publicerades 1975 och var avsett för läsning alla libyer även att inkluderas i den nationella läroplanen.


2. Utbildning och medicinsk behandling var fritt.


Under Gaddafi regeringstid Libyen kunde man skryta om att dom hade en av den bästa sjukvården i den arabiska och afrikanska världen. Även om en libysk medborgare inte kunde komma åt den önskade utbildnings kurs eller korrekt medicinsk behandling i Libyen de finansierades att åka utomlands.


3. Gaddafi genomförde världens största bevattningsprojekt


Den största bevattningssystem i världen som också kallas den stora konstgjorda floden var utformad för att göra vatten lätt tillgänglig för alla libyer över hela landet. Den har finansierats av Gaddafi regeringen och det sade att Gaddafi själv kallade det "det åttonde underverket i världen".


4. Det var fritt att starta ett jordbruk.


Om någon libyer ville starta en gård de fick ett hus, jordbruksmark och boskap och frön allt gratis.


5. Ett stipendium gavs till alla mödrar med nyfödda barn.


När en libysk kvinna födde barn fick hon 5000 (US-dollar) för sig själv och barnet.


6. All El var gratis.


Elektriciteten var fri i Libyen det innebar att det absolut inte fanns några elräkningar för Libyerna!


7. Billig bensin.


Under Gaddafi regeringstid var bensinpriset i Libyen så lågt som 0,14 (US dollar) vilket motsvarade c:a 52 öre per liter.


8. Gaddafi höjde utbildningsnivån i Libyen.


Innan Gaddafi var endast 25% av alla libyer läskunnig. Han ökade den siffran upp till 87% under sitt styre och med 25% till universitetsexamen.


9. Libyen hade en egen statsbank.


Libyen var det enda landet i världen att ha en bank som ägdes av staten vilket innebär att de skulle kunna ge lån till medborgarna till noll procents ränta enligt lag och de hade ingen utlandsskuld.


10. Gaddafi försökte med att få till en gemensam afrikansk guld dinar. 

Och som tilllägg och som nummer 11 vill jag tilllägga.


11. Läget i Libyen och norra afrika var lugnt från allt elende som krig och våld.


Gaddafi höll nere allt våld från muslimerna, han höll det på en nollgräns. Muslimer kan inte hantera ett demokratiskt välde utan måste styras med järnhand av en man som Gaddafi.

Så än en gång har USA, Frankrike, England, Sverige med flera som var med och störtade Gaddafi, förstört för hela västvärlden.

Det samma gäller Irak - Sadam Hussein styrde också med järnhand i Irak, men det var lugnt i muslimvärlden.


  Falska Obama


Innan Gaddafi störtades av USA, Frankrike, England Sverige med flera - försökte Gaddafi införa en gemensam afrikansk guld valuta styrd av priset på guldmarknaden. Något som USA inte ville eftersom USA's dollarkurs styr hela världsmarknaden. Därför tog USA det ypperliga tillfället i akt för att få bort Gaddafi genom att blanda sig i kriget och låta rebellerna mörda gaddafi Libyens ledare i oktober 2011.  

Falska Tony Blair


 

Falska Sarsozy


Gaddafi ville införa och endast handla med den afrikanska guld Dinaren - ett drag som skulle ha kastat världsekonomin i kaos. Afrikanska nationer skulle äntligen ha haft befogenhet att föra sig ur skuld och fattigdom och endast handel med denna dyrbara vara. De skulle äntligen ha kunnat säga "nej" till extern exploatering.

 

 

 Det har sagts att guld Dinaren var den verkliga orsaken till det Nato ledda upproret, för att störta den frispråkiga ledaren Gaddafi.
 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se