Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2015

Av Anders Leander - 22 april 2015 10:15



Peter Bergen är en internationell terroristexpert och expertkommentator för CNN. I samband med konferensen i USA kring våldsam extremism, där Sverige representeras av Mona Sahlin, slog han fast att västvärldens inställning att terrorism är ett resultat av utanförskap och fattigdom endast är struntprat.

 

Bergen konstaterar istället att islam och koranenkoranen ligger bakom den muslimska terrorismen.



  



Bergen har många års erfarenhet av att studera och kommentera internationell terrorism, framförallt islamsk. Han är kritisk till USA:s president Barack Obama, som har uttryckt en naiv tro liknande den hos Mona Sahlin, att islamsk terrorism skulle vara grundad i utanförskap och fattigdom. Bergen visar med konkreta exempel att många terrordåd runt om i världen utförts av muslimer som inte sällan varit högutbildade och/eller kommit från rika, privilegierade familjer.


Det är alltså raka motsatsen till utanförskap och fattigdom. Bergen menar att muslimsk terrorism istället för att vara ett fenomen sprunget ur utanförskap och fattigdom är ett “Volvosyndrom”, dvs något som rika och privilegierade personer sysslar med, precis som rika och privilegierade personer kör Volvo utomlands.


Bergen förkastar därmed helt tanken att lösningen för att få slut på muslimsk terrorism ligger i arbetslinje eller minskad fattigdom. Ett stort antal kända muslimska terrorister hade inte kunnat stoppats med erbjudanden om arbete och pengar eftersom dessa terrorister redan hade både utmärkta jobb, hög utbildning och gott om pengar.


Bergen menar att det ligger helt andra orsaker bakom muslimsk terrorism. Han pekar på islam och koranen som upphov till dessa idéer, eftersom muslimer enkelt kan peka på verser i koranen för att få stöd för terrorism som en del av jihad och målsättning att förverkliga idén om det muslimska kalifatet under sharia.


Bergen påpekar att den slutgiltiga lösningen för att få slut på muslimsk terrorism ligger inom islam och ingen annanstans, och att muslimska ledare på allvar måste reformera hur radikala muslimer tänker eftersom det är tänkandet inom islam som är roten till terrorismen. Dessa idéer är inget som västvärlden kan lösa med en arbetslinje.


Bergen bekräftar något som många av oss islamkritiker påpekat under en längre tid och något som bl.a Avpixlat rapporterat om regelbundet – att det är religionsideologin islam och den heliga men extremt våldsamma boken koranen som är roten till terrorism, inget annat. Att detta resonemang nu bekräftas av en internationellt erkänd terroristexpert på en global nyhetssajt är glädjande.


Det visar att den Sverigevänliga rörelsen och alternativ media är betydligt mer verklighetsförankrad och skicklig på att analysera händelser, ideologier och heliga böcker än traditionell media och politiker, som fortfarande naivt inbillar sig att muslimsk terrorism kan förebyggas genom utbildning och arbete och inte har någon koppling till islam och koranenkoranen.


I Sverige vågar traditionell media inte publicera islamkritik av detta slag, detta trots att den är verklighetsförankrad och sakligt korrekt. Att vänsterliberala CNN i USA publicerar texten visar att media som anses vara politiskt korrekt i USA ändå i motsats till hur det är i Sverige har förnuftet och modet att släppa fram islamkritik.


Detta kan här göras utan omedelbara anklagelser om rasism, islamofobi och främlingsfientlighet. Återigen blir vi påminda om att medieklimatet i andra länder är betydligt öppnare, friskare och sundare än i Sverige.




Källa:  Exponerat




Av Anders Leander - 22 april 2015 08:28



Italiensk polis pekar ut Sverige i nätverket bakom den livsfarliga människosmugglingen över Medelhavet. Svenska poliskällor säger att smugglarna i Sverige är flera – men att man samtidigt har svårt att komma åt hjärnorna bakom.



  

Foto:  AP



Det är förvånande med vilken lätthet och kännedom som dessa människosmugglare rör sig inom svenska banker, sa Renato Cortese, från den italienska polisens nationella koordineringsgrupp SCO (Servizio Centrale Operativo).

Det var vid presskonferensen i Palermo, när utredningen efter flyktingkatastrofen i Lampedusa presenterades, som Renato Cortese nämnde kopplingarna till Sverige.

Annons:
 

I utredningen pekades 24 personer i nätverket ut. De två ledarna har inte kunnat gripas utan befinner sig enligt utredarna i Libyen.


Det är oklart hur kopplingen till Sverige ser ut. Ingen av de utpekade befinner sig i Sverige. Men påståendet om att smugglarna använder svenska banker förvånar inte den svenska polisen.

– Vi vet att många av människosmugglarna har kopplingar till Sverige, det är därför inte konstigt om de har konton i Sverige.


Det säger en polis som arbetar med fall av människohandel vid den Nationella operativa avdelningen, NOA, tidigare Rikskriminalen. Poliskällan, som vill vara anonym, kan inte säga hur många flyktingsmugglare det finns i Sverige men konstaterar att det är en större grupp.

– Det finns många, betonar uppgiftslämnaren.


Källan är tydlig med att svensk polis gärna bistår vid utredningen av händelserna på Medelhavet den senaste tiden.


– Om det finns svenska kopplingar så vore det konstigt om Sicilien inte tar kontakt med Sverige. Vi är alltid hjälpsamma i sådana här ärenden.


Angående antydningarna om att svenska bankkonton utnyttjas för betalningar till flyktingsmugglare säger polisen:

– De har konton i Sverige men de kan samtidigt ta emot betalning på annat sätt för att man inte ska kunna spåra dem, exempelvis kontant.


Människosmuggling kan ge fängelse i upp till sex år, om brottet är grovt. Men antalet åtal i Sverige är lågt och har dessutom minskat under senare år. År 2010 väcktes elva åtal, i fjol var det bara två åtal.


De som åtalas är oftast personer längre ner i hierarkin, oftast när de tas på bar gärning.

– Om jag ska vara ärlig så har inga människosmugglare av någon större kaliber åkt fast i Sverige. Det är i stället de som transporterar, som åker fast vid Öresundsbron med tre fyra personer i bilen, säger DN:s källa.


Så hjärnorna bakom går fria?

– Ja.


Har man någonsin lyckats döma någon av större kaliber?

– Jo då, för drygt fem år sedan hade vi ett riktigt flyt. Då var det många som dömdes. Men att organisatörer döms är inte vanligt, säger polisen som betonar att smugglarna ofta hotar och varnar flyktingarna för att tala med myndigheterna.


– Vi vet att smugglarna använder sig av olika påtryckningsmedel. De kan säga att "vi vet var din familj finns, det är bäst att du håller tyst". De är helt i smugglarnas våld, säger källan.


Läs också Natnael Haile och Berhane Eyobos skakande berättelse om hur de med Europa inom synhåll kämpade för sina liv vid katastrofen i Lampedusa.




Källa:   DN



Av Anders Leander - 21 april 2015 17:09



Om inte Sverige hade haft den idiotiska migrationspolitiken skulle mycket färre vilja komma hit och mycket färre människor skulle riskera livet på Medelhavet. Kort sagt, det är Sveriges regering som bär ansvaret för alla människors död och medhjälp till människosmuggling.



  

Ta på dig " DUMSTRUTEN " Marlena Ernman!

Också en fråga till ljushuvudet Marlena Ernman, "Vilka svenska fartyg? det finns 87st svensk flaggade fartyg kvar i hela svenska handelsflottan. Någonting som våra tidigare sosse och moderat regeringar lyckat krympa den till. Marinen dom är väl nästan ett minne blott dom också, vet inte om man kan säga att vi har en svensk marin som är något att räkna med.


Nu är det den Svenska lastbils näringen som står på tur, den är också snart ett minne blott.

Det är tydligen bättre att det kör utländska lasbilar och kör sönder våra vägar och som inte betalar vägskatt. Hur är våra politiker funtade i huvudet, vilken värld lever dom och Marlena Ernman i, inte i vår iallafall ???


Här visar hon hur korkad hon är, vet hon inte om att i stort sett alla Svenska fartyg är utflaggade på grund av dessa idiotiska villkor för redarna. Lär dig tänka innan du glappar med käften, samma gamla tugg som vi hört tusentals gånger från journalister och andra godhetsapostlar.


Av Anders Leander - 20 april 2015 14:05



Sunny Masih, en ung kristen pojke blev kokt levande av sin muslimska slavägaren i Pakistan, Vi försökte hjälpa mannen att komma tillbaka, men de brännskador på hans kropp var så svåra att han var bortom hjälp. Himlen har precis fått en ny medborgare.



En pakistan gjorde detta uttalande i fråga om att hans martyrskap:

När han brandskadades var hans hjärta dubbelt så stort men reducerades. Han kämpade för sitt liv i 28 dagar men avled på kvällen den 18 april. Vi gjorde vårt bästa för att rädda hans liv.

Vår organisation, Räddnings kristna, vi hade honom på ett sjukhus och vi skötte om honom, tack vare generösa donationer. Här är en video från Masih förklara hur vi hjälpte honom, och även en mycket känslomässig video då hans mor uttryckte sitt yttersta sorg:






En muslimsk mobb i Pakistan grep honom och tvingade in honom i en flammande het ugn och kokte honom levande. Han överlevde attacken och vårt team i Pakistan försökte att ge honom och hans familj support, tack vare era generösa donationer.

Den 20 mars 2015 vid 07:30 Sunny Masih som arbetade vid en ugn i Sheikhupura som brutalt brändes av ugnen ägaren. Sunny's brott var att han begärt ugnen ägaren att betala honom hans lön, först blev han misshandlad och sedan tvingas in i ugnen med glödande kol.

När han föll på kolen, fattade hans kläder eld och hela hans kropp brändes illa inklusive känsliga privata delen av kroppen. Dessutom att ugnen ägaren hotade familjemedlemmar till Sunny Masih att de också skulle samma behandling till mötes om de skulle gå så långt som till rättsligt förfarande mot honom.

Vi ber det internationella samfundet att visa sitt stöd med oss "mot kristen förföljelse".

Vi hjälpte Sunny Masih, att betala för sin behandling av denna fasansfulla och svåra brännskador han fått. Snälla hjälp oss att rädda fler kristna som går igenom samma typ av förföljelse som Sunny Masih fick lida.

Det är vår plikt som kristen att hjälpa våra bröder när de förtrycks och förföljs. Om vi inte hjälper att räddar våra medkristna, då är vi inte annorlunda än de onda och lata tjänare, till vem Kristus kommer att säga: "kasta den oduglige tjänaren utanför, i mörkret, där det skall vara gråt och tandagnisslan. "(Matteus 25:30)

Var inte den värdelösa tjänare. Gör något nu för era bröder och för att hjälpa oss rädda dessa hjälplösa kristna som är omgivna av vargar.



Källa:   Shoebat.com  


 

Av Anders Leander - 19 april 2015 11:15



Enligt flera Mellanöstern tidningar, har muftin av Saudiarabien, Sheikh Abdul Aziz Al-Sheikh skapade en sensation när han utfärdade en ny lag som tillåter en man att äta sin fru i händelse av att han lider av en allvarlig hunger och rädsla att svälta.



  

Så här kan det se ut!


Han kan nu, enligt sharia, islamisk lag, äter delar av hennes kropp, eller äta köttet så att hans hunger är nöjd.


Den Mufti Saudiarabiens sade att detta är ett bevis på offrandet av kvinnor och lydnad till sin man och sin önskan att bli ett med sin kropp.


Denna fatwa skapade en sensation på sociala nätverk och i synnerhet på Twitter, där saudierna är aktiva användare. Många har uttryckt chock över denna fatwa, kalla det kannibalism.


Muftin utfärdade också en fatwa för några veckor sedan som sade att äktenskapet av minderåriga som inte fyllt 15 år är tillåtet och betonade att hittills avsikter att diskutera frågan inte existerar.


Den stormufti av Saudiarabien är chef för sharialagar, och fatwor frågorna ska följas av muslimer runt om i världen.



Så ni 87% var inte oroliga det kommer hit till Sverige också vad det lider!





Källa:   Speisa.com




Av Anders Leander - 18 april 2015 09:30



Fler rapporter kommer om att svenskars sommarstugor ockuperas av ”resande” och politikerna föreslår att man ska kunna hyra ut rum och småhus till kommunen för ”villaintegration”. Vad sker när ingen vill göra det?



  



Kommun efter kommun skall tvingas (eller lockas) att ta emot asylanter i parti och minut trots att det vare sig finns plats eller ekonomi för det. Och förutom dessa har vi zigenarna som dras till vårt land som flugor till skit. Också dessa skall vi naturligtvis ta ansvar för, ge tak över huvudet och mat på bordet.


Men vad gör man när platserna helt enkelt inte räcker till? Miljöpartiet i Sollentuna har föreslog en lösning i november förra året:


Miljöpartiet föreslår att kommunen ger villaägare och kanske bostadsrättsinnehavare i Sollentuna möjlighet att hyra ut en del av sitt boende åt kommunen för nyanlända flyktingar.

Kommunen skall stå som hyrestecknare och garant för betalningar. Alltså skall uthyraren få tillbaka en del av den skatt han betalar och samtidigt del av sina grannars skattepengar, för att upplåta en rum eller dylikt. För nej, kommunens pengar är inte frikopplade från kommuninvånarna – kommunens pengar är skatt!


Tvång eller tvång


Naturligtvis kommer ytterst få, om någon, nappa på erbjudandet. Inte ens om de erbjuds en summa pengar kommer man vilja upplåta plats. Inte ens de ”godaste” människor som politikerna eller Malena Ernman upplåter en kvadratcentimeter till de behövande.

Men 100 000 ”nya svenskar” varje år måste ju bo någonstans.


Nu erbjuds vi pengar för att hyra ut delar av vår egen bostad, går vi inte med på det kommer vi tvingas till det.


Lösningen hägrar i horisonten. Nu erbjuds vi pengar för att hyra ut delar av vår egen bostad, går vi inte med på det kommer vi tvingas till det. Det gick alldeles utmärkt i DDR att konfiskera delar av hus och lägenheter och helt sonika flytta in en familj extra. Vad ska ägaren göra, försvara sig? Med vad? Protestera? Varsågod, det hjälper inte!


Men är man smart börjar man med sommarstugorna. Vad ger en svensk rätten att ha två hus, när det finns stackar som inte har något.


Läs på om expropriationslagen och inse att du är en träl. Du äger inget som staten inte, med lagliga medel, kan ta ifrån dig!


Stugan inte ens säker idag


Ännu har inte staten utnyttjat sin lagliga rätt att ta din egendom, men andra kriminella aktörer är redan igång.


Gefle Daglbad berättar om familjen Lidman. Polisen ringde upp Rikard Lindblad och berättade att flera personer hade ”hyrt” hans stuga och att man inte kunde avhysa dem innan ägaren sagt sitt.


Så klart hade Rikard Lidman inte hyrt ut sin stuga. Så han tog sig dit och berättar om upplevelse:

– Det var som om att vi kom in i deras hem. De brydde sig inte om att vi kom utan ignorerade oss totalt, jag kände mig inte rädd. Bara förbannad, berättar han.

Polisen avhyste de ”resande” efter att ha identifierat dem, men något rättsligt efterspel behöver de inte oroa sig för.


Det ”resande” sällskapet som ockuperat stugan var oberörda, de lagade mat, gick om kring i familjens kläder och hade brutit upp uthusen på tomten. Polisen avhyste de ”resande” efter att ha identifierat dem, men något rättsligt efterspel behöver de inte oroa sig för. De menar att de hyrt stugan av en man vid en mack så de släpptes i brist på bevis.


Så, käre svensk – på ett eller annat sätt kommer de få tillgång till din villa eller din sommarstuga. Och när det väl sker kommer du inte kunna göra ett dyft åt det.

Nu däremot, i detta nu, finns det fortfarande en möjlighet att agera och förändra.



Källa:   Motgift



Av Anders Leander - 18 april 2015 07:30



I Sverige arbetar över en halv miljon unga i åldern 16-25 år. Det motsvarar mer än vart tionde jobb. 80 procent av ungdomskullen jobbar inom det privata näringslivet. I Östergötland handlar det om ungefär 25 500 personer under 26 år som den försörjande delen av länet sysselsätter.



  



Nu blir deras villkor på arbetsmarknaden kärvare. Den förment näringslivsvänlige Stefan Löfven leder en rödgrön minoritetsregering som idag vill höja anställningskostnaderna för hela denna generation.


Med vårbudgeten, och inräknat vad som signalerats till hösten, väntar en veritabel kanonad av skattebomber mot svensk ekonomi, svenska privatpersoner och företag. Det är inte bara den yngre arbetskraften, utan även den äldre, som beläggs med ökade skattebördor.



Jobbskatteavdragen försämras, fler ska tvingas betala statlig skatt. RUT och ROT begränsas kraftigt, det blir högre skatter på bensin och energi, liksom på sparande. Därtill har regeringen lagt en våt filt över den privata välfärdssektorn, genom hot om stampa ut dess möjligheter att överleva.


Politiker är traditionellt ivriga att höja moralskatterna på alkohol och tobak i syfte att pålagorna ska fungera som ekonomiska straff på konsumtionen och därmed få den att minska. Vad är då logiken bakom att osäkra skattevapnet och (med närmast skadeglad precision kan tyckas) skjuta prick på nästan allt produktivt, utvecklande och skapande som rör sig inom våra gränser?


Och detta i ett land som redan dras med ett av de tuffaste skattetrycken i världen - i synnerhet för enskilda, vanliga löntagare.


Det är ett trendbrott vi bevittnar. Socialdemokraterna som sedan mitten av 80-talet gått åt ett marknadsvänligare håll och faktiskt bidragit till sänkt skattetryck tidigare, verkar drabbats av socialiseringsdoftande 70-talsnostalgi påhejade av sina tillväxtfientliga samarbetspartners MP och V.


Men det existerar inget mandat för skarpa vänstergirar bakåt i tiden. De rödgrönas samlade valresultat 2014 var identiskt med siffrorna från deras valförlust 2010. Deras ekonomiska (anti-)politik är en provokation mot Decemberöverenskommelsen med Alliansen, som nu ändå knakar i fogarna genom FP:s avhopp från Försvarsberedningens snålbudgeterande förhandlingar om värnet av rikets säkerhet.


Löfvens rödgröna regering driver Sverige in i olycka och missväxt. Den måste desarmeras och falla.




Källa:   Corren



Av Anders Leander - 17 april 2015 22:15



Nämndemannen Anita Edin (M) tyckte att man kunde införa dödsstraff "för vissa raser". Efter uttalandet avbröts rättegången.


– Vi har självklart nolltolerans mot sådant här, säger domaren Kristina Svedberg.



   Foto: Leif Johansson



Uttalandet fälldes under en paus i en rättegång i Sundsvalls tingsrätt på onsdagen, där flera personer med utländskt ursprung stod åtalade för narkotikabrott.


I pausen sa en av de tre nämndemännen att denne skulle skriva en motion om dödsstraff.


– Ja, i vart fall för vissa raser, svarade Anita Edin, nämndeman och moderat politiker i Timrå.

Domaren Kristina Svedberg bröt in i diskussionen mellan nämndemännen och påpekade för Anita Edin att uttalanden om dödstraff på grund av ras är mycket olämpliga.


– Nej, det är klart, så får man inte säga. Det får man bara tänka, ska Anita Edin ha svarat.

Under rättegångar är det viktigt att alla nämndemän och domare är opartiska, och inte har några förutfattade meningar och fördomar om personerna som de ska döma. Faktorer som etnisk bakgrund får inte spela någon roll, enligt den ed som nämndemännen får läsa när de tillträder.


Därför beslutade domaren Kristina Svedberg att den pågående rättegången måste avbrytas, och att Anita Edin inte kunde fortsätta som nämndeman i målet.


– Sådana här uttalanden hör naturligtvis inte hemma i en domstol, säger Kristina Svedberg.

Sundsvalls Tidning har sökt Anita Edin för en kommentar, men hon har inte varit anträffbar.

Inför domaren har Anita Edin försvarat sig med att uttalandet inte gällde personerna med utländsk bakgrund i den pågående rättegången, utan att det var lösryckta citat ur en diskussion nämndemännen hade i pausen om en bok de läst.




En uppfriskning av vad olika politiker sagt,  smygrasister och dubbelmoral skulle jag vilja kalla det!







Hmm.... hur kan det vara fel att uttrycka sig så som Anita Edin (M) gjorde, när det inte finns raser enligt de politskt korrekta i vårt samhälle??





Källa:   ST.nu



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards